Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hyundai sonata 2011

levay68
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

יש למישהוא מושג אים ניתן לייבא מארצות הברית

יונדאי סונטה 2011

לפי האתר שלהם הרכב מיוצר בארצות הברית

תודה רבה

פורסם

כן, רק שיונדאי סונטה זה לא פורשה (מבחינת המחיר בארץ), ולדעתי יבוא אישי של הרכב הזה לא משתלם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

משתלם בדיוק באותו יחס שמשתלם להביא את רכבי היוקרה.

אם למי שמוציא 800 אלף ש"ח על רכב, חשוב לחסוך 120 אלף, אז למי שמוציא 200 אלף חשוב לחסוך 30.

ולמה אנשים מבאים מ EBAY חלפים כדי לחסוך עשרות בודדות של שקלים?

פורסם

הסונטה בארה"ב היא לא מה שאנחנו מקבלים כאן.

האבזור שונה לגמרי, והמנועים אחרים לחלוטין.

בארה"ב יש 2 מנועים, 2400 סמ"ק בנזין עם 200 כ"ס .

וגולת הכותרת שלהם היא 2000 טורבו עם 274 כ"ס.

מי שאהב את הרכב, ורוצה מנוע חזק, שיעשה ייבוא אישי.

under construction..

פורסם

תודה רבה לכולכם

אנחנו משפחה שעולה לארץ בסוף החודש

הסונטה בארצות הברית שונה מהסונטה בארץ נפח מנוע ואיבזור וגם יוצא לי יותר זול לרכוש כאן את האוטו השאלה היא אים מותר לייבא דגם זה תודה

פורסם

הסונטה הנמכרת, בישראל וגם באירופה היא עדיין הישנה ורק במהלך 2011 תוצג הגרסה האירופאית, כלומר רק לקראת סוף 2011 נראה אותה בארץ הקודש, כך גם עם אחותה, האופטימה של קיה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מעוניין לדעת עם בסוף הצלחת ליבא את הסונטה 2011

יש לי כבר אחת ואני שוקל האם למכור אותה או להביא אותה לארץ

• תוכן חדש...