Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תינוק באוטו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה השלט הזה ?

למה זה צריך לעניין את סבתא שלי ?

התינוק נוהג ? הוא בדיוק יונק ? הוא פולט ? צריל להחליף לו חיתול ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

הכוונה היא....תזהר...

הנוהג/ת במכונית עם ה"תינוק באוטו" לא מתרכז/ת בנהיגה....כי העיסוק בלהרגיע, להשתיק, להאכיל, להחליף חיתול וכו' עלול להפריע לשמירה על הנסיעה בקו ישר וכו'...

לדעתי צריך לשים גם שלט כזה בשמשה הקדמית, כדי שהולכי רגל יתחמקו מנהגי הזיג-זג שמטפלים ב"תינוק באוטו"...

בקיצור....תתרחקו מנהגים ששמים "שלטי אזהרה" :)

:shock:

DCP_1870.JPG

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
הכוונה היא....תזהר...

הנוהג/ת במכונית עם ה"תינוק באוטו" לא מתרכז/ת בנהיגה....כי העיסוק בלהרגיע, להשתיק, להאכיל, להחליף חיתול וכו' עלול להפריע לשמירה על הנסיעה בקו ישר וכו'...

לדעתי צריך לשים גם שלט כזה בשמשה הקדמית, כדי שהולכי רגל יתחמקו מנהגי הזיג-זג שמטפלים ב"תינוק באוטו"...

:shock:

לדעתי:

אם אתה לא יכול להיות 100% מרוכז בנהיגה - אל תנהג!

מחר - מחרתיים יהיה שלט "נרקומן באוטו" " אלכוהליסט באוטו" וכו' ואז מה?

גם ניזהר?

בברכת שבת שלום , גם בדרכים וגם בכלל,

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

זה כמו "נהג חדש", סבבה אז הוא נהג חדש..

מה אתה אמור לעשות עם זה ?! :shock::roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
זה כמו "נהג חדש", סבבה אז הוא נהג חדש..

מה אתה אמור לעשות עם זה ?! :shock::roll:

מבחינת משמעות- צודק

רק שיש הבדל "קטן"- נהג חדש חייבים לשים. אף אחד לא מכריח אוך לשים שלט תינוק באוטו

פורסם

יש לי הרגשה שכולכם פיספסתם את הפואנטה בגדול.

למה יש שלט "תינוק ברכב"- בכדי שהנהג האחר ייזהר ויבין שישנם עוד גורמים ברכב אחר(משום מה תינוק משפיע יותר על אנשים) ושישמור מרחק ושיזהר.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם

ההורים של אשתי קנו לנו שלט כזה אחרי שהבת שלי נולדה.

מעולם לא התקנתי אותו.

זה מה שחסר לי.... שאנשים יראו אותי נוהג עם השלט הזה ויחשבו שאני משוגע: "איך ההוא נוהג ככה עם תינוק באוטו?!?!?! :shock: "

133-3346s.jpg

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
זאת הבת שלך? איזה חמודה :D

חמודה מאוד .

אני מבטיח לך בעתיד היא תהיה נהגת ראלי .

תראה כבר היא יודעת איפה לשים את הידיים , תכף תגיד לי שהיא יודעת להעביר הילוכים :D

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם
ההורים של אשתי קנו לנו שלט כזה אחרי שהבת שלי נולדה.

מעולם לא התקנתי אותו.

זה מה שחסר לי.... שאנשים יראו אותי נוהג עם השלט הזה ויחשבו שאני משוגע: "איך ההוא נוהג ככה עם תינוק באוטו?!?!?! :shock: "

ומה עם חגורה? ככה מחנכים את הבת?

פורסם

אל תדאג לגבי חגורה.

אם אני אנסה להתחיל לנסוע בלי שהיא חגורה, היא תעיר לי (כולה בת 3).

מהיום הראשון שלה היא יודעת שבאוטו נוסעים עם חגורה. היא לא מכירה בכלל מצב אחר. ככה אני גדלתי, וככה גם היא תגדל.

אם הדלת פתוחה היא לא נותנת לי אפילו להזיז את האוטו טיפה כדי להקל לאשתי את הכניסה לאוטו בגלל שהשכן חנה צמוד...

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
אל תדאג לגבי חגורה.

מהיום הראשון שלה היא יודעת שבאוטו נוסעים עם חגורה. היא לא מכירה בכלל מצב אחר. ככה אני גדלתי, וככה גם היא תגדל.

אם הדלת פתוחה היא לא נותנת לי אפילו להזיז את האוטו טיפה כדי להקל לאשתי את הכניסה לאוטו בגלל שהשכן חנה צמוד...

צחקתי :?

אבל טוב מאוד שאתה מחנך אותה ככה :)

ככה גם אני הייתי (טוב..לא מגיל 3), ואני שמח שככה ההורים שלי התעקשו על חגורה גם מאחורה

פורסם
אל תדאג לגבי חגורה.

מצחיק גם הבת שלי כזו- השבוע נסענו למושב והיא ראתה מרחוק מישהי נוסעת בלי חגורה הייתם צריכים לשמוע את הצעקות שלה :p

פורסם

ג'רמי, היא ממש מתוקה!! :ladysman:

ות'אמת, אני לא חונכתי ככה, לחגור בכל נסיעה. ההורים שלי לא התעקשו על כך.

אבל אני כבר יודע מהן ההשלכות, אני כבר אחנך את ילדיי אחרת.

172

• תוכן חדש...