Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה משפטית.

יש לי שכן, שהוא ואשתו תופסים 4-5 חניות בשוטף.

החניות ברחוב הן בניצב למדרכה, מסומנות היטב, וללא כחול לבן.

האידיוטים שנהנים ששונאים אותם, קבוע , נעמדים באלכסון.

מילא אם היה להם איזה רכב חדש שהם מגנים עליו מפני פתיחת דלתות, עוד הייתי מבין את המניע.

אבל הם עם 2 מכוניות חבוטות מכל עבר.

הכעס גואה במיוחד עת אני חוזר מאוחר בלילה מהעבודה, וחניה אין.

לא רוצה פתרונות קרימינליים, אלא מחפש סעד חוקי .

תודה

אריאל

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

האם תאי החניה מסומנים ?

אם כן, בדוק מה אומרים חוקי העזר בעירך.

יש ערים בהן קיים חוק עזר המחייב לחנות בתא אחד בלבד - חניה על יותר מתא אחד, פירושה קנס.

אין זה משנה אם החניה בתשלום או ללא תשלום.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אתה מכיר את בעלי הרכב? ניסית לקיש בדלתם ולבקש מהם יפה?

לי היתה בעיה עם שכן שבאופן קבוע היה פותח את הדלתות של הרכב (החדש ומבריק) שלו על הרכב (החבוט) שלי. יום אחד אבא שלי נסע לחו"ל והשאיר לי את הרכב החדש שלו. כמובן שבבוקר השני מצאתי עליו סימני דלת. לא התעצלתי, הקשתי בדלתו של אותו שכן. מאז - משך כ-8 שנים - אין לי אתו יותר בעיות מסוג זה.

אני מניח שאותם אנשים הם ישראלים טיפוסיים שאינם מתחשבים בזולת פשוט מחוסר תשומת לב. סביר מאוד שאם אין לך סכסוך קודם אתם שיחה שקטה של דקה וחצי תפתור את הבעיה בלי ליצור סכסוך חדש. אבל - בבקשה - הקפד גם אתה על חניה במשבצת. אל תעשה חברך מה ששנוא עליך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...