Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

עד עכשיו כבר הייתי די סגור על איזה רכב אני רוצה להביא, בכל מקרה באחד מהשיטוטים שלי ביד2 מצאתי mr2 במכיר נורמלי.

העניין הוא שאחרי שמצאתי אותה העברתי חיפוש בפורום על mr2 ומצאתי אשכול שקצת מפריע לי.

הרכב מופיע פה http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1647786&Code=68178553b8323d0a8cdce200b6724725

ופה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1556932

הבעיה שלדעתי מדובר באותו הרכב בדיוק.

מה אתם אומרים, כדאי בכלל לבדוק את זה? באחד האשכולות בפורום אותו djshiran רשם על בעיה באינג׳קטורים.

מה דעתכם? והאם יש מישהו שמכיר את הבעלים הנוכחים?

פורסם

לא יודע לגבי הבעלים העכשוי,אבל דברתי עם הבעלים קודמים קודמים,

כלומר בשנה האחרונה הרכב הספיק לעבור עוד שתיידיים,ושוב מוצע למכירה.

עם בעלים דיברתי לאחר שכבר מכר את הרכב,התקשרתי אליו מתוך סקרנות לאחר שראיתי את הרכב מוצא למכירה בשנית,ורק כדי לוודא שמדובר באותו הרכב,הבעלים אמר לי להתרחק מן הרכב(לא פירט).

אבל אני רואה אותה מוצעת למכירה כל פעם מחדש,(למעשה הרכב הזה בשנה וחצי האחרונות היה מוצא למכירה באופן רצוף!!!)

על ידי 3 בעלים שונים,כנראה שמשהו לא כשורה עם הרכב,

בגדול ידוע שדגמי 2001 סובלים מחלות רבות,ורוב הבעיות סודרו ב2003.

המלצתי...avoid!

Porsche 944 turbo

פורסם

לצערי נראה לי שאני אקשיב לבקשתך וירד מזה, חבל דווקא מאוד קרץ לי...

אולי בכל זאת נעשה שיחה סתם כדי לבדוק...

תודה על המידע.

עריכה: לפי מה שהבחור רושם הוא מוכר בגלל שלילה, אם יש אמת בפירסום המצב אולי טוב יותר, או שאני סתם מחפש ניצוץ תקווה...

פורסם

אנשים חושבים שלקנות אוטו זו הוצאה חד פעמית, אבל שוכחים שגם אחזקה עולה כסף.

ה MR2 היא רכב נדיר במחוזותינו שלא הרבה יודעים איך לטפל בו, בטח חבר'ה צעירים שקנו אותו בשביל הפוזה ועל כל תקלה מתחילים שלל אילתורים.

רכב כזה מצריך מבעליו סבלנות וידע תיאורטי ומעשי על אבחון תקלות ופתרונן גם ללא מוסך. כל מי שמחזיק רכב אקזוטי כזה או אחר חייב לשלוט בשפה האנגלית ולהחזיק ספרות יצרן, רצוי בתוספת תוכנת מק"טים. מחירי יוניון מוטורס לרוב מופקעים וחסרי כל קשר למציאות, מצד שני מי שמתמצא יכול להזמין חלפים מחו"ל ולתחזק את רכבו בצורה הטובה ביותר במחירים מגוחכים.

לעניין הרכב הספציפי, לפי סיפורי הזוועה מסתמן שיש בו תקלה רצינית מסתורית שאף אחד לא יודע איך לפתור. כמו שאמרתי, עם ידע, הגיון וחוש טכני אפשר לפתור כל תקלה בעלויות סבירות למדי. למרות זאת לא הייתי רוכש את הרכב הזה בעיקר בשל ריבוי ידיים (ואיתן הקומבינות והאילתורים).

המשך בחיפושיך, אני מאמין שניתן למצוא אחת מתוחזקת וללא עבר לוט בערפל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

במידה ופותח השירשור יחליט לקחת את הרכב לבדיקה ו/או לקנות את הרכב, אני רוצה להמליץ על מוסך:

מורשה טויוטה באשדוד מטפל ברכב כזה כבר שנים רבות ויש להם את הידע וכמובן הכלים להתמודד עם רכב מסוג זה

והכי חשוב ניסיון!

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
במידה ופותח השירשור יחליט לקחת את הרכב לבדיקה ו/או לקנות את הרכב, אני רוצה להמליץ על מוסך:

מורשה טויוטה באשדוד מטפל ברכב כזה כבר שנים רבות ויש להם את הידע וכמובן הכלים להתמודד עם רכב מסוג זה

והכי חשוב ניסיון!

הצחקת אותי!

רלקס לא מוכן לטפל בבעית הגיר הרובוטי אצל חבר שלי בMR2 עד שאני סידרתי לו לבד.

החלפתי לו צובר. עבודה של חצי שעה.

• תוכן חדש...