Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי לאחרונה בפאג'רו שגנבו לו:

• שני פנסים קדמיים
  • שני פנסים אחוריים
  • גריל קדמי
  • מחשב מנוע

נזק של עשרות אלפי ש"ח...אבל עשו עבודה כירוגית יפה, לא פגעו בכלום מסביב.

:?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היו פה מספיק דיונים על חשיבות האזעקה ואני לא מתכוון ללבות את הדברים, אבל עצרתם לרגע וחשבתם כמה דברים פה היו יכולים להימנע באמצעות אזעקה. פתיחת מכסה המנוע? זה פשוט אבסורד.

פורסם

לי גנבו מנורות מהוינקרים . לא לקחו את כל הוינקר אלה פירקו אותו , הוציאו את המנורה והחזירו הכל חזרה . עליתי על זה רק בטסט 8)

פורסם
היו פה מספיק דיונים על חשיבות האזעקה ואני לא מתכוון ללבות את הדברים, אבל עצרתם לרגע וחשבתם כמה דברים פה היו יכולים להימנע באמצעות אזעקה. פתיחת מכסה המנוע? זה פשוט אבסורד.

אתה אולי מתכוון לאזעקות האלה של MVP, עם החיישנים וכל הבאלגן שאם איזה ילד מעז להישען לך על הרכב השלט מתחיל לצפצף ואז אתה יורד באמוק ב2 בלילה וצורח על הילד עד שהוא מתחיל לברוח מפחד שתרצח אותו.

כל שאר האזעקות, אלו שעושות הרבה רעש ומהבהבות (ולפעמים נתקעות וגומרות לך את המצבר) - מאלו כווווווווולם מתעלמים ולאף אחד לא אכפת.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

אני לא מבין באזעקות ולא מתיימר גם.

בעבר הייתה לי ה-625 המפורסמת ואני לא מתכוון שתהייה לי אחת כזו שנית.

אני בטוח שישנם חיישנים כלשהם, ללא קשר לאזעקת ביפר, שיכולים למנוע מספיק דברים.

פורסם

בהרבה מקרים פשוט זו הזמנת חלקים.

נכנסתי פעם לחניון של סופרמרקט לעשות קניות.

בדרך ראיתי מזדה 6 חדשה דנדשה (בדיוק כשהגיעה הצורה החדשה ) נוצצת.

כשיצאתי אחרי חצי שעה אני רואה את המזדה בלי פנסים קדמיים, בלי פגוש ובלי מראות צדדיות.

ואפילו לא היתה שריטה אחת על הפח.

וכל זה בחניון ציבורי לעיני כולם.

פורסם

אני זוכר שכשהייתה ברשותונו סוזיקי ויטרה שנת 94, גנבו את הכיסוי של הגלגל הרזברי. הכי מצחיק שזה היה כיסוי זול מבד, קיבלנו אותו במתנה מאיזה מגזין רכב.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

הכי פשוט זה להכנס לאתר יד 2 ולראות ספויילרים של אימפרזה טורבו על סובר לנסר או על רכבים אחרים כשמחיר הסבויילר גם מיד שנייה יעלה יותר מהאוטו .

פורסם

אפרופו האשכול,בבאר שבע יש תופעה ענקית של גנבת גרילים של טויוטה קורולה

בעיקר מהשנים 2001-2003 !

בדרך כלל נגנבים הפלסטיקים השחורים שאמורים לכסות את הפנסי ערפל.

( גנבו לאחותי פעמיים מהאוטו את הגריל)

בנוסף כמעט כל טויוטה שניה בעיר חסר לה גריל .. =\

יפני זה הכי אחי

פורסם

לי יצא להיתקל בהרבה (כמה פעמים בודדות, אבל זה נחשב לדפוס כבר) סובארו אימפרזה, שנתון 2002 והלאה

עם חורים איפה שהיו אמורים להיות מכסי ההכנה לפנסי ערפל.

ראיתי גם כמה מכוניות טויוטה קורולה כאלה שחסרים גם בהם.

מוזר.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

היום אני מגיע לאוטו, במקרה היום החניה בבית שלי (בית פרטי) הייתה תפוסה וחניתי בחוץ במדרכה.

קלטתי שמשהו פשוט גנב לי את הפקקים של הוונטילים (!!) איזה פסיכופת גונב פקקים של וונטילים

אז אוקיי , הם היו ממתכת ולא השחורים מפלסטיק, אבל עדיין.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פקקים של ונטילים זה ידוע שגונבים. :x

לי גנבו שני מכסי פלסטיק שמסתירים את המיקום ששמים בו את הג'ק. עכשיו האוטו שלי נראה כאילו הוא איזה משטח של מלגזה. בחברה זה עולה 350 ש"ח למכסה אחד, ובאף פירוקיה אין!:evil:

פשוט אנשים רעים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...