Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לרכב גדול ראשון .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

עד היום היתה ברשותנו לנטרה שנת 1996 כבר כ 6 שנים

היום המשפחה גדלה תודה לאל.

שלושה ילדים ורביעי בדרך.

ז"א שצריך רכב גדול יותר 6 מקומות ויותר

כרגע יש לי 25 אלף ביד מזומן - אני יכול לגרד עוד כמה אלפים בודדים מקס' ואלוי גם לקבל כמה אלפים בודדים על הלנטרה הזקנה שלי.

מה שמעניין אותי זה רכב אמין שלא ייכנס למוסך ואם ייכנס אז לא לפשוט את הרגל.

אינני מחפש נוחות (כי זה יהיה הרכב של אשתי - אני רוכב על קטנוע).

באמת באמת - לא מענניין אותי אם הרכב מכוער לגמריי , מה שחשוב לי זה אמינות .

מה דעתכם המקצועית בנושא ?

תודה

מיכאל

פורסם

בוקר טוב לכל המבינים

העניין הוא קצת מלחיץ מצד אשתי

אני חייב להתחיל לחפש לה רכב ואני לא יודע איזה ?

תודה ויום טוב

מיכאל

פורסם
תנסה למצוא קיה קרניבל, או מיצובישי ספייס וואגן, או טויוטה פריוויה.

קרניבל זה דיזל לא ?

מומלץ רכב דיזל בשנתון 1999 ?

הרי החלקים בדיזל נורא יקרים

עוד דעות יתקבלו בברכה

פורסם
פיאט מולטילופה.

:roflmao:על רכב כזה עוד לא שמעתי.

הקרניבל אכן דיזל, אבל אל תשכח שאורך חיי מנוע דיזל יותר ארוך ממנוע בנזין.

ועל המיצובישי ספייס וואגן שמעתי דברים טובים, אפילו שהוא די ישן, האמינות שלו די גבוהה, כנ"ל לגבי הטויוטה.

אם תוכל למצוא דגם שמור, ידיים נמוכות, ק"מ סביר, היסטוריית טיפולים, אז יכול להיות אופציה מצויינת.

פורסם

בתקציב שלך לא הייתי נכנס להרפתקה של רכב דיזל , ואני, כפי שאתה רואה בתמונה, מחזיק רכב דיזל גדול בשביל משפחה, אבל נוסע מעל 30 אלף ק"מ בשנה.

מיצובישי ספייס וואגן שמורה, כנראה, תהיה אופציה הכי אופטימלית בשבילך (אלא אם אתם נוסעים ממש הרבה, ומנוע בנזין בנפח 2 ליטר ירושש אותכם בהוצאות דלק).

מצב חיצוני ופנים הרכב כבר יכול לתת אינדיקציה לכדאיות קניה של ספייס וואגן.

אם תראה מכונית שנראית שמורה, השלב הבא להכניס אותה למוסך מקצועי לצורך הערכת מצבה המכאני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פיאט מולטיפלה קיים בגרסת דיזל בלבד. חוץ מזה שהאוטו נוח מבפנים, ומכוער ברמות שלא הכרתי (דעתי האישית), לא יודע לגבי אמינותו, וגם לא נהגתי עליו.

• תוכן חדש...