Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הביאו לי סאב אקטיבי שעובד ב 100% אחי בדיקה,רק משום מה שאני מחבר אותו לטלוויזיה אין לי שום אות והוא לא עובד.

הטלוויזיה זה TOSHIBA 733..LED

יש לטלוויזיה יציאה מאחורה שכתוב בה - WOOFER וחיבור של RCA אחד,בנוסף יש לה את החיבורי RCA הרגילים שזה R/L.

מישהו יכול להסביר לי למה זה לא מקבל ממנה שום אות? האם זה החיבורים לא נכונים או שזה ההגדרות בתוך הטלוויזיה שצריך להגדיר..?

תודה.

Scan Speak

פורסם

שתצלם תמונה של הסאב ליד אבטיח, כדי שנוכל להיתרשם מגודלו...:-D

הלצה שקשורה לאחד מחברי הפורום אם אני לא טועה? (קיים בכל פורום כזה או אחר...)

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

הסאב הנ"ל זה סתם דוגמא של לשמוע איך ישמעו עם סאב +הרמקולים של הטלוויזיה..ושומעים די נחמד.

בקשר לטלוויזיה זו טלוויזיה 46אינץ' פשוטה8).

יש לי עוד שאלה שנוצרה לי בעקבות החיבור של הסאב,אחרי שחיברתי את הסאב האקטיבי לטלוויזיה דרך כבל RCA יחיד,יש לסאב מאחורה כניסות כמו של רמקולים במגבר,וחיברתי סתם רמקולים שיש לי בבית לזה וזה לא עבד,לפי מה שהבנתי זה יכול לעבוד רק עם מגבר נוסף אם זה רק איתו אז מה הקטע שיש לו את היציאות האלה? אם אני כבר מחבר מגבר לסאב אז אני כבר יחבר את הרמקולים למגבר,זה לא עוזר לי אז שיש לסאב את היציאות האלו..

מישהו יכול להסביר לי למה היציאות שיש בסאב מאחורה? זה יציאות +-+- REAR וLEFT.

תודה.

Scan Speak

פורסם

אלו כניסות, ולא יציאות.

זה כדי שתוכל לחבר את הסאב למערכת שאין בה יציאה לסאב.

המגבר הפנימי חותך מתוך כל התחום המתקבל בכניסות אלו את התחום הרלונטי לסאב ומגביר אותו.

בקשר לאבטיח, בדיחה פנימית של פורום אודיו :-D

מתחדשת*

• תוכן חדש...