Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי אוטו לפני כמה ימים מסוג מאזדה לנטיס שנת 2000 נפח 1800 אוטומטית, הבעיה היא כשאני מנסה לצאת מחניה ומוסובב הגה עד הסוף (שמאלה או ימינה) הטורים נופלים והאוטו נכבה לבד. זה לא קורה רק כשאני מנסה לצאת מחניה והבעיה קוראת גם כשאוטו קר וגם אחרי שהאוטו מתחמם (מגיע לטמפרטורה הרצויה).

הבעיה מאוד מפריעה אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי

תודה מראש.

פורסם

שלום.

מס' שאלות קצר:

האם הרכב יצא מהמוסך לאחרונה?

אם כן,האם הבעיה הייתה קיימת לפני שהרכב הגיע למוסך?

אם לא, כמה זמן הבעיה קיימת?

לעניות דעתי, הבעיה שאתה מתאר מתאימה לניתוק חשמלי שנגרם עקב סיבוב ההגה עד הסוף.

שווה בדיקה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

שווה בדיקה וכמה שיותר מהר , זה פשוט מסוכן בעליל ! אתה רוצה לבצע פניית פרסה , פתאום נכבה האוטו אין שליטה ! אין ברקסים !

אולי זה מגעים או משהו שיכול להחמיר עם הזמן , ואפילו עיקול בכביש מהיר יגרום לניתוק והרכב יתכבה מה אז ? קיצר חייב דחוף ללכת למוסך ולטפל בזה !

פורסם

לפי מה שאני מבין ממה שאתה כותב זה קורה שאתה מתחיל נסיעה בסיבוב,

במצב בו אתה מתחיל נסיעה בסיבוב הרכב מתאמץ מאוד ובחלק גדול מהרכבים הוא אפילו רועד.

יכול להיות שהטורים שלך נמוכים או שמסיבה לא ברורה ההגה מסתובב יותר ממה שהוא אמור והרכב מתאמץ מאוד ונכבה.

תנסה בינתיים עד לפיתרון הבעיה לסובב את ההגה לא עד הסוף - תסובב עד, תחזיר קצת ואז תנסה לנסוע.

פורסם

רק כדי לשים את הדברים על השולחן, כשהאוטו נכבה אז הברקסים עדיין עובדים רק אין את עזרת המנוע שיעזור בבלימה (לחיצה על הבלמים טיפה קשה יותר). בכל מקרה גש לטפל בבעיה כי זה אכן שווה בדיקה כמו שאמרו קודמיי.

פורסם

3‏ אפשרויות לבעיה שעלו לי לראש:

1.‏ חיישן לחץ במשאבת הגה כוח לא תקין, ומשום כך המחשב לא מעלה את הסל"ד בסיבוב ההגה.

2.‏ מנוע צעדים זקוק לניקוי.

3.‏ סלד סרק נמוך מידי, כשהמנוע בטמפ' עבודה הסלד צריך להיות על 750.

אם הבעיה היא 3 אז היא קשורה ל 2.

• תוכן חדש...