Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,המקרה הולך ככה.

אני וחבר טוב ישבנו אצלי בחדר שלפתע שמענו רעש כואב של רכב נכנס ברכב אחר,הצצנו מהחלון וראינו שהרכב המדובר הוא של חבר שלי,הרכב הפוגע נסע רוורס במטרה להיכנס לחניה במקביל למדרכה ובלי "לשים לב" נכנס בחוזקה עם התפוח בפגוש של חבר שלי.

בשיא האדישות הבנאדם הכניס לדרייב נסע תוך כדי שהוא גורר טיפלה את רכבו של חברי והחנה את הרכב שלו כמה מטרים קדימה.

יצאנו באותה שניה לצלם את הרכב הפוגע והרכב הנפגע והשארנו פתק על רכבם של הפוגעים עם מספר טלפון ליצירת קשר בכוונה לא להפעיל ביטוח ומשטרה.

בשיא החוצפתם הם קרעו את הפתק ואנחנו יודעים מי הם הפוגעים,בנוסף יש שכנה שראתה הכל אך היא לא מכונה להעיד מכיוון שהיא מפחדת להתערב,יש להוסיף שהיא ראתה את הנהג\ת יוצא\ת החוצה ומנקה את כתמי הפגיעה מהתפוח.

ניסינו לדבר איתם אך מה שקיבלנו הם רק צעקות וקללות ושהם לא יודעים שום דבר על המקרה.

חברי פנה למשטרה עוד באותו הערב לשם הגשת תלונה ובסיום מילוי הפרטים אמר להם השוטר שאין מה לעשות במקרה כזה מכיוון שאין נפגעים פיזית.

מה עושים במקרה כזה?

העדה אינה מוכנה להעיד בשום אופן.

הנזק : הפגוש התעקם בצורה מחרידה פנימה ונוצר חור בנוסף הכנף גם נפגעה.

פורסם

קשה לי להעריך את הנזק מכיוון שאין לי תמונות של הפגיעה, אך לפי התיאור שלך כנראה שלא יהיה מנוס מלהחליף את כל הפגוש בחדש/חלופי.

מכיוון שאין נפגעים בנפש המשטרה לא יכולה לעשות דבר והטיפול היחיד שניתן לבצע, לפנות לבית המשפט לתביעות קטנות ולהגיש תביעה אישית מול אותו אדם/בעל הרכב.

הטיפול שלך בנושא הוא הגשת תלונה במשטרה בצורה מסודרת, ברגע שהתיק נסגר הפרטים של הנהג/בעל הרכב יעברו אליך, ומכאן עליך לגשת לבית המשפט להמשך תהליך.

כמובן שצריך לצלם את הפגיעה של הרכב שלך, ואת הפגיעה של הרכב של הנהג הפוגע באיכות טובה (לא על ידי מצלמת פלא פון), ולתעד בכתב את כל השתלשלות הדברים.

זמן, מקום, היכן היתם, מה המרחק של החלון (בערך) שממנו הבטתם על הרכב הפוגע, האם הצלחתם לזהות בוודאות את אותו אדם ואת הרכב מלמעלה וכ'ו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תסביר לשכנה שהיא יכולה לגשת למשטרה ולהגיש תלונה אנונימית. רק במידה והעניין יגיע לבית משפט אז היא תצטרך להופיע (ולא בטוח שזה יגיע לבית משפט).

תסביר לה גם שבגלל אנשים כמוה שומעים כל שני וחמישי על אנשים שנדרסים והפוגעים פשוט בורחים. תסביר לה שהיום זה הפגוש שלך ומחר זה חס וחלילה יהיה הבן/בת/נכד/נכדה שלה, תגיד לה שאם המקרה יהיה הפוך ואתה תהיה עד למישהו שעשה לה נזק אתה גם תשב בחיבוק ידיים ותתן לפושעים לברוח ללא עונש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא מדוייק, כנראה המשטרה נסתה להתנער ממך פשוט בגלל הכאבי ראש.

בכל מקרה אני יסר לך סיפור שקרה לי לא מזמן ניסגר טיפה אחרת אבל דומה,

החנתי את הרכב בחנייה בזמן שהלכתי לקיוסק כשנכסתי לקיוסק ראיתי שרכב שחנה מאחורי תוך כדי יציאה מהחנייה שפשף לי את הפגוש האחורי רשמתי את מספר הרכב ונסעתי אחריו במטרה לתפוס אותו !

הבן אדם פשוט טס מהמקום ולא הספקתי לתפוס אותו עם מספר הרכב הלכתי לביטוח מסתבר שזה לא מספיק אז פניתי לתחנת המשטרה הגשתי תלונה ואחרי חודש קיבלתי אישור משטרה .

באישור המשטרה יש לך את פרטי הבן אדם מספר פוליסה כתובת רכב וכדו...לך זה לא עוזר בגלל שהבן אדם מסרב להודות, אצלי פשוט ניגשתי אליו הביתה ואחרי שהמשטרה חקרה אותו הוא נרתע ופשוט שחרר לי צ'ק

אבל מה עם אישור המשטרה אתה יכול לפנות לביטוח וכמובן שאחרי חקירת משטרה הצגת תמונות וכו.. גם אם במידה וזה יגיע למשפט יש לך קייס טוב ואפילו מצויין פה !

פורסם

קיבלת עצות טובות ונכונות.

למשטרה כבר פניתם בתלונה ועליכם לוודא שהנהג הפוגע יוזמן על ידם לחקירה וכך בסופו של דבר תקבלו לידיכם את הפרטים המלאים של הנהג והרכב שגרמו לנזק.

לא פירטת בהודעה שלך אם לרכב של החבר יש ביטוח מקיף. בכל מקרה שהחבר שלך ידווח על המקרה לסוכן הביטוח שלו או לחברת הביטוח (אם מדובר בביטוח ישיר כל שהוא). סוכן הביטוח ו/או חברת הביטוח ידאגו לכך ששמאי יבדוק את הרכב הניזוק ויעריכו בדו"ח מסודר את גובה הנזק.

כשתהיה לכם הערכה של גובה הנזק ובמידה ויש ביטוח מקיף - תוכלו לשקול אם כדאי "להפעיל את הביטוח המקיף" או רק לפנות בתביעה אל הנהג הפוגע וחברת הביטוח שלו. התשובה לכך טמונה בגובה ההשתתפות העצמית והפסד הנחת היעדר תביעות ביחס לשווי הנזק - אם הנזק נמוך יותר או קרוב לסכום ההשתפות העצמית והפסד הנחת היעדר תביעות כדאי לתבוע את הנהג הפוגע. בדרך כלל כשירות למבוטחים סוכן הביטוח או חברת הביטוח יטפלו ויעזרו בהגשת התביעה כלפי הנהג הפוגע.

לגבי העדה - גם אם היא לא מוכנה להעיד, ניתן לחייב אותה להגיע לעדות בבית המשפט באמצעות הגשת בקשה להזמנת עדים בעת ניהול המשפט. אולם קח בחשבון שעד שמאלצים אותו להגיע לעדות בבית משפט בניגוד לרצונו עלול למסור עדות שלא תתרום לך הרבה !

• תוכן חדש...