Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הנושא הזה הועלה לא מעט לאחרונה ולהבנתי - אהובי שי פנו לחברת DLS בשאלה זו וקיבלו מהם תשובה ישירה.

דרור, שי

הבמה שלכם.

אחרי זה נראה לאיזו מלחמה הת'רד הזה יוביל... :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה מלחמה? יש עובדות ובזה הסיפור נגמר.

מצד שני, סביר להניח שאם תישאל אותה שאלה במורל תתקבל תשובה אחרת לחלוטין :wink:

איך שלא יהיה זה לא חשוב מי התחיל או מי פיתח את הטכנולוגיה, בשורה התחתונה היום שום קשר בין החברות האלה וכולם יודעים ומכירים את טיב מוצריהן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ומה גורם לך לחשוב שאני לא מתכוון לשלוח שאלה למוראל? :wink:

כי למען האמת אם ההיסטוריה המשותפת שלהם מסתכמת בבאסקטים אני ממש לא מבין איך זה שבUR36I יש רמקול שנראה זהה לCDM... איפה הבאסקט שם?

וCAR פילטר זה המצאה של מוראל... וזה מיושם בCDM

הם קיבלו על זה פרס חדשנות עד כמה שזכור לי - innovation award

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ככל הידוע לי אין שום קשר בין המיד כיפה של DLS ל CDM.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בוקר טוב

בעקבות שרשור ההשמצה שנפתח לפני מספר ימים שבו חזרה וצצה תיאוריית הקשר בין החברות

כמו כן ספגתי הלוך ושוב פוסטים שמשתמשים באותו היגיון כדי להוכיח אותי, ואני מתכוון לרעיון המוביל ש DLS זה אותו דבר כמו חברה אחרת אז איך זה שאני לא מקבל את איכות הסאונד של אותה חברה ?

אז קודם כל תודה לאדי שפתח את השרשור

אני אתרגם את המסמך לעברית

במידה ויהיה צורך אפרסם אותו במקוריותו

"

היי כהן

לגבי DLS - ג"נסיס

בערך לפני 15 שנים DLS שיתפו פעולה עם ג"נסיס כשותפים כמו פוקאל ואודיסון בעבר בנושא הרמקולים, כך עשינו איתם במגברים

הפצנו אותם מ DLS ביחד, שיתוף הפעולה הופסק בערך לפני 12 שנים. אינני יודע אם אתה מודע לכך ש ג"נסיס נסגרה.

החברה לא קיימת יותר מ 4-6 חודשים . אנחנו עדיין מייצרים

אבל כל סטודנט מתחיל שיסתכל לתוך מגברי DLS ומגברי ג"נסיס יוכל לראות את השוני בתפיסה הפילוסופית של המבנה.

לגבי DLS ומוראל

בערך באותו זמן כשהתחלנו עם ג"נסיס מוראל ייצרו עבורינו מספר דרייברים ומודל אחד של טוויטר.

אבל שיתוף הפעולה הזה הופסק די מהר בעקבות חוסר תגובה חיובי חזרה (אחריות) מהם

בכבוד רב

DAVID DLS

"

עד כאן התרגום השתדלתי להיות נאמן למקור ולא לתת שום פרשנות

לי אישית יש המון להוסיף על החברה המדוברת מתוך ניסיון עסקי לפני כ 8-10 שנים

אעשה זאת רק אם יהיה צורך

אבקש לציין למען גילוי נאות ש DAVID יודע שהמייל שלו הוא לטובת הקארספורום הישראלי

דרור

פורסם

יפה יפה ונחמד

אני עדיין נשאר המום לנוכח הדמיון הויזואלי בין חלק מהסטים של שתי החברות עד היום.

טוב שהשרשיר הזה נפתח.

Pioneer TS-X150

פורסם

אל תאמינו לשום תגובה מצד שום יצרן לגבי אמיתות של דברים כאלו, לפעמים התשובות השיווקיות די מצחיקות.

לדוגמא קטנה, DLS טוענים שעבדו עם ג'נסיס לפני 15 שנה, והשיתוף פעולה נפסק לפני 12 שנה= כלומר עבדו יחד 3 שנים.

בפועל, הם עבדו ביחד כמעט 9 שנים.

שאני אומר יחד,אני מדבר על זה שג'נסיס לא ייצרו שום דבר במיוחד לDLS, אלא 2 הסדרות הראשונות של ג'נסיס מה שנקרא "סידרה 1" ו"סידרה 2".

יצאו עם לוגו של ג'נסיס ולוגו של DLS-ג'נסיס.

העקרון היה שאם הייתה במדינה שלג'נסיס לא היה בה דילר , שם DLS היו מוכרים את ה"ג'נסיס DLS".

גם לגבי ההתייחסות למורל ישנה בעיה עם התגובה הזאת, כי מורל כמו שאנחנו מכירים היום,היא לא המורל שהייתה לפני 12-13 שנה, למעשה מדובר על חברה אחרת לגמרי, ויום מן הימים אם אקבל הסכמה מצידם, אפרסם זאת .

under construction..

פורסם

ניר

אתה מדבר על התקופה שהסמל שלהם השתנה פתאום מזהוב לאדום?

Pioneer TS-X150

פורסם

ניר בוקר טוב

אם כבר יש משהו מצחיק בכל הסיפור אז זו התגובה ההזויה שלך

כשאתה מצהיר לכל חברי הפורום שלא להאמין לאף יצרן ובאותה נשימה אתה נותן להבין שיש באמתחתך תגובות של יצרנים ששופכים אור על כל נושא ונושא בעולם. (שכמובן לזה כולנו צריכים לקבל כפסיקה עליונה ללא עוררין כי זה מפיך)

איך הגענו למצב שאתה ניר מונסטר יודע בדיוק איזה יצרן נותן תגובה שיווקית (הווה אומר מניפולטיבית ושקרית (תרגום חופשי שלי להגדרתך "תגובה שיווקית)) ואיזה נותן תגובת אמת

אני רואה בזה פטרוניזם ודו פרצופיות

ולסיום אני רוצה לומר שזה ממש לא אכפת לי מי ייצר אצל מי ומי קנה ממי ולמי יש ז.. יותר גדול

זה לא מעניין

אני העליתי את התגובה של DLS רק כדי להוריד מהגב שלי את אותם אנשים שחוזרים על אותה מנטרה נדושה ומעייפת כל הזמן שבבסיסה אומרת "DLS זו יצרנית שקרובה בתפיסתה למוראל אז איך זה שאתה לא אוהב את מוראל"

אז הנה לכם ההוכחה שאכן הקשר בניהם נותק מזמן

אני אישית מהכירותי אישית וחברית את DAVID ומהכירותי אישית את מאיר (הכירות ממש לא חברית אך בהחלט ארוכה מספיק כדי לפענח את האדון) ממוראל נוטה בכל לבי להאמין לאיש של DLS במקרה הזה

באופן כללי אני מסכים איתך שכל איש שיווק תמיד יראה את הצד שלו ותמיד ייתן תגובה שתרים את קרנו

אבל !!! ההבדל בנינו זה שאני מודע לזה שכולם אבל כולם נוקטים באותה שיטה

ואני לא שם את עצמי (כמו שאתה שם עצמך) לקבוע מי צודק יותר ומי צודק פחות אלא אם המקרה קרה מולי

דרור

פורסם

דרור, אני ממש לא מבין מה אתה תוקף?

כל דבר שיכתב פה על DLS או אחת מהחברות שאתה מייצג ,אתה לוקח אוטומטית באופן אישי?

מי ישמע מה כתבתי, שהתגובה היא שיווקית? זה לגטימי, זאת חלק מהאסטרטגיה השפויה של כל עולם השיווק והמכירות.

בפועל, בזמנו שאני חיפשתי מגברי קלאס A לרכב, נתקלתי במגברי "ג'נסיס DLS", והפלא ופלא, אחד המגברים שרציתי לרכוש מבחור בDIY יוצר בשנת 2000, ומגברים אחרים שראיתי באיביי, יוצרו ב94 ו95.

אז אם DLS אומרים שהתחילו לעבוד עם ג'נסיס לפני 15 שנה(קרי 1995) והפסיקו את השיתוף פעולה לאחר 3 שנים(קרי 1998), זה הרי לא עומד עם קנה אחד עם העובדה שהם עבדו רק 3 שנים יחד נכון?

עובדה, יש מגברים שלהם בשטח משנת 94 ועד 2000, שאני אישית ראיתי, חשבון פשוט מוביל את העובדה שזה 6 שנים.

בפועל, גם גורדון טיילור בעצמו טוען שהם עבדו איתם מ92 ועד סוף 2000, שזה 8 שנים.

בקיצור, גם בשטח, העובדות מראות ש3 שנים, זה לא הגיוני, וגם תקופות הזמן לא הגיוניות.

לכן, התגובה של DLS, היא לא נכונה, גם אם היא מגיעה מDLS עצמם, כנראה שיש משהו מאחורי זה, וזה משהו שהם לא רוצים לפרסם.

אני לא מסתיר אצלי שום עובדות על שום חברות ואין לי שום קשר למורל, אני מבטיח לך את זה.

ויתרה מכך, אני אציין שאני לא כותב דברים סתם על דעת עצמי, אלא אם הם מבוססים.

לגבי מורל.

אני אומנם מכיר אותם לא מעט שנים, אבל אני יודע בוודאות שההסטוריה שלהם היא מעט שונה ממה שכולם כאן מכירים.

הרי טענו שמורל ייצרו לDLS אלמנטים.

אז אני אשאל אותך דרור, איזה מורל?

MOREL UK?

MOREL RUSSIA?

MOREL ISRAEL?

MOREL USA?

כולם מכירים את מורל ישראל שנמצאים בנס ציונה.

בפועל, השם המקורי של מורל ישראל הוא בכלל לא של החברה שיושבת בנס ציונה, אלא של חברה אחרת היושבת בחולון כבר 30 שנה, והיום עונדת את השם "אומגה אודיו".

למעשה, מורל בנס ציונה נקראים "מוראל (יל) בע"מ, " יושבים ברח' המזמרה.

ואגב, זו חברה שעד שנת 1998 בכלל לא הייתה בארץ, אלא ישבה באנגליה.

לא סתם הסלוגן שלהם היה "MOREL-PURE BRITISH SOUND".

ושם החברה של אומגה אודיו הוא "מוראל (ישראל)" ויושבים ברח' הבנאי בחולון.

והחברה מורל ארה"ב(יותר נכון, "מוראל אקוסטיקס ארה"ב"), היום למעשה נקראת "רנסנס אודיו גרופ".

ומורל רוסיה כבר נסגרה מזמן.

ולשם הדיוק, מורל, כפי שאנחנו מכירים היום, בנס ציונה, היא חברה מלאה בגימיקים שיווקיים וכו', ואני יכול לספק לזה שלל דוגמאות.

ואגב,אני לא מכיר חברות שנקיות מזה.

זה עולם השיווק והמכירות, ככה זה עבד וככה זה יעבוד גם בעתיד.

רוצה דוגמאות גרנדיוזיות?

יש לי בבית אקולייזר של ארק אודיו, שרשום עליו "תוצרת ארה"ב".

בנוסף, היה לי אקולייזר של אקליפס, שעליו היה כתוב "תוצרת סין".

שניהם היו זהים לחלוטין, גם בתכנון וגם ברכיבים מבלי שום הבדל. אז מה זה אומר?, שארק אודיו שקרנים?

דוגמא נוספת,

יש לארק אודיו סדרת מגברים שהם תוצרת ארה"ב.

את אותם המגברים בדיוק אתה יכול למצוא באטון, רק שבאטון כתוב שהם מיוצרים בקוריאה.

מה עוד, שגם לקלריון, הייתה סדרה זהה בדיוק של מגברים שכתוב עליהם שהם מיוצרים בקוריאה.

אז מי משקר פה?

החוק מתיר שמאחוז מסויים שמיוצר במדינה מסויימת, ניתן לרשום שהוא תוצרת אותה מדינה, לכן, זה פתח לגימיקים שיווקים נטו של "מיוצר בארה"ב, למרות שבפועל זה יוצר בשנחאי..

וזאת סתם דוגמא שהיא "פרווה".

ואגב גם אתה דרור, לא חסין מנפלאות תעלולי השיווק.

כמו כל איש מכירות שמנסה למכור את מוצריו, בין אם במתכוון ובין אם בשוגג.

רוצה דוגמא עדכנית?

פתחת שרשור שעונה לכותרת "רכב דמו DLS ישראל- שרשור מתעדכן".

אח"כ מתברר שזה לא בדיוק דמו, ולא בדיוק מה הכוונה ועד עכשיו לא ברור לאף אחד בפורום מה הרעיון.

אבל זה עשה את שלו, יש לשרשור הזה 15000 צפיות, והוא גרר ים של עמודים עם דיונים וויכוחים.

אז לבוא ולתקוף אותי זה נחמד מאוד, אבל אין הרבה מאחורי זה.

אף אחד לא פנה אליך אישית, ושום דבר שנכתב הוא לא אישי נגדך ולכן, זה מיוצר לחלוטין.

under construction..

פורסם

ניר

לא רק זה - אני זוכר בבירור על כמה רמקולים ישנים של מוראל - הישנים שראיתי שהם גם כתבו את השם שלהם כ mor-el

זה נגזר במקרה מהשם מורדכי לוי?

אפרופו - אם אני לא טועה גם כאן, הבעלים של אומגה אודיו הוא האח הביולוגי שלו.

הרמקולים שמיוצרים באומגה אודיו גם נמכרים באמת בארה"ב תחת השם RENAUDIO שזה באמת קיצור של רנסנס אודיו והדגמים הם אפילו זהים - לרנסנס אודיו יש גם CR101 באיזשהו שלב הם ייצרו אותם רק כאן בארץ עד כמה שאני זוכר ושלחו לארה"ב.

Pioneer TS-X150

פורסם

ניר בוקר טוב

כפתיחה אם תרשה לי אני ממש לא תוקף אני יותר כועס ומביע את זה

אם זה נשמע כאילו תקפתי אז זה מחטיא את המטרה

אבל דו פרצופיות בהחלט מכעיס אותי

אני (יותר מרוב או אפילו כל יבואני ה ""קאר סטריאו"" בארץ) יודע ומכיר ומבין את ההליך השיווקי

להזכירך אני אחד מהבודדים עם לא היחיד בארץ בשנים האחרונות שייצר ברא ובנה מותג בפני עצמו (כולל קטלוג גדול ומרשים וכולל 4-5 סדרות של רמקולים מגברים וסאבים) שנמכר בנוסף לארץ גם בארה"ב וגם במולדובה וכאן לצערי זה נעצר.

(וכן גם ל "RED SOUND USA" יש חברה רשומה תחת השם הזה בפלורידה ארה"ב אז מה זה מוכיח ?)

וכל זה ללא פיתוח ובזמנו גם ללא הבנה מינימלית באיך רמקול מיוצר

אז באמת ניר ששיווק אני יודע

אבל אני מדבר על כך שכשמדברים שיווק צריכים להבין את הניואנסים ואת האינטרסים ואת הכוונות השיווקיות

וכעיקרון כל אנשי השיווק הם מניפולטיביים ומייצרים את הכותרת המתאימה להם באותו רגע

כמו שאמרתי אני מודע לזה ואני מקבל את האופציה של חוסר התאמה בין גרסאות של אנשי שיווק

ואני בטח שלא מתכוון להעביר את תגובתך המפוצצת בשמות של חברות ואנשים לאנשי DLS כדי לקבל תשובה

כי אני לא מעוניין ליצור התנצחויות אינסופיות ומשעממות

הרעיון הכללי היה לתת את תגובת DLS לשיתוף הפעולה שהיה קיים בעבר וזהו.

ואכן כל אימת שאני ארגיש שהמותג שאני מייצג בארץ ומאמין בו (וזה יכול להיות כל מותג שהוא) מוכפש אני אקום ואגן מייד עם כל האינפורמציה המתאימה

ואני באמת אבל באמת לא מבין את הקשר בין השרשור הזה לבין השרשור של הרנו

מה כל כך צורם ומציק לך בכך שהחלטתי לקרוא לרכב בשמו

כך אני רואה את הרכב ולכך הוא ישמש וכשמו כן הוא

אם בחירת הרכיבים נראית לך לא איכותית מספיק או לא מייצגת מספיק אני מזמין אותך באופן אישי (אתה יודע מה אני מזמין את כל אחד ואחד מחברי הפורום) להגיע לתת את דעתך ובמקביל לשמוע את האסטרטגיה שלי (שלנו, מצטער אהובי שי :-) ששכחתי אותך :wink:)

אני מבטיח לך והוכחתי זאת בעבר שיש לנו ראש פתוח ואצלינו הכל נזיל ובר ביצוע

אנחנו נשמח לשמוע את דעתך ולשקול אותה יחד איתך ממש במקום וזאת במקביל לכך שתבין את הצהרת הכוונות שלנו לגבי הרכב ואני אישית וגם אהובי שי נשמח ללמוד לשפר ולשדרג וכמובן לתת לך את הקרדיט המתאימה על כל רעיון

אז בוא תרים את הכפפה ונעביר את הדיון מפסים של פורום לפסים אישיים ויותר נחמדים

דרור

• תוכן חדש...