Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני צעיר בן 23, עובד במשרה מלאה וגם באוניברסיטה פה ושם.

הגעתי למסקנה אחרי שעברתי דרך של 25 דקות לוקחת כמעט שעתיים בתחבורה ציבורית, שדיי (ועוד כמה אלפי מקרים כאלו).

אני מחפש רכב שיהיה בעיקר חסכוני בדלק, ואם אפשר אז גם לא אסון בטיחותי.

ביום ייצא לי ליסוע בערך 40 ק"מ.

דוגמא: לבת-זוג שלי יש 205 שנת 95 שמורה, ועושה 15+ בבינעירוני.

לגבי הבטיחותי-פשוט ראיתי את סרטון הריסוק של פיאסטה 97 ונחרדתי.

אח"כ שהתלהבתי מהסיריון 99-2000 גם הסרטון ריסוק שלה לא נראה מלהיב (3 כוכבים זה גבוה? וגם קראתי פה על בעיית המנועים\גיר שיש לה אחרי לא ים ק"מ וזה הוריד לי קצת ממנה...)

בקיצור, אשמח לקבל המלצות לרכבים קטנים וחסכוניים

ואם הם גם בטיחותיים איכשהו אז בכלל...(למשל - הסיריון שווה הרבה יותר בבטיחות מאשר ה-205?)

רשמתי 10K, אבל גם 3-4K זה בסדר ויותר מזה...

פורסם

ידני? אוטומט?

במחיר הזה (וגם עקב העובדה שציינת בעיות גיר שמפחידות אותך) הייתי ממליץ לחפש רכב עם גיר ידני, הוא גם יהיה לך חסכוני יותר ובשנים האלו לך תדע על איזה גיר אוטומטי תיפול (מזייף או משהו).

אין לי ניסיון ברכב ספציפי לכן לא אפנה אותך לדגמים אבל בכ"ז אני אגיד משהו שנאמר פה הרבה בפורום על רכבים במחירים האלו..

חשוב למצוא את האקזמפלר הכי שמור ולא להנעל על דגם ספציפי.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

תקשיב רכבים במחירים שציינת קשה למצוא בטיחותי במיוחד הרכבים המיני משפחתיים, הפיאסטה 97 אוטו מצויין ומאוד אמין רק שתדע. אני אישית ממליץ לך לחפש: רנו קליאו 96 ומעלה-רכב מעולה יותר בטיחותי מהפיאסטה נוסע מצויין מאוד חסכוני מתאים לסטודנטים (תחפש רכב שמור שלא נסע הרבה)

תחפש גם:רנו מגאן 96 ומעלה

הונדה סיויק 94 95

סוזוקי בלנו 96 97 רכב מאוד אמין חסכוני בדלק אחלה אוטו אבל לא בטיחותי קיבל כוכב 1 במבחני ריסוק

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

הייתי בטוח שציינתי...רק ידני!

דווקא קראתי שהבלנו דיי שתיינית

לא מומלצות ה-AX\סקסו\משפחת פיג'ו\משפחת פיאט?

כמה ריאלי זה להביא סיריון 99?

• תוכן חדש...