Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי בעית חלודה ברכב והחלטתי לטפל בזה לפני החורף.

קיבלתי הצעת מחיר ממקום שאני לא ממש מכיר אבל נראה מלא ומקצועי (עם תנורים) הצעה של 1000 שח לפני מעמ ויומיים עבודה

הנה התמונות תגידו לי אתם מה דעתכם כמה צריך לעלות והמלצות באיזור חיפה :)

20101023.jpg

20101023001.jpg

20101023002.jpg

20101023003.jpg

זה התעלה מעל לחלון האחורי בקצה התעלה האחורי יש חלודה וטיפה נזילה של מים דרך שם..

20101023005.jpg

זה בצד הפנימי של התא מטען

20101023004o.jpg

פורסם

מדובר בתיקוני חלודה ורקבונות בפח ולצורך ביצוע עבודה טובה יש לפרק את השמשה ואז תתגלה הרבה חלודה מתחת לגומיית השמשה שגם אותה יש לתקן.

תיקון טוב הנו ע"י חיתוך הפחים החלודים והתאמה וריתוך חתיכות פח חדשות.

כל העבודה הזאת עם צביעה הנה יקרה יותר מ 1000 ש"ח.

איני מאמין שתמורת 1000 ש"ח תבוצע עבודה כזאת, אלא כנראה שרק יהיה תיקונים חלקיים ושטחיים.

בדוק זאת ובעת ביצוע העבודה גש כמה פעמים אל המוסך כדי לראות את שלבי ביצוע העבודה.

בברכה - רפי לין

פורסם
מדובר בתיקוני חלודה ורקבונות בפח ולצורך ביצוע עבודה טובה יש לפרק את השמשה ואז תתגלה הרבה חלודה מתחת לגומיית השמשה שגם אותה יש לתקן.

תיקון טוב הנו ע"י חיתוך הפחים החלודים והתאמה וריתוך חתיכות פח חדשות.

כל העבודה הזאת עם צביעה הנה יקרה יותר מ 1000 ש"ח.

איני מאמין שתמורת 1000 ש"ח תבוצע עבודה כזאת, אלא כנראה שרק יהיה תיקונים חלקיים ושטחיים.

בדוק זאת ובעת ביצוע העבודה גש כמה פעמים אל המוסך כדי לראות את שלבי ביצוע העבודה.

בברכה - רפי לין

כמה כן צריך לעלות אז כזה דבר האם אנחנו מדברים על יכולת להגיע גם ל3000 ומעלה? או פחות? והאם כדאי להשקיע? קניתי את הרכב ממש לאחרונה ואני מעוניין להשקיע אבל אחרי הכל רכב שנת 99 כמה זה כבר יחמיר בכמה שנים שאני אהיה איתו..

פורסם
כמה כן צריך לעלות אז כזה דבר האם אנחנו מדברים על יכולת להגיע גם ל3000 ומעלה? או פחות? והאם כדאי להשקיע? קניתי את הרכב ממש לאחרונה ואני מעוניין להשקיע אבל אחרי הכל רכב שנת 99 כמה זה כבר יחמיר בכמה שנים שאני אהיה איתו..

התיחסות לשאלתי האחרונה ? כמה זמן תיקון כזה (שמשייפים הכל וצובעים איפה שכן רואים) מחזיק עד שרואים את זה ממש שוב? כמה זמן לוקח לזה? שנה שנתיים או מספר שנים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כשיש חלודה בצורה כזו - אין ספק שיש להסיר את השמשה, כפי שנעשה, ללבצע "טיפול שורש".

כמה שמן זה יחזיק? תלוי ב"אגרסיביות" שבה הורדה החלודה (אני מקווה שהמקומות הנגועים שוייפו למשעי) ובאיכות העבודה. אם בוצע כהלכה - אזי אני מעריך שיחזיק "כמה שנים טובות".

הערה אחת - צורם לי קצת שלאחר הסרת השמשה (בתמונות הראשונות), לא מצא בעל המקצוע טעם בכיסוי המגש מאחור + גב המושב האחורי (סה"כ שיוף כזה עושה הרבה אבק. אולי שאבו לך את הרכב אח"כ?).

alfa 156 2.5.

פורסם
כשיש חלודה בצורה כזו - אין ספק שיש להסיר את השמשה, כפי שנעשה, ללבצע "טיפול שורש".

כמה שמן זה יחזיק? תלוי ב"אגרסיביות" שבה הורדה החלודה (אני מקווה שהמקומות הנגועים שוייפו למשעי) ובאיכות העבודה. אם בוצע כהלכה - אזי אני מעריך שיחזיק "כמה שנים טובות".

הערה אחת - צורם לי קצת שלאחר הסרת השמשה (בתמונות הראשונות), לא מצא בעל המקצוע טעם בכיסוי המגש מאחור + גב המושב האחורי (סה"כ שיוף כזה עושה הרבה אבק. אולי שאבו לך את הרכב אח"כ?).

בא עם לחץ אוויר תוך שניה הכל עף גם אני הייתי בשוק אחרי הכל ריפודים חדשים (שחורים)

• תוכן חדש...