Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

כבר כמה זמן שאני שם לב שהגומיה של הדלת קצת רופפת, היום היא יצאה חלקית מהמקום.

הלכתי לפחח ובדקנו. מסתבר שכשצבעו את הרכב (עשו עבודה יפה אבל רק בזה פישלו:?) שברו את הקליפסים שמחברים בין הגומיה לניטים שתופסים את הקליפסים.

עוד רגע מגיע חורף וחבר על הרמקולים שלא מזמן התקנתי, חוץ מזה שכואב לי לראות את הילדה נראית ככה :-(.

אנא עזרו לי למצוא את הקליפסים האלו (אני מאזור ירושלים) או גומיה במחיר שפוי(מה ששמעתי נע בין 300 ל500 ש"ח לגומיה אחת).

בבקשה תעזרו!!!!! אני לא ישן בלילה רק מלחשוב עליה במצב הזה...:cry:.

המון תודה- עדיאל.

פורסם

מסכנה מגי שלך היא עצובה עכשיו :( אל תדאג בן של אדם לא זורקים אח בשעת צרה. לי יש גם מגאן קופה 2.0 2000 כבר 5 שנים. ואני מכיר טוב מאוד את הרכב אני יעזור לך וישיג לך את החלק רק תצלם את זה בבקשה שאני ידע בדיוק מה אתה צריך יש לי פה אחת אחרי תאונה גם :?::-)

Renault Clio RSI 1.8

• תוכן חדש...