Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כן... החתימה הנוכחית כרגע באה להמחיש מצב חדש.

בחרתי בספר בראשית, פרק א', פסוק ב' לצורך העניין :-D

רכשתי רכב "חדש" ביום שישי - טויוטה אוונסיס שנת 2006 ובעצם השבוע היא הולכת לעבור לבעלותי.

הרוב המוחלט של חלקי המערכת פורק היום בבוקר מרכב הליסינג (נשארו רק המידבאסים והחוט של הDRC שאני צריך לחלץ - אצל מתקין).

מה שהולך לקרות בשבועות הקרובים זה כבר ת'רד אחר.

כרגע אני רק רוצה לאמר שלום לעוד מערכת נהדרת שמאוד אהבתי ובעוד חודש למכונית ששירתה אותי נאמנה - האמת, התחתנתי במכונית הזאת ולכן גם לה - יש משמעויות וזכרונות סנטימנטליים מאוד ואני מודה על כל רגע וכן, שוב, קצת עצוב אבל רק קצת :-D

למה אני לא כותב עכשיו על מה הולך להיות ברכב הבא? - כי שזה יתחיל אני אעלה את הכל בצורה מסודרת ולבינתיים הפרטים נשארים אצלי.

חוץ מאשר שהרכב בסופו של דבר זה טויוטה אוונסיס ולא יונדאי סונטה כמו שחשבתי לרכוש מלחתכילה - אני מן הסתם, מרוצה :twisted:

- למי שתהה לגבי החתימה.

שאלות וכל שאר ירקות - בת'רד הבא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז אדי מה אתה אומר? מסך 15 במקום קונסולה ראשית? הוספה של 5 קיטים של דיינמט ובניות ל7 חלקים מקדימה?

אפשר להוסיף סאב קטן בלי בעיה...

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם
אז אדי מה אתה אומר? מסך 15 במקום קונסולה ראשית? הוספה של 5 קיטים של דיינמט ובניות ל7 חלקים מקדימה?

אפשר להוסיף סאב קטן בלי בעיה...

יבגני, עם ידיים כמו שלך , יש מצב שזה אפשרי.

פורסם

לדעתי אלכס אתה יודע לגבי שניים לא רק לגבי אחד

:-D

דן - לא בטוח שאני אעמיד בכלל ציוד למכירה :-) אבא שלי כבר מתכנן את התוכניות שלו גם כן :lol:

שיהיה לילה טוב ונתראה בת'רד הבא :wink:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בוקר טוב אדי ושבוע טוב

שוב תתחדש אחלה רכב רכשת קניה מצויינת שנותנת תמורה טובה לכסף (גם מחינת נוחות, רמת אבזור, טכנולוגיה, מכניקה, וגם קצת פוזה)

השאלה האמיתית היא מתי תעבור למגרש המשחקים האמיתי בסאונד (DLSׂ ) :roll::wink::-P:-D

אפרופו הרכב הישן העלית שמה שני סעיפים באותה נשימה שלא מסתדרים בהגיון שלי

1. הרכב שירת אותך נאמנה לדבריך

2. הרכב לקח אותך לחתונתך

איך בדיוק אתה יוצר חיבור חיובי משני הדברים האילו ?. :lol::wink:

עכשיו ברצינות בנינו ברמה החברית אני רוצה לומר שמעבר לכל הסטאפים והשדרוגים למינהם אני רוצה לאחל לך נסיעות זהירות ובטוחות

שבוע טוב

דרור

פורסם

דרור תודה,

עכשיו אתה מבין למה אני לא עצוב במיוחד להפטר מהרכב :-P:-P:-P

לא - לא סקנדינביה למי שתהה, לא לDLS למי שתהה - לא שיש התנגדות כזו או אחרת - אני נשאר בבית HAT כי שם גם הטעם שלי נשאר.

לבינתיים רמז ראשון למה שהולך להיות ביום יומיים הקרובים...

I LOVE BIG BUTTS AND I CAN NOT LIE

:-D:-D:-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אחחח והנה הדמיון של אנשים מתחיל לרוץ...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...