Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באוטו של ההורים שלי קרייזלר נאון 96 בוצע ניקוי לפנסים לפני חצי שנה,והתוצאה מעולה.

לפני חודש בוצע בפיאט דובלו שלי,וגם התוצאה מעולה.

לפי דעתי אם אתה מקפיד לעבוד לפי ההוראות אתה תהיה מאוד מרוצה מזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אצלי בוצע החידוש לפני חצי שנה, אתה יכול לראות בשרשור הבא :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=323015

איך זה מחזיק אחרי חצי שנה? זה לא כמו בהתחלה אבל עדיין פי כמה וכמה יותר טוב ממה שהיה קודם.

מבחינתי שווה כל שקל.

זה שאתה לא יודע את העבודה (וגם אני לא יודע לכן הלכתי אליהם שיעשו) לא אומר שהערכה גרועה.

זה שהלכת לבן אדם בתחנת דלק שרק ליטש ולא שם שכבת הגנה אומר שבפעם הבאה שזה יקרה, אתה תצטרך להחליף פנס כי ההגנה לא הוחזרה.

ביצעו ליטוש עם נייר מים ואח"כ עם וקס. עשה את העבודה יופי.

ואני לא אסע למרכז בשביל שיעשו לי ליטוש פנסים. אני גר בצפון ומה לעשות, המשרדים שלהם לא קרובים אלי.

פורסם

גם אני גר בצפון (מעלות),לפי דעתי העבודה עם הערכה די פשוטה,להקפיד כול הזמן לשפוך מים תוך כדי השפשוף וזהו,זה די קל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...