Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ולנטיין 1 בזיל הזול. האמנם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה נשמע כמו פרסומת לולנטיין.

נגיד שקנס על מהירות זה 500 שקל? גם אם תקבל 5 קנסות זה עדיין פחות כסף ממה שאתה מוציא על ולנטיין.

כמו שהבחור שמעליך אמר, ממהרים? צריך לדעת איך לעשות את זה.

V1 עולה 2,000 שקל.

5 קנסות עולים 5*750 ש"ח + 5*8 נקודות = 3750 ש"ח + 40 נקודות = ימבה כסף + ימבה שלילת רישיון.

אממ... אוקיי.

פורסם
V1 עולה 2,000 שקל.

5 קנסות עולים 5*750 ש"ח + 5*8 נקודות = 3750 ש"ח + 40 נקודות = ימבה כסף + ימבה שלילת רישיון.

אממ... אוקיי.

תלוי על איזה מהירות אתה נתפס, אם אתה בכלל לא רואה מטר ממה שיש לפניך ותופסים אותך על 130 קמ"ש (כולל הפחתה של 5) ,אז הקנס הוא 750 שקל, עדיין 2 קנסות זה פחות מולנטיין לא? 1500 ,לעומת 2000.

קורה לי לא מעט שאני ממהר ונוסע במהירות שהיא מעל המותר, יש לי 0 קנסות=0 ש"ח הוצאות ואין לי ולנטיין.

ביום שאקבל את קנס המהירות ה3 שלי אני אפתח נושא ואבקש סליחה מכל חברי הפורום ואזמין אותם לבירה.

אם הולנטיין מגלה כל מצלמת מהירות שיש בארץ (כולל הגטסו) ומגלה כל דבורה וכל ממלז ואמצעי אכיפה אחר ב100% ,אז אולי אני אשקול, בינתיים הדרך שלי מוכיחה את עצמה, אז לא אני לא הולך לבזבז 2000 שקל שאין לי גם ככה על ולנטיין.

אממ...טוסט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בוא נגיד שהולנטיין גילה עבורי במשך השנה ומשהו שהוא אצלי כבר לפחות 10 פעמים דבורה שהיתה מעל ק"מ מרגע הגילוי, לא משנה מה היתה המהירות שלי באותו רגע.

בוא נגיד שבזכותו ידעתי על הדבורה המחכה לי והכנתי את עצמי נפשית להתקרבות אליה.

אם אתה חושב שאתה היית מזהה את הדבורה בטלפתיה וזה מה שהיה מציל אותך, אשרייך.

פורסם

לא שחלילה אני מאחל לך, אבל עם גישה כזאת אני בכלל מתפלא שאתה לא נוסע רק עם ביטוח חובה (או שכן?). הרי אם ממילא אין תאונות, איזו הצדקה יש לשלם עבור מקיף?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בוא נגיד שהולנטיין גילה עבורי במשך השנה ומשהו שהוא אצלי כבר לפחות 10 פעמים דבורה שהיתה מעל ק"מ מרגע הגילוי, לא משנה מה היתה המהירות שלי באותו רגע.

בוא נגיד שבזכותו ידעתי על הדבורה המחכה לי והכנתי את עצמי נפשית להתקרבות אליה.

אם אתה חושב שאתה היית מזהה את הדבורה בטלפתיה וזה מה שהיה מציל אותך, אשרייך.

לא יודע מה להגיד לך, אני מבין את הסיבה שקנית את הולנטיין ויש היגיון בדבריך, אם אתה נהנה ממנו ככה אז שיהיה לבריאות אני מזלזל ולא אומר שמי שקונה אותו פראייר ,מנגד תנסה אתה להבין את ההיגיון שבדבריי ,אני מסתדר יפה מאוד בלעדיו ואני לא הולך לבזבז 2000 שקל על משהו שאני לא ממש צריך.

אלעד לא כל כך הבנתי חלק מתגוהתך "הרי אם אין תאונות" ,מתי הזכרתי את המילה תאונות בשרשור? ממתי אין תאונות? יש תאונות והרבה לצערי.

יש לי ביטוח מקיף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
אלעד לא כל כך הבנתי חלק מתגוהתך "הרי אם אין תאונות" ,מתי הזכרתי את המילה תאונות בשרשור? ממתי אין תאונות? יש תאונות והרבה לצערי.

יש לי ביטוח מקיף.

אתה בהחלט לא הזכרת תאונות - אני הזכרתי את זה. פשוט השלכתי מהדרך שבה אתה מתייחס לדבר אחד שאמור להגן עליך על דבר אחר שגם הוא אמור להגן עליך. מעין אנלוגיה שכזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עכשיו הבנתי אותך ,מקווה שהבנת אותי, אם לא, אז מצטער אין לי דרך טובה יותר להסביר את דעתי.

בסופו של דבר כל אחד ומה שנוח לו.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב, אז בקיצור - אם בן אדם רוצה לקנות מכשיר למי פונים? יש מוכר מומלץ בארץ? יש מוכר איביי מומלץ?

תודה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
טוב, אז בקיצור - אם בן אדם רוצה לקנות מכשיר למי פונים? יש מוכר מומלץ בארץ? יש מוכר איביי מומלץ?

תודה.

+1

מצטרף לשאלה

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
בינתיים הדרך שלי מוכיחה את עצמה, אז לא אני לא הולך לבזבז 2000 שקל שאין לי גם ככה על ולנטיין.

אממ...טוסט.

צריך להתחיל מזה, ואין בזה בושה שנראה לך פשוט יקר מאוד ולא מצדיק מבחינת יחס עלות-תועלת.

לי ש את המכשיר וכיום, אחרי עידן המולטנובות על עמוד ולפני עידן גטסו הוא באמת מיותר ולא שימושי בין גדרה לחדרה (למעט צומת דרור).

אבל ברגע שיוצאים מהבועה קצת צפונה או דרומה, בקצב יותר מהיר מפקקים של גוש דן, מבינים שיש אריות בג'ונגל שיושבים במערב ומנסים לטרוף אותך.

אני אישית יוצא לשם פעם בכמה חודשים וכלכלית אין הצדקה בשבילי להחזיק V1.

אבל, כפי שנכתב, אין מחיר לגליון הרשעות נקי. אני גם הרבה יותר רגוע ונינוח בשיוט של 120-130 משאר נהגים בכביש שנוסעים 150 ובולמים בעצבים תחת כל עץ רענן שיש לו צל קצת עקום.

• תוכן חדש...