Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מתלבט האם לבחור את הרכב ברמת הגימור הבסיסית (ליסינג)

האם מישהו יודע אם הוא מגיע עם רדיו מקורי של החברה?

אשמח לקבל תשובה ממי שיש לו אוקטביה 1.2TSI ליסינג.

פורסם

אין לי אוקטיבה 1.2 ליסינג אבל אני מכיר כמה אנשים שיש להם.

הם מאוד אוהבים את הרכב הזה ולטענתם ה1.2 ליטר לא נופלת מאף משפחטומטית 1.6 שנוסעת על הכביש.

לפי מה שראיתי - הרכב אכן מגיע עם רדיו מקורי.

מדובר ברכב גדול מרווח ונוח מאוד, בעיניי מאוד יפה גם מבפנים וגם מבחוץ ואם זה מנוע 1.4 בכלל תענוג שלא לדבר על ה1.8

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מניסיון הרכב מפתיע עם המנוע 1.2 בצורה מדהימה: סחיבה מעולה ותחושה של מנוע 1600 מחוזק

מומלצת בחום!!!

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

האוקטביה ברמת הגימור הרגילה מגיע עם מערכת שמע מקורית אינטגרלית, ציפוי עור להגה ולידית ההילוכים, תא כפפות ותא אחסון מרכזי מצוננים, פתחי מיזוג למושבים האחוריים, מחשב דרך, חיישני לחץ אויר בצמיגים.

בקבוצת המחיר שלה היא זאת שמציבה את הסטנדרטים החדשים ונכון להיום אין לה מתחרים של ממש (אולי הג'טה הסובלת מנחיתות במנוע).

פורסם

מחזיק 2 יח' בצי הרכב , הבאתי כנסיון .

שורה תחתונה : מגיע מהליסינג ברמת אבזור נחמדה מאוד עם רדיו מקורי וחיבור לMP היתרון שאני מוצא הוא שהרכב פשוט שונא לבקר בתחנות דלק !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
שלום רב,

אני מתלבט האם לבחור את הרכב ברמת הגימור הבסיסית (ליסינג)

האם מישהו יודע אם הוא מגיע עם רדיו מקורי של החברה?

אשמח לקבל תשובה ממי שיש לו אוקטביה 1.2TSI ליסינג.

היי בועז

כל דגמי הסקודה אוקטביה מגיעים כיום עם מע' שמע מקורית לרבות ה 1.2 TSI

מקווה שעזרתי

מיטל מאלדן

פורסם

הרכב הוא רכב טוב, אך לא מדהים. מעניין שאף אחד מהמגיבים לא ציין שהרכב מיועד ל 4 נוסעים בלבד. המקום האמצעי במושב האחורי מתאים אולי לכלב או לחתול. הבליטה הקיימת הרצפת הרכב אינה מאפשרת לשב שם אפילו לא בנוחות בלתי נסבלת.

לא מאמינים?? נסו בעצמכם. אשמח לקבל תגובות בנושא.

שרית

פורסם

זה בסדר - אפשר לשים את הנוסע החמישי בתא מטען :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
האוקטביה ברמת הגימור הרגילה מגיע עם מערכת שמע מקורית אינטגרלית, ציפוי עור להגה ולידית ההילוכים, תא כפפות ותא אחסון מרכזי מצוננים, פתחי מיזוג למושבים האחוריים, מחשב דרך, חיישני לחץ אויר בצמיגים.

בקבוצת המחיר שלה היא זאת שמציבה את הסטנדרטים החדשים ונכון להיום אין לה מתחרים של ממש (אולי הג'טה הסובלת מנחיתות במנוע).

בקבוצת המחירים שלה יש את הi30CW שמציעה סטיישן במחיר רצפה, מנוע 1.6 חזק, אבזור בטיחותי ופינוקים ללא הרף ברמת הגימור הבסיסית שלא מביישת מכוניות אחרות מהקטגורייה. היא גם בטיחותית, 5/5 כוכבים במבחני הריסוק, בעוד שאם אינני טועה באוקטביה 4/5.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...