Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

לימדו אותי פעם שבכביש מושלג (שבארץ קיים רק רמת הגולן) את תחילת הנסיעה יש לבצע בהילוך שני בעזרת הטיפטרוניק.

שאלתי היא האם גם בכביש רטוב זה מומלץ? ואם כן ,אז זה לא גורם נזק לרכב כאשר פעם אחר פעם הוא מתחיל נסיעה מהילוך שני?

תודה ובשת שלום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אין טעם לזנק מהילוך שני בכביש רטוב. הדבר היחידי שצריך לעשות זה להיות עדין עם הגז.

בגיר אוטומטי תחילת נסיעה בהילוך שני לא גורמת לנזק אבל כן גורמת לבלאי מוגבר למכלולי ההנעה וכן מגדילה את צריכת הדלק. תשתמש באפשרות, אם בכלל קיימת, רק כשבאמת צריך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה יש לך R1000?

תצא בראשון וזהו, אין פה שלג.

איך בכלל אפשר לצאת בתיבה אוט' בהילוך 2 מהמקום?! :|

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תודה רבה על התשובה.

ושמילוב ברמת הגולן יש שלג ואם אין לך רכב עם 4X4 אז מה לעשות כשהשלג קצת עמוק צריך לצאת בהילוך שני.

ושאלתי כי סיקרן אותי האם גם בגשם כשהגלגלים מחליקים יש טעם לצאת בהילוך שני.

ולשאלתך:

צהריים טובים,

לימדו אותי פעם שבכביש מושלג (שבארץ קיים רק רמת הגולן) את תחילת הנסיעה יש לבצע בהילוך שני בעזרת הטיפטרוניק.

שאלתי היא האם גם בכביש רטוב זה מומלץ? ואם כן ,אז זה לא גורם נזק לרכב כאשר פעם אחר פעם הוא מתחיל נסיעה מהילוך שני?

תודה ובשת שלום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

דווקא ברוב האוטומטיות זה דווקא אפשרי.

בכל מקרה, מיותר לחלוטין בפרט אם יש לך בקרת משיכה\ESP.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

דווקא היום קרה לי את הדבר הזה ,הייתי ברמזור בעלייה(כמובן שירד גשם) ,וממש ליטפתי את הגז והגלגלים פירפרו,ובאמת שליטפתי את הגז.

אבל אחר כך שיחררתי ונגעתי לאט לאט בגז.

בכל מקרה אצלי אי אפשר להתחיל נסיעה בהילוך ,אז פשוט תהיה ממש עדין עם הגז ואתה תהיה בסדר :)

פורסם

רק להיות עדין על הגז. לחיצה גסה תגרום להחלקת גלגלים אבל גם לא נורא. בהנעה קדמית האוטו לא יברח מזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...