Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה פשוט: טלפן למוסך מורשה או לשרות רנו ולשאול.

מה שחשוב יותר לבטיחות שלך - שתדע מהמוסך או מהבעלים הקודם - אם בכלל החליפו נוזל בלמים.

ראיתי שאצלי בסניק החליפו רק ב-120,000 קמ. גם ברכב אחר שטופל בקפידה במוסך מורשה לא נרשמה החלפה של הנוזל באף טיפול.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

כמו שאמרו קודם, כל שנתיים.

תוודא שמחליפים את כל הנוזל בלמים מכל המערכת, ולא רק מהמיכל עצמו, כי בהרבה מוסכים מחפפים בעבודה ומעגלים פינות ובימקום לרוקן את הנוזל מכל הצנרת הם מחליפים רק מה שנמצא במיכל וזה לא נחשב כהחלפה, אז תוודא שמנקזים הכל מהצנרת.

אגב, יש במוסכים משאבה ששואבת את הנוזל מהצנרת ובו זמנית הנוזל החדש מתמלא.

פורסם

חשבתי שקרסו מוטורס ישמחו לתת פה תשובה מסייעת.

ואז עברתי לחשוב על דברים חיוביים...

לדוגמה על צרפתיה (נגיד) שכתבה לי ולאחרים ספר. קוראים לו ספר אחזקה וטיפולים.

בספר כתוב: כל 4 שנים או 60,000 ק"מ.

אז למה מוסך רייך (ברמת גן) לא החליפו בסניק הקודמת שלי? אולי רצו לחסוך לי כסף, או זמן מהחיים.

אגב, העלות זניחה. טוב שהבלמים עבדו כמו שצריך עוד 60,000 ק"מ.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

שלום

שמי אריה לייב ואני מנהל השרות בקרסו מוטורס.

כדי להיות מדוייק הכי נכון יהיה לבדוק באמצעות מס' הרישוי

שתי אפשרויות:

או שתיצור קשר עם המוקד הטלפוני שלנו

או שתעביר מייל ל- [email protected] עם טלפון שלך ויחזרו אליך ויספקו תשובה מדוייקת.

בברכה ,

אריה לייב

קרסו מוטורס.

פורסם

לצערי אפילו המוסכים המורשים לא יודעים לתת תשובות בסיסיות כל מוסך מורשה אומר משהו אחר.

נתקלתי גם בתופעה ששאלתי איזה גודל מצבר צריך התקשרתי לחמישה מוסכים מורשים .

קיבלתי 56 אמפר 60 אמפר ו-72 אמפר.

ככה שגם פה התשובה לא ממש חותכת

פורסם

נוזל בלמים ישן עלול לגרום לנזק לחלקי מערכת הבלימה ואך ליעילות בלימה לקוייה. למוסך הרגיל שרוצה "לחסוך לך", אל תכנס.

פורסם

אם יש ספק - לך תחליף! הבטיחות שלך חשובה לך? ושל אחרים שאיתך או בסביבת הרכב?

לפני שנה וחצי עלות השמן במסוך מורשה היתה 32 ש"ח + מעמ. העבודה נבלעה בתוך טיפול אחר.

אם המחיר נשאר דומה - אז אין סיבה להתפלסף בנושא.

גם אם היצרן לקח מקדם בטיחות - אל תחסוך ואל תשחק עם הבטיחות שלך !

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...