Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 40K ש"ח (איביזה?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים:lol:!

הבוסית שלי מחפשת רכב ובגלל שהיא רואה שכל היום אני שורץ בפורום היא חושבת שאני מבין משהו מהחיים שלי...

פה אתם נכנסים לתמונה:

התקציב:עד 40K ש"ח

מטרות: נסיעה של כ45 ק"מ ביום משולב (הדרך ממעלה אדומים- ירושלים הלוך חזור) למי שלא מתמצא יש עליה רצינית בין מעלה אדומים לירושלים, אין ילדים, אין בעל .

צריכת דלק: כמה שיותר נמוכה.

גיר: אוטומט.

עדיף שנתון כמה שיותר מתקדם.

אני חשבתי על איביזה 2003-2005, שברולר אופטרה LS PLUS 1.6 חמש דלתות(זה הדגם הצ'בק), חשבתי גם על פיאט גרנדה פונטו אבל חורג מהתקציב...

בעיקרון צריך להיות רכב אמין (כי אם היא תתקע בדרך לעבודה אני אחטוף צעקות:wink:), נחמד, לא מחפשת לקרוע את הרכב אלא להנות ממנו בלבד ( לכל המכורים- אחיזה, וחויית נהיגה מתקשרת, לא נחוצים במקרה הזה).

האם כיוונתי נכון? יש עוד הצעות? תגובות יתקבלו בברכה.

המון תודה!!!!

פורסם

אם אתה אוהב את הבוסית שלך - תבקש ממנה לא לקנות / לבדוק שברולט אופטרה...:lol:. לא כדאי (חפור נא בפורום ותבין למה).

גם לדעתי, ולפי מה שסיפרת - אין צורך ברכב גדול פיזית, אם המטרה היא להסיע נוסע אחד, ולכן הבחירה באיביזה לטעמי היא טובה (הייתי מעדיף מנוע 1.6 אם מדובר בנסיעה יומיומית בעליות).

לגבי אמינות - תלוי מאוד איך תוחזק הרכב. אם יש למוכר הסטוריית טיפולים מסודרת, זו כבר התחלה טובה (מאשר רכב שלא טופל במועדו / לא טופל כלל).

אפשרויות נוספות - פולקסווגן פולו.

אני מאמין שתגובות נוספות בוא יבואו (וגם המלצות על רכבים אחרים).

alfa 156 2.5.

פורסם

שאלה חשובה:

"אין ילדים, אין בעל"- בת כמה היא?

אם היא תחליט להתחתן עוד שנה למשל אז אולי כדאי לה לבדוק רכבים שכן יתאימו במידת הצורך לילדים ובעל.

קובי

פורסם

שברולט אופטרה זו אופציה טובה מאוד, לעניות דעתי.

גם חדש יחסית וגם זול.

יכולה לקנות מודל 2008 מליסינג, מרוב החברות הגדולות בסדר גודל של פחות מ-20,000 ש"ח במזומן והייתה ב36 תשלומים של 1,000 ש"ח בחודש בלי ריבית והצמדה.

גם היא תהיה מרוצה, גם לך יהיה שקט.

כמובן, אחריות של שנה לפחות מהחברה המוכרת.

פורסם
שברולט אופטרה זו אופציה טובה מאוד, לעניות דעתי.

גם חדש יחסית וגם זול.

חוץ מזה שהרכב זול, יש עוד סיבה מדוע זאת אופצייה טובה? בגלל ש"בחינם מקבלים עוד כמה שנים בשנתון"? גבינה חינם יש רק במלכודת עכברים. מעבר לזה שזה לא רכב קטן. תשמור את ההמלצה על אופטרה (דיהו נובירה שמותגה מחדש) לאוייבים שלך.

ממליץ על פונטו, דיהטסו YRV, הונדה ג'אז.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אז פאביה לפי דעתי תתאים לה.

גם העלות אחזקה שלה זולה יותר משאר הרכבים בקבוצת VAG(למעט סיאט אולי).

אבל כדאי שתתיעץ עם רון כי אני יודע שיש כמה שנתונים שהם יגרמו לה לחור בכיס עקב בעיית חישנים.

קובי

• תוכן חדש...