Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. לא מזמן קיבלתי מחבר סאב של חברת .RED SOUND USA

האם מישהו מכל מכיר את הסאב הזה? כי חיברתי אותו אצלי בבית לסתם מערכת של בית והוא נותן בראש יפה יפה גם שהוא ישן.

קצת תמונות:

i2wnjmzzdmmr.jpg

nflgemytn2om.jpg

zmwhnytzf1yl.jpg

mqjmyg5mzl2d.jpg

מנוע חזק בודי קל וזהו.!:-):-)

פורסם

חחאני ***חחח היא לא מילה תקנית. כנראה שתאלץ לעשות קריאה חוזרת על כללי הפורום*** יודע שהSMD לא רואה אותו בכלל בכל מקרה אני רוכש את הSMD אבל לא כרגע(עכשיו חוסכים הרבה)

זה סתם סאב שישב אצלי פה חבר הביא לי אותו רק רציתי לדעת עליו פרטים אין לי שום כוונה לחבר אותו בשום רכב.

פורסם

בוקר טוב מה שלומכם ?

לגבי הסאב המדובר :

הסאב הזה כעיקרון היה הסאב החזק ביותר שייצרנו תחת המותג "רד סאונד"

הוא יוצר במפעל BUMPER שנמצא בפלורידה ארה"ב וכולו על טהרת הייצור האמריקאי

הסאב הוא סאב מגנט כפול וסליל כפול ובגדול הוא מוצהר 600 RMS

אני יכול להגדי שהוא סאב מעולה חזק מאוד אבל עדיין הייתי מסווג אותו תחת סאב לסטאפ של SQ וזאת משום שהסאב הוא מאוד מדוייק ויחד עם זאת מאוד חזק

זהו סאב מהימים הטובים ז"א הוא צריך המון כח כדי להגיע למימוש אבל כשזה קורה זה נעים וטוב באוזן בכל התחומים וכמעט בכל העוצמות (למעט מטורפים דוגמאת אלכס, שומאכר, אליקו, ואלה שלא הזכרתי את שמם)

אני לא יודע וגם לא יודע איך להתייחס ולהגיב לאמרות כמו "לא רואה את ה SMD" וכנ"ל

א. כי אני לא מכיר סאב שרואה :wink::lol:

ב. זה פשוט שטות כי הרי כל לכל אחד יש את הדרישה שלו מסאב והסאב הזה יודע למלא מגוון דרישות גדול מאוד

בגדול לא חשוב עם תרכיב אותו או לא אבל בהחלט כדאי לשקול להשתמש בו כי הוא סאב באמת טוב

אשמח להמשיך לענות על שאלות במידה ויעלו

יום טוב

דרור

פורסם

אהובי שי אולי שומאכר קצת בלבל אותך הוא דיבר על הSMD בהקשר אחר. אין שום השוואה ביניהם.

רציתי לדעת עוד משהו קטן:

כמה סאב כזה היה עולה בזמנו שרק יצא?

ואיך אפשר בלי מידות לתיבת פורט?

פורסם

היי שלום יניב מה שלומך ?

אני לא זוכר במדוייק כמה עלה הסאב הזה בזמנו זה איפה שהוא בסביבות 1500 ש"ח

אבל זה ממש לא רלוונטי כי הזמנים היו אחרים לגמרי וכח הקניה שלנו היה ענק הזמנות חודשיות של סאבים הגיעו בקונטיינרים (מה שלא קורה היום) וכך באותה מידה היה לנו כיבואנים יותר כח להוציא מחירים טובים

מעבר לכך המס על מוצרים לרכב היה 85% ובשלב מסוים ירד ל 45%

לצורך העיניין המס היום הוא 15%

לכן כל השוואה של מחיר של אז להיום היא לא תורמת כלום

בגדול אני יכול לומר שוב שזה היה סאב הדגל שלנו ואני לא זוכר שהבאנו יותר מנניח כאלף יחידות לאורך כל ה 6-7 שנים

שוב קח בחשבון שהסאב לא ממש נציל והוא צריך המון גז ועוצמה כדי להיפתח כמו שצריך

יום טוב

דרור

פורסם

תודה שי.

אז בעצם אתה אומר שאתם ההיתם היבואנים הבלעדיים שלו? (אולי הוא נקנה מכם:) )

ואם אני לא טועה פעם אחרונה שהסתכלתי בטבלת המיסוי זה היה 39% אני חושב על מוצרים לרכב.

לא שזה משנה זה לא הנושא.

פורסם

היי יניב

קודם כל שמי דרור ולא שי

הסאב הזה היה יבוא שלי והסאב נמכר אך ורק לחנויות אז אני מניח שהוא נקנה בתחילת דרכו מחנות שהייתה רוכשת מאיתנו מוצרים כחנות רשת

לגבי מיסוי :

אני מדבר על מיסוי נטו ליבואנים (לפני מע"מ)

אז המיסוי היה 85% לאחר מכן ירד ל 45% ונכון להיום המיסוי הוא 15%

לא חשוב כרגע המיסוי זה לא פורום של עמילי מכס :lol: מה שחשוב באמת שזה אחלה סאב ואני בטוח שתהנה ממנו

ובמידה ולא תתקין אותו תשאיר אותו בתוך המשפחה

אני יכול לספר לך על איש יקר בשם יבגני שהוא בעלים של חנות סטריאו בחיפה המון שנים בשם ארט אוף סאונד

יש לו סאב כזה כבר יותר מ 10 שנים והוא שמור כאילו יצא מהמפעל אתמול

לפני שבועיים הוא פירק את הסאב מהרכב שלו והעביר אותו לרכב של הבן שלו

כששאלתי אותו איך זה שהוא נתן בכלל למישהו לנגוע בסאב הוא אמר שהסאב זה רכוש משפחתי והוא הסכים להוציא אותו מהרכב רק בגלל שזה לבן שלו

אז אולי זה באמת קצת מוגזם אבל זה עדיין מבהיר לך עד כמה הסאב הזה מייצר סאונד הנאה

דרור

פורסם

הוא באמת טוב כמו שאמרתי למעלה הוא מחובר לסתם מערכת ביתית (JVC),וגם בפול ווליום היא לא מוזיזה אותו בכלל.

ובכל זאת הוא נותן צליל יפה שאני אישית אהבתי. (יותר לכיוון של הרעדת דברים).

תודה, מהיום נשמור עליו יפה יפה.

• תוכן חדש...