Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זה אני או שיו טיוב נהיי ממש מסריח?

ExoduS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מאז שגוגל רכשה את יו טיוב האתר הזה איבד את הקסם שלו, שלא לדבר על זה שכל קטע שני שאני מעוניין לראות (קליפים, קטעים מסרטים וסדרות) מוגן בזכויות יוצרים.

גם הממשק היעיל יותר מעורר געגועים לאתר הישן.

ואני לא רוצה להזכיר את כל הפרסומות שדוחפים עכשיו בכל פינה.

יו טיוב, התמסחרתם!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הודעתך הועברה ליוטיוב והנהלת החברה תשמח להתייחס אליה בהקדם. בינתיים, עקב תלונתך נסגרו עבורך כל קטעי הוידאו למעט יצירותיו של ג'סטין ביבר. תהנה!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל קטע שני שאני מעוניין לראות (קליפים, קטעים מסרטים וסדרות) מוגן בזכויות יוצרים.

אתה בטוח שאתה לא מדבר על HULU?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על מה אתה מדבר?

למרות שהממשק לא ממש טוב (והמערכת של הטוקבקים בכלל מגעילה), יש שיפור לעומת מה שהיה קודם.

אפשר כיום לגלוש ולראות סרטונים ממש כבדים באיכות טובה שיורדים יותר מהר, יש פחות טעויות של הדפדפן (פעם הוא היה משתגע) ובאופן כללי הכל יותר טוב.

לגבי זכויות יוצרים, למה אתה רק רוצה לראות דברים שמוגנים על ידי זכויות יוצרים?

הרעיון של יוטיוב זה שאנשים יוכלו להתבטא כמו שהם רוצים ולא להעלות שטויות שלא שייכות להם.

אני נהנה מאוד מיוטיוב וחצי מהזמן שלי במחשב ביום מועבר שם (עוד עשירית בYNET, עוד חלק בויקיפדיה ורוב השאר פה בפורום).

גם שמתי לב שבשביל אנשים שמעלים סרטונים, הרבה יותר קל להעלות כיום כי זה יותר מהיר וישנן המון אופציות עריכה גם אחרי שאתה מעלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן יוטיוב נהיה מסריח.

סרטי סטודנטים ישנים שעשיתי עם פס קול שלא עבר את אישור ועדת זכויות היוצרים הפכו להיות אילמים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יו טיוב, התמסחרתם!

ברור שהתמסחרו.

מה רצית, שימשיכו לממן לך שירותי תוכן בחינם?

ומי אמור לשלם עבור כל זה, בנון?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש חוק ביוטיוב שאומר שאתה חייב לרשום את המקור של פס הקול ולמי הוא שייך.

אם אתה כותב שזה "FAIR USE" בדרך כלל לא עושים לך בעיות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואני לא רוצה להזכיר את כל הפרסומות שדוחפים עכשיו בכל פינה.

לבעיית הפרסומות בכלל ובאתר זה בפרט יש פתרונות. במיוחד בדפדפן Firefox. יש כמה וכמה תוספים שמעלימים את הפרסומות.

דני

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...