Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחרונה נתקלתי בבעיה שאני שומע הפרעות כשאני שומע שירים,

זה קרה לי עם הרמקולים, ולצורך בדיקה ניסיתי עם האוזניות וגם עם האוזניות יש הפרעות.

ניסיתי לשחק עם החיבורים במחשב, וניסיתי גם עם החיבורים מאחורי הרמקולים ושל האוזניות,

אבל הרעש פשוט בא באקראיות ולא מופיע בתדירות גבוהה \ חלשה כשאני משחק עם כבל כלשהו. :x

ישנן 2 אופציות שאני חושב עליהן, 1. זה שבמקרה מאוד מוזר גם האוזניות וגם הרמקולים החליטו

לעשות בעיות ביחד באותה תקופה, 2. כרטיס קול? שאני לא ממש מבין בזה ולא יודע איך לבדוק אותו.

מה דעתכם?

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

האם אתה משתמש בתוכנה כגון TFM AUDIO FILTER? תבדוק גם הגדרות ב-AC3, אולי מופעלת הגברה תוכנתית. בטל אותה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתה מתכוון לתוכנה להפעלת שירים?

אם כן אז במדיה פלייר, והAC3 ממש לא מוכר לי.

במילים אחרות, אתה אומר לבדוק אם בהגדרות הווליום במקום מסוים גבוה יותר מידי?

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

יש תוכנות, כגון AC3, TFM שמאפשרות להגביר ווליום באופן תוכנתי. נניח ששמת ווליום על מקסימום ואתה שומע סרט עדיין חלש, תוכנה כזאת נותנת את הפתרון.

הבעייה שזה מעוות את הקול ושומעים בדיוק תופעה שאתה מתאר.

בדוק בלוח בקרה במחשב שלך (CONTROL PANEL) אם יש שם AC3 ובתוכניות בתיקייה של קודקים שלך אם יש TFM. תנמיך בגדרות האלה את הקול עד לרמה אוריגינלית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...