Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיוקנים ללנסר 92

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח אם תעזרו לי!

לאמי יש מיצובישי לנסר CLX שנת 92 אוטומטית...

הבעיה היא כזו:

לאוטו נגמר הטסט,הלך לו המזגן,כל 4 חלונות החשמל שבקו חיים,וכשנוסעים יש רעש מוזר וחזק מאוד בזמן הנסיעה(שיעור שזהו רעש מהאגזוז)

נתעלם לרגע גם מתיקון הפחחות שהאוטו דורש בדחיפות...

כמה יעלה התיקון הכולל (הערכה) של כל הדברים הללו:טסט(זה אני יודע 1000 ש"ח)+תיקון 4 חלונות החשמל+תיקון אגזוז+תיקון מזגן בערך?

בנוסף כמה בערך יעלה לעשות פחחות כללית +צבע לכל האוטו במחיר זול (אם אפשר גם המלצות לאיזור חולון?)

או שישנה אלטרנטיבה שונה,שהיא לקנות משהו קטן בסכום של 10,000 ש"ח עד 15,000 ש"ח גג! כמו פונטו,או פונטו ספייס מהשנים המוקדמות הידניות....

אשמח אם תענו לי על החלק הראשון ואז על האם שווה בכלל להשקיע את זה או שעדיף להיפטר מהאוטו...

פורסם

המחיר שאתה צריך להשקיע עולה יותר ממחיר הרכב. לפי דעתי לא שווה להיכנס לזה תמכור את הרכב הזה בזול ותקנה משהו ב10 15 במצב טוב ונגמר העיניין

Renault Clio RSI 1.8

פורסם
המחיר שאתה צריך להשקיע עולה יותר ממחיר הרכב. לפי דעתי לא שווה להיכנס לזה תמכור את הרכב הזה בזול ותקנה משהו ב10 15 במצב טוב ונגמר העיניין

שבת שלום

לאמא שלי היה רכב כזה עם בעיה באחד החלונות, החלפת מנוע של החלון עלתה 500 ש"ח * 4 =2000 ש"ח

לדעתי שלח את הרכב לגריטה תקבל 3000 ש"ח (צריך לברר אם מקבלים לגריטה רכב ללא טסט) .

ותיקנה לאמא שלך רכב יותר נחמד.

בהצלחה :wink:

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם
שבת שלום

לאמא שלי היה רכב כזה עם בעיה באחד החלונות, החלפת מנוע של החלון עלתה 500 ש"ח * 4 =2000 ש"ח

לדעתי שלח את הרכב לגריטה תקבל 3000 ש"ח (צריך לברר אם מקבלים לגריטה רכב ללא טסט) .

ותיקנה לאמא שלך רכב יותר נחמד.

בהצלחה :wink:

מחזק את המילים של גילי29

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

גריטה הוא לא יכול. הרכב משנת 92 גריטה רק משנת 90 ומטה

גריטה הוא לא יכול כי לרכב אין טסט.

לחלקים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש