Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפוסל - במומו פוסל.

כתבתי: "מחירה לא ידוע".

כתבתי: A2 ולא פלואנס.

הכל ידוע. ובכ"ז - אי אפשר להתעלם.

ואני שאלתי אם אתה סתם שש להספיד את בטר-פלייס בנוסף לעניין העמקת הקריאה. לא תמיד יוצא לי מצחיק, לא הייתה כוונה לזלזל, פשוט נראה שמש "בא לך" על כשלון של בטר פלייס.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני חושב שתאי דלק היא דווקא הטכנולוגיה הבאה אם כל הכבוד לבטר פלייס אני מאמין שמימן מתאים יותר למדינה כמו שלנו שבקושי מצליחה לעמוד בביקוש למזגנים בקיץ אז תוסיפו על זה גם מכוניות נטענות :).

בהצלחה!

חשוב לי לחזור ולומר שאני לא שולל שום טכנולוגיה שכן גם הוצאת המימן מהמים דורשת אנרגיה ולכן אנו עוד לא נפתרים מתחנות הכוח מה שכן יהיה עליהם פחות עומס.

פורסם
אני חושב שתאי דלק היא דווקא הטכנולוגיה הבאה אם כל הכבוד לבטר פלייס אני מאמין שמימן מתאים יותר למדינה כמו שלנו שבקושי מצליחה לעמוד בביקוש למזגנים בקיץ אז תוסיפו על זה גם מכוניות נטענות :).

בהצלחה!

חשוב לי לחזור ולומר שאני לא שולל שום טכנולוגיה שכן גם הוצאת המימן מהמים דורשת אנרגיה ולכן אנו עוד לא נפתרים מתחנות הכוח מה שכן יהיה עליהם פחות עומס.

טעות. מתברר כי ייצור המימן דורש יותר אנרגיה ממה שאפשר להפיק מתאי דלק, ויש קשיים גדולים בלוגיסטיקה הקשורה בדלק זה כך שבקו התחתון מדובר בטכנולוגיה שהסיכוי שלה להצליח בהיקף גדול קטן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היה ב-scientific american מאמר גדול על הנושא לפני שנה-שנתיים. אנסה לחפש לך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה

אגב שנתיים זה המון זמן ואם אני זוכר נכון לא דובר על האנרגיה שתאי הדלק מספקים דובר על המחיר שזה עולה להוציא את המימן מהמים.

כמובן שכמו כל דבר ברגע שמשהו הופך להיות המוני המחיר מוזל.

לגבי כמות האנרגיה מיכל דלק מימני יכול לנסוע מאות קילומטרים עם רק 3 ליטרים.

פורסם

המאמר המרכזי שעליו דיברתי פורסם באפריל 2004, אבל גם במאמר הזה הבעיה נזכרת בקצרה. למעשה מדברים על כך שיש להתיחס למימן כמו לחשמל - לא כמקור אנרגיה אלא כאמצעי להעברתה, ומדגישים את הקשיים הטכנולוגיים בייצור ושינוע המימן, אשר להערכתהכותב יצריך עוד עשרות שנים והרבה פריצות דרך טכנולוגיות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...