Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

השאלה בכותרת.זה עתה סיימתי בבהלה ובפעם הראשונה מכרז באיביי.

המוצר חדש ולא משומש כמו כולם ברשת.

עכשיו, חבר יקר אמר לי ששילמתי יותר מדי לדעתו,שלאחר מע"מ אם יתפס,המחיר יעלה לאיזור ה 280.

ורציתי לשמוע עוד תגובות,או הצעות באם לא שווה לי,פשוט איך לבטל את הזכייה שלי.

לחילופין, ישנו כרטיס משומש ב 148 שקלים לעומת החדש שרכשתי.והכל מאיבי

אנשי ה CARPC נקראים לעזרה!

ג'ובני

פורסם

אם הוא באמת חדש סה"כ בתמורה למה שאתה משלם עליו הכרטיס הזה יתן לך תמורה פנטסטית למחיר שלו.

גם עבור 280 ש"ח זו קניה טובה מאוד בין אם תשתמש בו בסופו של דבר לרכב או לבית זה כרטיס שנותן לך יכולות נפלאות במחיר אפסי.

אבל לפני שאתה משלב אותו ברכב אני מציע לך להרים סטאפ ביתי ולהתאמן על הגדרות של KXP כי בתוך רכב, במסך קטנטן - אפשר לעשות הרבה מאוד טעויות עבודה אם לא מפתחים טכניקות ושיטות זהירות

ההבדל בין לשרוף טוויטר לבין לחתוך אותו נכון יכול להיות עניין של מתיחת קו אחד בודד...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה חושב? לא יודע אופיר ממש הוריד לי את החשק לתחתונים! הוא אמר שזה ממש יקר,אגב תחתונים אדי

הרגת אותי כבר עם התמונות שלך,קשה לי להישאר מרוכז בCARPC אולי תשים תמונות של דובוני איכפת לי עד שאני אסיים או משהו.?התחלתי לשים מדבקות על הסמלון שלך כבר.

תשמע הדעות כאן חלוקות,כל אחד אומר לי משהו אחר,ואני לא יודע מה לעשות עם המוכר כי כבר זכיתי במכרז.

אגב אם אני באמת לבסוף לא ירצה,איזה צעדים הוא יכול לנקוט נגדי המוכר שזכיתי במרכז שלו?

פעם חסמו לי את החשבון EBAY כי עשיתי COMMIT TO BUY ולא רכשתי בסוף.

ג'ובני

פורסם

קנית? תהנה!

לדעתי אתה לא צריך לבטל את המכרז הזה - קנית אז קנית ובאמת, לכרטיס הזה תמיד יהיה שימוש טוב.

אופיר קצת "מצ'וגע" (במובן הטוב) - הוא כבר חרש את הכרטיס הזה ואפילו האלה כאן שרשיר של שיפורי OPAMP בכרטיסים דומים של חברת אודיוטראק.

אבל בסופו של דבר חבר פורום כמו אופיר בכבודו ובעצמו עבר לעבוד על פרוססור MS-8 של JBL מה שגורם לי להרים גבה מסויימת לגבי כל הנושא הזה.

אני הלכתי על פרוססור מראש.

לפי כל מה שאני רואה עד עכשיו - כרטיסים שנתמכים KXP הם הכי נוחים לעבודה למשתמש שלא רוצה לחפור יותר מידי ולא רוצה לצאת ליותר מידי "הרפתקאות".

לפחות קנית כרטיס שקל מאוד לעבוד איתו וקל מאוד לקבל ממנו תוצאות טובות.

באמת - תהנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה.אני אחשוב על זה באמת יכול להיות שבן אדם מנצל משהו מסויים עד תומו,אז לפתע הוא לא שווה בעיניו הרבה.כמו הקטנוע שלי למשל,אני רוצה לכ כך להעיף אותו שכשאני הראה אחד כזה ברחובות מחר אני לא אסתכל עליו בכלל,והוא לא יהיה שווה שקל בעיניי

ג'ובני

• תוכן חדש...