Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות על רכב מרווח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברצוני לקנות רכב (יד 2) אשר יהיה מרווח מספיק לשני כיסאות בטיחות. בתחילה שקלתי את רנו סניק שעליה קיבלתי המלצות ואז נכנסתי לאינטרנט ודי נבהלתי ממה שקראתי. מישהי המליצה לי על מזדה 3 ומישהי אחרת על מזדה דמיו. מכיוון שהרכב הראשון שקניתי (ועדיין ברשותי) הוא רנו קליאו- איני מכירה את הדגמים האלו- או כל רכב גדול אחר למעשה ואשמח לכל הערה/המלצה.

תודה!

פורסם

אין שום קושי להכניס שני כסאות בטיחות בספסל האחורי של כל רכב מרמת סופרמיני ומעלה ואין צורך ברכב "גדול" לצורך זה.

הקושי מתחיל כאשר מדובר על מושב שלישי.

אם את מצפה לתינוק ומעוניינת להושיבו במושב הקדמי-ימני בסל קל עם הגב לכיוון הנסיעה חשובה האפשרות לבטל את כרית האויר שמול מושב זה.

אם ברצונך להחליף את רכבך כדאי שלתפרטי את שאר הצרכים שלך ויהיה יותר קל לכוון אותך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מחזק את קודמי,

אם את מעוניינת להכניס שני כיסאות בטיחות וזהו אז כל רכב יעשה את העבודה ,

לדוגמא אני נוהג בפיג'ו 206 ויש מקום לכיסא תינוק + בוסטר ונשאר מעט מקום באמצע לאיזה סומלי.

אם את מעוניינת ברכב גדול אז יש לא מעט רכבים גדולים, השאלה מה הצרכים שלך לדוגמא

רכב בטיחותי , רכב אמין ,רכב זול לתחזוקה ועוד.

חשוב שתדרגי מה חשוב לך יותר משום שלא כל הרכבים הם השילוב המושלם.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

חברים

שני כסאות מאחור זה אומר גם תא מטען גדול לשתי עגלות

לכן הומלץ לה כנראה על הסניק

אני משוחד - אבל לדעתי סיטרואן C5 תתאים לך, עם מחירון נמוך מאוד ותמורה ענקית, את תהני מהרכב מאוד.

גם מקום ל3 כסאות בטיחות מאחור (מניסיון!) וגם מקום ל2 עגלות וטיולון בתא המטען

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

• תוכן חדש...