Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Tang Band vs Morel (Tweeters)

broshm
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קרה ? אתה מופתע ? אתה שומע את המשפט הזה פעם ראשונה בחיים שלך ? ברוך הבא לעולם של האלה שאשכרא יודעים איך רמקול עובד פיסית.

איך אני מת על משפטי ה"אם לא נהגת בלמבורגיני אתה לא יכול להגיד שזה רכב טוב או לא טוב" .

בשביל זה המציאו ספריות , ספרים , אינטרנט , ידע , עושים ניסויים מתועדים ... בשביל שאנשים אחרים לא יצתרכו לברר בעצמם אם אש שורפת ופשוט יוכלו לסמוך על אחרים שניסו כבר.

לסמוך על אנשים כמו פה :

http://www.zaphaudio.com/evaluation.html

כמובן שאני יודע שאתה לא מתכוון לקרוא את זה , כי אתה יודע הכל ... ומי זה בכלל הבחור הזה , למה שאני אקשיב לו ?? שמעתי הכל.

ציטוט מודגש : "Ears cannot be trusted"

מצחיק הדבר שכל אדם שמנסה לקחת את התחביב הזה שלו לרמה יותר גבוהה ישר נתקל בחובבנים שאומרים " תירגע אחי זה רק תחביב ". בהתחלה הכל תמים ויפה , מדברים על פיוניר דולפינים וסאבים של קיקר , עולים רמה עם הזמן לומדים מה זה RMS לומדים ש GAIN זה לא ווליום של המגבר לומדים שמגבר לא דוחף רמקול ולומדים דברים ניפלאים כאלה ואחרים .. וכמה שעולים יותר מדרגות עד שמגיעים לרמה הנטו מדעית שוב פעם אותם אנשי הפיוניר והקיקר מתחילים עם ה " זה רק תחביב אני לא רוצה ללמוד זה רק כיף " ... כאילו שלהגיד את זה עושה אותי טועה.

בכל תחום אותו דבר , אדם קונה רכב ספורט מטורף וישר נתקל באנשים ה"למה הוא צריך את זה" ...

אני סה"כ מעביר מידע , את מה שאני קראתי ואני דן בנושא כי זה פורום , בין אם זה רלוונטי אלייך או לא זה לא מעניין , תעשה עם הידע הזה מה שאתה רוצה , תכחיש אותו , תקבל אותו .. אבל אל תגיד לי " תירגע אחי !!! מי יעשה את זה בכלל ? זה לא מעשי. "

סאונד זה עיניין מדעי נטו ויש אנשים שאוהבים להתעסק איתו ברמה הזאת , ומאוד קל לעבוד על האוזניים שלך , אם אתה רוצה אני יכול למצוא לך קטע סאונד של 10 שניות שאתה שם אותו בלופ אין סופי וכל הזמן אתה תחשוב שהתדר עולה ... גם כשהקטא נגמר וחוזר להתחלה אתה עדיין תחשוב שהתדר עולה.

לא לקח את התרופות שלו.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ובוא נדבר על קצר וקצת יותר קולע :

"A speaker can't be evaluated like a painting. The nature of a painting forces subjectivity while a speaker *can* be objectively tested. Don't forget that a painting is a production conveying the emotions and ideas of the painter, while a speaker is a device for reproduction. There is no room for emotion (or distortion) in a reproduction. A reproduction is judged by one thing: accuracy compared to the original. People shouldn't put on purple sunglasses when going to an art museum."

פשוט מאוד .

How often has someone said "Forget the measurements and tell me how it sounds." Or "Learn to listen with your ears." Well I hate to say it, but stubborn and uninformed is rearing it's ugly head again. A lack of understanding without an open mind leads to a refusal of the facts and an embrace of whatever view happens to further that individual's cause. Or worse yet, it may lead to a view that's simply an attempt to make a knowingly guilty person appear smarter or more interesting than they actually are.

All the answers are in the measurements. And I mean ALL the answers.

נו , תגיד לי " מי הוא בכלל ?? למה שאקשיב לו " כי סאונד זה עיניין קסום ומיסטי .

למה אני צריך לקבל בראש על הרצון שלי לדעת מעבר לזה ש GAIN זה לא הווליום של המגבר ולא סתם לרוץ למתקין ולקנות מגברים של TRU ופיוניר P90 בלי שיהיה לי מושג בכלל למה אני עושה את זה ? הכי קל לא ? ולדעת את ההבדלים במקום למלמל " זה ישמע טוב יותר כי יש מעבד 24 BIT " בלי לדעת מה זה עושה בכלל .

ואז לצחוק על האנשים שמדברים ברמה מדעית על סאונד כי האוזניים הזהובות שלהם יודעות הכל.

כי זה מה שעשית SROOL אוזני הזהב שלך כיוונו אותך למערכת שלך שמורכבת ממיטב הציוד הידוע לאנושות. הכל האוזניים. שמעת אינספור מבחנים עיוורים וידעת שה TRU נשמע הכי טוב. נכון ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אחרי התגובות האחרונות אני מעריך אותך פחות.

כתבתי לך תגובה עניינית, אבל החלטתי שלא לשלוח אותה, כי דרך ארץ קדמה לתורה.

אני מציע לך שלא לכתוב תגובות בפורום אלא אם כן אתה בא מתוך רצון להפריה הדדית.

טיפ לחיים: אל תזלזל באנשים לפני שאתה מכיר אותם. גם אם הם קנו, רחמנא ליצלן, P90.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

diforce , מצד אחד אתה אומר שאתה מאוד אוהב העיסוק של האודיו לרכב ומצד שני קוטל אותו בכל דרך אפשרית , אותי שכנעת.

בצער רב מוכר את הP99RS והסלסטרה RA ( שהוא סתם עוד מגבר עם שם של זונה איטלקית ) עקב שטיפת מוח של חבר פורום שאוהב לשנוא את התחום.

עכשיו ברצינות , אתה כבר פטתי , ללגלג על חבר פורום כמו SROOL שכל חטאו היה להרכיב ציוד מהדרגה הראשונה ולהשביח את התחום הצולע הזה בארצנו.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

עזבו אתכם משטויות...

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אפשר לסגור את פורום אודיו :)

בעקבות ההודעה הבאה:

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

לא צריך אוזניים בשביל לתת ביקורת על רמקול שכל המטרה שלו זה שחזור מידע , אפשר לבדוק כמה טוב הוא עושה את זה נטו ע"פ נתונים ומדידות כי רמקול הוא יצור מדעי שמורכב מברזל וחשמל.

פעם אחרונה שבדקתי אין פה הוקוס פוקוס "רכות "חדות" או קראנצ'יות , זה בא מאנשים שלא יודעים את המדע מאחורי וכך הם מתארים רמקול , נובע מחוסר ידע וניסיון של אדם להישמע חכם יותר כשבעצם אין לו מושג על מה הוא מדבר.

לא מסכימים עם זה ? לבריאות , אבל להגיד מי צריך מדידות פשוט תקשיב לרמקול זה אבסורד וזאת הבעיה בתחום.

זאת בדיוק הבעיה , כי אחרי זה יש לך גאונים עם אוזני זהב ש"רק מקשיבים" ואז אומרים לך שהקומפוננט רוקפורד פאנץ' שלהם נשמעים אלוהי בצירוף סאב רוקפורד P1.

איפה העתיד של התחום ? מדוע להתאמץ להוציא דברים איכותיים אם כולם היו ככה ?

תעשו לי טובה , אין צורך לפרש את הדברים שלי לא נכון.

פשוט Get a clue.

אני לא קוטל את התחום , להפך , אתה לא מבין זאת ?! אני מנסה להוציא אותו ממצב הבית בושת שהוא נמצא בו בארץ.

כי אין ידע אין רצון לדעת יש רק "תקשיב עם האוזניים" ויש אנשים עם כסף וכאלה בלי כסף , זהו. חברי אגודת סלסטרה סלאש הייבריד אודיו ו"שאר החבר'ה" .

אין דיונים על מדוע רמקול X טוב יותר מ Y , ( כי תקשיבו עם האוזניים ) אין דיונים מדוע מגבר כזה הוא מיותר ( כי תקשיב עם האוזניים ) .. אז איפה התחום פה ? איפה הקידמה ?

בזמן שדנים בפורומים אחרים בחו"ל ( שאין את הבעיה הזאת כי אין שם מוכרים ישראלים שרק רוצים לעשות קופה ולמכור פיוניר דולפינים וקומפוננטים של אלפיין משנת 2002 שעולים 80 דולר ב 1000 שקל ) על רמקולים חדשים מבית SCAN SPEAK ( והפעם לרכב .. כן כן הם פתחו ליין חדש ) פה דנים על האם הרוקפורד פאנץ' 1 ( שכנראה נכחד מהעולם איי שם ב 2003 ) הוא הסאב הכי טוב בעולם או לא .

שם דנים על שילוב של מוצרי בית עם נתוני Q מתאימים שיעבדו בדלת ופה לא יודעים מה זה בכלל. ( למרות שזה פחות קשור זאת רק דוגמא ).

ולא אני לא רוצה "לעבור לשם" , אז אל תגידו את זה.

איפה הקידמה ? אני משפיל את התחום ? אני לא מוכן לקבל בראש מבן אדם שאומר לי להקשיב עם האוזניים כשלמעשה הוא חסר מושג , וכי יש לו את האמצעים לקנות P90 לא עושה אותו מבין גדול ... להשביח את התחום ? תעשה לי טובה .

זה כי יש לבן אדם כסף ולא בגלל האהבה הגדולה שלו לסאונד , וכל אחד יודע את זה. אל תגיד לי להשביח את התחום. יש הבדל גדול בין אנשים שאשכרא מנסים להגיע לסאונד טוב עם ציוד אנושי ויש כאלה שזורקים על זה כסף ונותנים ליוסי אלפיין לעשות הכל , אהבה גדולה לתחום.

ואני לא נכנס לכם לכיס , אני מרגיש בסדר להגיב על זה כי אתם כל כך מתגאים בחתימה שלכם עם הציוד בכחול נוצץ.

אין פה שום חטאים , אני לא צריך שידברו אליי עם אף מורם ( ועוד להדגיש לי דברים באדום! ) כשאני בעצם צודק ומנסה להכניס לאדם היגיון ולדון על סאונד למטרת סאונד , ולזרוק לי שטויות מטורפות באויר של להקשיב עם האוזניים , או להגיד לי אנשים פשוטים לא רוצים FLAT הם רוצים סאונד טוב פשוט לא צורם בווליום גבוהה , מסתבר שבשביל לא לצרום בווליום גבוהה אתה חייב מגבר CELESTRA , זאת המסקנה ש SROOL הגיע אליה. וסט 3 חלקים של לגטיה ... כי הוא לא מחפש FLAT.

זה כמו לקנות למבורגיני ולא לעבור את ה 60.

וזה כי יש כסף.

זהו .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

מה כורא לכולם?!

יש סגנון סאונד, ויש מדידות יבשות. לרזוג רמקולים X וY יש ריספונס FLAT של רמקול וTHD דומה - אך שני רמקולים ממש לא נשמעים אותו דבר. למה? בגלל שאני מדמיין משהוא?

למה סקנספיק REV 18W נשמע חם, וSEAS 18W EXCEL נשמע קר ונקי? בגלל שיש לו פחות דיסטורשן? לא ממש. כולו הדיסטורשן שלהם שמיע, ואופי הדיסטורשן הוא זה שקובעה את הסאונד של כל רמקול. מדובר ברמקולים עם דיסטורשן נמוך בטירוף יחסית לרמקולים של רכב = ברמקולים של רכב הסיפור הוא פי כמה משמעותי יותר.

אי-אפשר למדוד את האופי של דיסטורשן - מקבלים רק כמה גרפים עם כמה הרמוניקות, ועלפי יחס בין רמות של ההרמוניקות האלו בכל תדר ניתן לנחש את מה שאנחנו שומעים. ל-נ-ח-ש... יותר מצחיק, כמאת ואין יצרן, שמפרסם את הנתונים האלו (חוץ מגרף אימפדאנס\ריספונס, שגם בו רוב היצרנים אוהבים לזייף - חוץ מכמה בודדים).

מצד השני, אם כל הבחירה היה על פי סכום מסויים ובחירה מצומצמת של אפשרויות - אז הולכים לחנות, שומעים את מה שנופל בתקציב, וקונים. אין שום VOODOO, וגם אין אודיופיליה למינה. כולו בחרנו מה שאהבנו. רק צריך לדעת מה לחפש במה שאנחנו שומעים, ולהפריד מדברים שאנחנו יכולים לתקן. טוויטר חזק מידי? אפשר להנמיך בEQ. טויטר צורם בגלל OVERLOAD\דיסטורשן\וכו - לא ניתן לתקן. טויטר עם אופי סאונד רע? לא ניתן לתקן.

יותר מצחיק, כשהסט מגיע לתוך הרכב, עובר שלב של כיול וכו - הוא נשמע אחרת לגמרי, חוץ ממשהוא מאוד יחודי לסט הזה.

נתונים Q לא ממש קריטיים, כל עוד הרמקול לא מגיע לנגן סביב תדר תהודה שלו = רוב הפעמים הרמקולים עוברים את קרוסובר, ועובדים בשילוב של סאבוופר = לא מתקרבים לFS = לTS\Q אין השפעה...

למרות זות לQ\TS יש השפעה על סאבוופרים = אך אין נוסחה בעולם אשר יכולה לתת מענה לסביבה של רכב:

- נפח תיבה

- נפח רכב

- אחוז זליגה של אוויר ברכב

- מידות של רכב

- מיקום של מאזין ברכב

- מיקום של רמקול ברכב

- ריספונס של מגבר

- אימפדאנס מוצא של מגבר + חיוות

- ... בטח שכחתי כמה שטויות כמו רמת "גמישות" של הרכב בפני שינויי לחץ אוויר, חום אוויר, מידת ספיגה של ריפוד ברכב וכו. כמו כן גם שינויי TS\Q בהתחממות של סליל ברמקול בגלל ההספק המבוזבז...

וכל זה כשרכב כבוי ונמצא במקום שקט. ברגע שמתניעים, ונוסעים - מקבלים המון רעש רקע, וכדי להתגבר עליו, צריך ריספונס ממש לא FLAT - הגברה רצינית בתדרים נמוכים, רק כדי לשמוע את הרמקול עובד...

[under construction]

פורסם

טל, אתה מכיר את הבדיחה על דוד לוי והאנשים שנוסעים הפוך בכביש? אתה דוד לוי.

אתה לא מכיר אותי

לא פגשת אותי בחייך

לא דיברת איתי בחייך

אין לך מושג מה ההכנסה שלי

אין לך מושג מאיפה יש לי P90

אין לך מושג מה אני עושה ברכב לבד ומה לא

אין לך מושג מה אני חושב על לגאטיה, שלא נדבר שאין ולא היה לי את הסט הזה ברכב.

אין לך מושג אם אני אוהב או לא אוהב את התחום

אין לך מושג באלו כלים אני משתמש כדי לכוון את הרכב שלי

אין לך מושג כמה כמה פעמים בחודש השתמשתי ב RTA או באוסילוסקופ בסטאפ האחרון שלי

אין לך מושג כמה אני יודע או לא יודע על נתוני Q ואלו מדורי גהנום אני עובר עם ההתקנה שלי בגללם.

ואין לך מושג על עוד הרבה דברים.

אז תפסיק לזלזל באנשים. בוא אני אגלה לך סוד: אתה לא המשיח. אתה לא יכול להידיין עם אנשים כשאתה רק חוזר על זה שאתה צודק ואחרים לא, וכשרוצים להוציא את הדברים לפועל, אז דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.

אם היה לך סטאפ פשוט וטוב, כמו של אופיר לדוגמא, שיש לו ברכב סאונד ברמה גבוהה מאוד מסט קדמי ששווה 800 שקל ומ- 3 מגברים שממוצע המחיר שלהם הוא 500 שקל, אז כנראה שהייתי אומר דברים אחרים.

אבל לא כך העניין !

אתה בוחר להטיף ללא הכר, לרוב בלי להבין את הבעיה, אתה חוזר ואומר את אותם דברים שהבאת איתך מפורומים אחרים בחו"ל להגדרתך, ולא מפסיק לרגע לעצור ולהבין מה מהות התגובות שכותבים לך. אתה מנופף במבחני סאונד עיוורים כאילו הם תורה מסיני ולא באמת טורח לדעת את כל האמת (ע"ע אותו שרשור בפורום האנגלי), וגם אם יש לך כוונה נסתרת (ממש חבויה היטב) לעזור לאנשים- זה לא קורה בינתיים ! אתה רק מחרחר מריבות ומושך אש.

אני בטוח שאם נשב לשיחה נגלה שאנו מסכימים על דברים רבים, תודה בהם או לא. אבל יש דרך להציג כל דבר ויש דרך לתפוס כל דבר.

אני מצטער לגלות לך שסאונד ברכב זה לא עניין מדעי נטו. אתה תהיה חמור אם תנסה להשיג תוצאה טובה עם אלמנט שה QTS שלו הוא 0.3 מותקן בנפח הדלת. באותה מידה תהיה טיפש גמור אם תחשוב שטוויטר שיורד נמוך יישמע בהכרח טוב יותר מטוויטר שיורד נמוך פחות.

אתה תתבדה שוב ושוב ושוב אם תחשוב שכל אחד יכול להרשות לעצמו להשקיע סכום מכובד על האקוסטיקה של הרכב. אין לי ספק שזה אחד הדברים הכי חשובים במטרה לשמוע באיכות גבוהה, אבל זה לא אומר שמישהו יכול להשקיע 1500 שקל אפילו בבידוד של רכב ליסינג שיכול להילקח לו תוך כמה חודשים. אתה לא מציאותי כשאתה ממליץ כמעט לכל אחד לא לרכוש סאב בתקציב נמוך יחסית כי אתה לא עוצר לרגע לבדוק מה הצרכים של אותו בנאדם ומה הוא רוצה בכלל מהסטאפ שלו.

שני אנשים יכולים לשמוע את אותו הסטאפ ולשניהם הוא יישמע שונה, אז איך אתה יכול להמליץ לבנאדם אך ורק ע"פ נתונים???

תהיה בטוח שאתה לא היחיד שחבר ופעיל בפורומים ביתיים ובפורומים בחו"ל, ושקהילת הסאונד לרכב בארץ לא מורכבת מאנשים שרוצים לשמוע בווליום גבוה ורק שהטוויטר לא יצרום. אבל באותה מידה, אתה לא יכול לשלול ידע ומסקנות שאדם חווה על בשרו רק כי מישהו שמבין יותר כתב אחרת.

אתה לא יכול להגיד שלא צריך אוזניים כדי לשמוע טוב.

קודם כל, לא צריך לקבל 98 בקורס מבוא ללוגיקה כדי להבין שהמשפט שכתבת הוא לא פסוק אמת, או במילים אחרות שהוא סותר את עצמו לוגית. זה נכון שאי אפשר להסתמך רק על האוזניים, ושלא כל אחד יודע מה הוא שומע, ומה שנשמע טוב בפעם אחת (בדיוק כמו במבחן עיוור ד"א, אבל זה נושא אחר) לא בהכרח יישמע טוב לאחר שמיעה ממושכת של מספר חודשים. זה נכון שרצוי מאוד להתבסס על נתונים מסויימים לפני שאתה בוחר רכיב אבל זה לא נגמר שם. כל אחד מאיתנו אוהב לשמוע דברים שונים, שוב, מה שנשמע לי טוב לא בהכרח יישמע לך טוב, אם אתה אוהב לשמוע את הסאונד בדיוק כמו שהוא נשמע במקור (עוד הערת אגב, אם תראה לי אלמנטים שיודעים לשחזר את ה"מקור" ברכב בקרוב טוב מבלי לבנות את כל הרכב מחדש או לחילופין להעביר את הסאונד ב- 3 ערוצי איקולציה, אני אודה לך מאוד) בעוד לי זה יישמע צורם. ואם אתה חושב שזה לא מדעי, אתה תתבדה פעם נוספת, האוזניים שלנו לא שומעות אותו הדבר. לא כל אוזן קולטת את אותו הדבר ולא כל מוח מפרש את הנקלט באופן שווה.

ושוב, אחזור על משפט המפתח מבחינתי בדיון הזה:

נאה דורש- נאה מקיים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

חברים

בשנת 2001 נכנסתי לתחום הזה

בשנת 2004 נכנסתי לפורום

בשנת 2004 מישהו מאוד חכם אמר לי משפט - לא משנה איך תביט על זה - מה שאתה משלם עליו זה מה שאתה מקבל...

אחרי עשור של למידה, אחרי אין ספור נסיונות להבין דברים ואז לגלות אותם מחדש

אני תמיד חוזר למשפט הזה עם סייג קטן

מה שאתה משלם עליו - ברוב המקרים, זה גם מה שתקבל.

יש יוצאי דופן פה ושם אבל בגדול - ציוד יקר בדרך כלל יקר מסיבות מסויימות - חלק גדול מאוד מזה זה תשלום על מותג אבל ברוב המקרים אם ההבדל הכל כך קטן הזה הוא רצוי - אז כנראה שזה גם משתלם.

אתם יכולים לאמר מה שאתם רוצים - בסופו של דבר מבינים את זה

כן נאמן למקור או לא נאמן למקור - זה לא כל כך משנה כי בסופו של דבר להכל מוסיפים פלפל ומלח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני משפשף את העיניים ולא מבין איך פיספסתי את השרשור הזה! רק עכשיו אני קורא אותו בשקיקה מתחילתו ועד סופו.

גם אני בעליו של הטויטרים הקרמיים ולכן התעניינותי כאן -גדולה.

אני טורח תמיד -ואעשה זאת שוב ושוב-לציין שאת גילוי הטויטרים האלה כאן בפורום חייבים לנימקי ולאופיר.

אני לא יכול לעשות השוואה בין הטויטרים המדוברים כי לא היו לי טוויטרים MT22 ואו 23.אני יכול רק לומר בפה מלא שהקרמיים נותנים תמורה פנטסטית למחיר ואין הם דורשים בניה מיוחדת כי ישמעו מצוין כמעט בכל מצב.

טל,ידענותך בנושא מרתקת אבל פסיקותיך והתבטאויותיך גורמים כאן לחוסר נעימות ואף אנטיגוניזם רב.חבל שבדרכך אתה רומס,מרתש ומנתץ כל חלקה טובה.

ניתן בהחלט להעביר ביקורת בונה ולהסביר אבל תמיד אתה מוכן ומזומן עם פטיש 100 קילו ביד ולום בידך השניה.

נסה לקטוף פרח ולהעביר עם חיוך לאחר.הפרה את האדמה החרבה הזאת עם חיוך ורצון לעזור ולא עם ברקים ורעמים.

איך אמר שרול הצדיק בדורו-מטרת הפורום היא להפרות האחד את השני.ובכך הינך מחטיא בשנות אור וחבל.

ותודה לנימקי ואופיר כבר אמרתי? :-D

ליאור

נ.ב.

אדי ידידי-לא ידעתי כלל שאתה מודע לקיום הריפוי בעיסוק של הקרמי(קה)ים...

פורסם

אי אפשר להתדיין בנושא כשמדברים עלייך במלעלה עם אף מורם , מה זאת אומרת "לא צריך 98 בלוגיקה" ? אי אפשר כשמדגישים לך סימני שאלה וקריאה באדום בולט , אני כנראה מגזים ונשמע כועס כי זה מכעיס כשמדברים ככה .

אני אמרתי את מה שאני חושב , ואז עונים לי ככה : ?? ????? ?? מה אתה טיפש ???? ..... אז כולם נמכור את המערכת אין סיבה לסאונד בעולם כי לא צריך אוזניים בלה בלה בלה .

זה לא נעים , אפשר לדבר בצורה תרבותית ולהגיד לדוגמא שסובייקטיביות אולי המקום שלה בסאונד הוא סוג הממברנה שבאמת תורם לסאונד הייחודי של רמקולים עם ממברנה מאלומיניום או מקוולר לדוגמא , ולא לכתוב 500 מילים על כמה שאני טועה ומטומטם.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

"לא נעים"?

בוא אני אגיד לך מה לא נעים,

שאתה מנסה "לחנך" פה את כולם ולהמציא את הגלגל מחדש.

שאתה בא בגישה מתנשאת כאילו אתה מכיר פה כל חבר פורום ויודע מה ההסטוריה שלו בתחום

שאתה נותן את ההרגשה שכולם בורים ואתה השונה מכולם

כנראה שאתה לא מצליח למצוא את הקו הברור הזה בין תחביב ועיסוק מקצועי.

בשבילך סאונד זה נתונים

בשבילך אין שום הנאה מהסאונד עצמו, יש לך הנאה מנתונים, משוואות, משתנים וניתוחים מדעיים הקשורים לסאונד

בשבילך התחום הזה הוא לא יותר מעוד קורס באוניברסיטה (וזו בדיוק הסיבה שאתה קורא לאותם "מונחי אודיופילים" בולשיט)

אתה יודע מה מצחיק?

שאם נעשה לך מבחן השוואה עיוור בין רכיב X (עם נתונים מפוצצים, בדיוק "כמו שאתה אוהב") לבין רכיב Y (רוקפורד פאנצ' למשל, שאתה כ"כ "אוהב")

פתאום אתה תבין שהנתונים האלה יהיו שווים לת*ת.

הרי במבחן העיוור אני בטוח ש-99 אחוז מהאנשים נופלים (כמובן שזה תלוי בכל מני דברים נוספים, אבל תבין את הנקודה), אז מה זה באמת משנה?

אתה תוכל לשבת ולהגיד לי מה ההבדלים בנתונים בין מורל הייבריד לבין הרץ מילה? (במבחן השוואה עיוור כמובן, בלי לדעת שום נתון מראש ובלי לדעת על איזה סט מדובר)

אתה כל הזמן מנסה לצייר את התמונה כאילו התחום הזה בארץ הוא בשפל המדרגה

אבל אתה יודע מה?

אנשים נהנים, כיף להם, זה עושה להם טוב לשמוע את המערכת שלהם, הם מרוצים (גם אם זה יהיה מערכת של קליפורניה בום ולא יודע מה)

אבל אמרנו כבר שזה לא משנה, לא?

מה זה משנה אם אנשים מרוצים?

מה זה משנה אם אנשים נהנים?

אתה יודע מה?

תעשה לכולנו טובה, ותשאיר את הבורים כאן להנות

אתה מוזמן בנתיים לתסכל את עצמך עם נתונים ומשוואות אין סופיות. גם ככה הנאה זה כנראה לא הצד החזק שלך.

נ.ב,

ברכות לעצמי על התחימה הראשונה שלי מזה 5 שנים בפורום :)

בעקבות ההודעה הבאה:

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

למה אתם כאלה עצבניים ולא סובלניים אחד כלפי השני.

נכון ובפורום שבו כותבים במילים מאוד קשה להסביר איך רכיב אחד נשמע לעומת השני, ואפילו אדם ששמע רכיב ברכב מסויים בכוונים מסויימים יחשוב שהוא טוב והאחר ששמע אותו רכיב ברכב אחר אפילו באותם נקודות חיתוך וסלופים וגיינים ישמע לו אחרת לגמרי.

את DFORCE אני אישית לא מחפש לקטול וSROOL אתו אני מכיר שנים כבר.

כל התחום הוא כל כך סובייקטיבי ואינדיבידואלי שקשה לקרוא לו תחום משום שכל אחד מקבל אותו אחרת.

פשוט מספיק, אני חושב שביכוחים על נתונים ואלמנטים זה מעולה כמובן מגובה על ידי מידע ממקורות אמינים! וכל רציחות האופי המפגרות הללו צריכות להפסיק פה ומיד.

אני נכנס לפורום כדי לקבל מידע או לשתף אנשים במידע שיש לי נקודה! (.)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...