Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כבר פתחתי שירשור מזמן על הנושא אבל לצערי הבעיה לא נפתרה. אני ממש אובד עצות, יש לי מאזדה 6, 5 דלתות, בזמן נסיעה יש רעש של מעין שקית שמרשרשת (אין לי דרך אחרת לתאר את זה!), עשיתי כבר כל דבר אפשרי בכדי לפתור את הבעיה אך לצערי כלום לא עזר:

אתחיל ואומר שניסיתי לנסוע ברכב כאשר אין כלום בפגז וזה כבר שלל את האפשרות שהרעש הוא מהפגז.

אח"כ חשבתי שבכלל הרעש נובע מהמגש שעליו יש את הרמקולים אבל שאני מוציא אותו הרעש ממשיך... לבסוף גיליתי שמקור הרעש הוא בוודאות במושב האחורי ולצערי הדרך היחידה להפסיק את הרעש המוזר הזה היא פשוט להוריד את המושב ולנסוע כאשר הוא מורד!

ניסיתי כבר אין ספור פתרונות אבל כלום לא עוזר:

ניסיתי לשים בין המושבים ספוגים כדי שילחצו בכח את המושבים ואולי ימנעו תזוזה אך זה לא עזר

הייתי במאזדה ועשו לי חיזוק ברגים, זה עזר ממש קצת וגם לכמה זמן אך בסופו של דבר זה חזר למצב הרגיל.

אפילו מישהו כאן מהפורום נפגש איתי וניסה לעזור בכך שהוא חיזק את מה שתופס את המושב (החלק הזה שמתחבר לתפסן שמחובר לשלדת הרכב), זה עזר ממש קצת וגם אחרי כמה זמן זה גם חזר למצב הרגיל.

אין לי כבר שום פתרון יצירתי לבעיה. יש למישהו מושג מה עוד אני יכול לעשות? (חוץ מהחליף את המושב ולהתפלל שזה יעזור...)

תודה!

פורסם

תשרוף את האוטו ותחזור עם תשובה..

עכשיו ברצינות, אם היית במאזדה והם לא הצליחו לפתור את הבעיה. מה הסיכוי שתמצא כאן את התשובה לבעיה שלך?

לא שמעתי בחיים שלי על מקרה דומה

פורסם

אני אתייחס לתגובה היותר רצינית.

יוסי, זה מנוע 2300 אבל אני ברצינות לא חושב שיש קשר לצמיגים, הרעש מגיע מתוך הרכב עצמו, המושב מאחורה מחלוק לשני חלקים (הכוונה למשענת של הגב), אם אני מוריד את החלק השמאלי ופשוט מניח אותו על המושב (על מה שיושבים) הרעש נעלם.

זה רעש ממש אבל ממש הזוי שפשוט לא בא לו להיעלם לא משנה אם אני שם שם ספוגים וכו' הדבר היחיד שעזר בינתיים הוא להוריד את המושב.

פורסם

אולי יש עדיין שאריות של הנילונים מהתקופה שבה הרכב הייה עדיין חדש,תבדוק ואם זה לא עוזר תחזור למוסך יש להם יועצים של היצרן שמגיעים בהתאם לדרישה או פעם בכמה זמן הם חייבים לתת פתרון סע אתו באותו תן לו לשמוע ואל תקבל לא כתשובה.

פורסם
אולי יש עדיין שאריות של הנילונים מהתקופה שבה הרכב הייה עדיין חדש,תבדוק ואם זה לא עוזר תחזור למוסך יש להם יועצים של היצרן שמגיעים בהתאם לדרישה או פעם בכמה זמן הם חייבים לתת פתרון סע אתו באותו תן לו לשמוע ואל תקבל לא כתשובה.

לא ידעתי שיש דבר כזה. איך אני מבקש שיבוא יועץ כזה?

בלי קשר לא נראה לי שיש ניילונים בכסאות בגלל שאנ לא מאמין שהם יהיו בתוך הכסא...

פורסם

יוצרים קשר עם שרות לקוחות מאזדה , ומתאמים פגישה ובדיקה עם יועץ טכני של היבואן במוסך הקרוב אליך .

למאזדה ולמיצובישי מניסיוני , יש שרות טכני יעיל הבודק ופותר בעיות .

טלפון שרות לקוחות מאזדה דלק מוטורס - 08-9139988

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אם אתה מאיזור נתניה אני אשמח לנסות לעזור לך יש לי אוזן טובה לכל מיני רעשים מוזרים ואני אוהב את האתגר

צור איתי קשר ערן 0548013801

• תוכן חדש...