Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Tang Band vs Morel (Tweeters)

broshm
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש טוויטרים חדשים ויש בפני 2 ברירות:

1. Tang Band 25-1719S 1" Ceramic Dome Tweeter

ב-200 ש"ח

2. Morel MT-22

ב-300 ש"ח.

שתי שאלות:

הראשונה: האם שניהם מתאימים למקומות המובנים של הגולף MK4 שלי?

השנייה: איך היחס מחיר לאיכות? עדיף להשקיע עוד 100 ש"ח (כי ה MT יותר טובים בהרבה) או עדיף לקחת את ה-TANG BAND כי ההבדל בין 2 הטוויטרים האלו לא גדול?

* אני לא חובב סאונד גדול - נהג ממוצע לגמרי :)

Bimmer

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

28.25$ * 2 + 29.41$ + באזור 100 שקל דמי שיחרור ומיסוי = 200 שקל לזוג טוויטרים?

או שחשבון שלי לא תקין...

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

בגלל שאני לא בסביבה שאני יכול לכתוב בחופשיות אני פשוט אומר

לך על הטנגבנד בלי לחשוב פעמיים

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי זה lanosforce?

1. מה לגבי התאימות ל גולף MK4 שלי?

2. שכחתי שאלה מאוד חשובה:

האם ה-TANG BAND יתאימו למערכת שלי?

Alpine 9856

JBL GTO 75.4

Morel Dotec MkII 6.5

Bimmer

פורסם

תיכנס לאתר כמו parts express שם מוכרים את הטנגבנד ותראה מה המידות והקוטר שלהם - לדעתי אם יש לך שם מקום שיכול להתאים לרמקול 3 אינטש - זו לא בעיה גדולה להתקין את הטוויטרים האלו בתוך דיסקית עץ שתתחבר למקום המקורי ברכב.

לעומת הMT22

הטנגבנד הרבה יותר:

יותר נעימים לאוזן.

יותר מפורטים.

יותר נקיים ומדוייקים.

בעלי מענה אוף אקסיס טוב יותר לפי מה ששמתי לב עד היום בכמה רכבים.

זולים יותר.

טובים יותר!

הם מתאימים גם לעבודה בסט שני חלקים וגם לעבודה בסט שלושה חלקים - אם ההתנגדות שלהם 4 אוהם - שדרוג ראוי לסט כמו דוטק.

כמובן - לדעתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התגובה המושקעת.

המוכר של ה TANG BAND לא עונה לי אם יש לו את הקרוסים של הטוויטרים - במידה ואין לו, זה בסדר להשתמש בקרוסים של ה-MT11 או שזה יהרוס?

Bimmer

פורסם

הם 4 אוהם ולכן יתאימו כמעט לכל קרוס פסיבי שמתוכנן לנקודת החיתוך שלו מול טוויטר שההתנגדות שלו היא 4 אוהם.

כמובן - יחסי חלקות ההספק, איכות הקרוס עצמו ושאר ירקות גם כן חשובים ואת זה אפשר לדעת רק לאחר ניסוי... אבל בגדול הם אמורים להתאים.

אם המוכר הוא במקרה ROMEK ואתה צריך עזרה לקבל ממנו תגובה תן לי לדעת :-P

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...