Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מכון בדיקה בראשון-מקום אמין וטוב


potamica
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב

אני מחפש מכון בדיקה אמין וטוב בראשון לציון

אני יודע שיש כמה כאלו שם ואני מבקש המלצות ממישהו שמכיר או שבדק שם

חשוב שיהיה מקום אמין וטוב ושיעלה על דברים בעייתים

מחר אני צריך ללכת ולבדוק רכב

 

תודה רבה מראש על כל עזרה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

* אחי אני רק רוצה להגיד שאם אתה קונה מסוחר רוב הסיכויים שהוא מכיר את האנשים בכול המכונים ויכולים לעשות אלייך קומבינה תבדוק טוב טוב הכול

 

היה לי ניסיון בזה שרציתי ליקנות אצל סוחר סגרנו בראשון מזל שאני מכיר את הבעלים הוא הגיעה 10 דקות לפני ניכנס ודיבר אם העובדים כנראה סגר משהוא הוא היה בהלם שבאתי אלו אחרי הבדיקה ואמרתי לו רכב גמור לא הבין מאיפה הבאתי את זה .

 

תחפש טוב טוב

 

קניתי רכב ליפני שבוע אז עברתי את כול זה

יש לך פה שירשורים מה כדאי להסתכל ליפני שלוקחים לבדיקה שב תסתכל הכול בדוק ובדוק ובדוק

בהצלחה בקניה !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קומפיוטסט באיזור התעשיה הישן של ראשון ברח' משה בקר.

 

מומלץ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • שבועיים מאוחר יותר ...
קומפיוטסט באיזור התעשיה הישן של ראשון ברח' משה בקר.

 

מומלץ.

 

ב-2008 פספסו לי באחד המכונים שהוזכרו כאן בבדיקה לפני שרכשתי רכב בסוכנות רכב לא רחוקה משם - שהמנוע משופץ , הדבר לא הובא לאוזניי עד כמה חודשים לאחר הקניה כשנכנסתי לטיפול אצל המוסכניק שלי.

 

הייתי תמים , כשרציתי לקחת את הרכב לבדיקה אצל המוסכניק , הם אמרו לי שלא נותנים לנסוע ליהוד כי זה רחוק מדי ,היה אחה"צ מעט לפני סגירת המקום יום חמישי , הייתי לחוץ על רכב כי הייתי צריך רכב הגיע לעבודה , ועשיתי שטות וקניתי אצלם פיאט מריאה ב35K , נאלצתי להחזיק אותה כשנתיים והיא עלתה לי המון כסף נוסף על כל מיני תיקונים קטנים כשהמשמעותי ביותר היה משאבת דלק שעבורה דרשו בפיאט כמעט 4K ש"ח , בסוף הצלחתי למכור אותה ב12K , רק להיפטר ממנה.

מכרתי אותה אמנם תקינה לחלוטין אחרי שעלה לי המון , אבל כל הסאגה שעברתי גרמה לי לא לבטוח בחיים לא באותה סוכנות ארצית למכירת רכבים שטוענת שהיא בודקת את הרכבים שלה אבל לא ידעה לספר לי על המנוע המשופץ , ובטח שבאותו מכון בדיקה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קומפיוטסט באיזור התעשיה הישן של ראשון ברח' משה בקר.

 

מומלץ.

 

מצטרף להמלצה.

וכנ"ל לגבי קומפיוטסט בא.ת החדש (מערב),גם שם בדקתי והתרשמתי מהם לטובה.

V5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...