Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מדבר על החורים של ההחזרי שמן הגדולים של הראש מנוע באטם,אז אין שום קשר.

גם במנוע 1600 יש אטמים חליפיים שהחורים יותר קטנים או קצת יותר גדולים.

ההבדל שאתה צריך לדאוג בגללו הוא קוטר בוכנה שונה,זאת אומרת האטם ראש שונה בגלל השינוי הזה.

מה שאני לא מבין זה מה זה מעניין אותך? תשתמש באטם שמתאים לבלוק שלך.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אם כך, הראשים זהים (75mmX77mm)

יש למישהו מושג אולי לגבי שאר השאלות?

ציטוט :

2. הפלאג שיוצא ממודול ההצתה במחשב בדגם KFW יש 4 חוטים , ואילו בדגם KFU יש 8 חוטים(למה לעזאזל צריך כל כך הרבה?!) , {חשבתי אולי לחבר את מערכת ההצתה הקיימת, בעזרת חוטי הצתה(כרגע יש גוש אחד) שישמשו כ"מאריכים"}

3.סעפת הפליטה ,מסתבר, תואמת למנוע NFU המוכר וקרוביו.

ונעבור לשאלות, ואני מקווה שיש פתרונים.

no-speed-limet כתב:

הניהול מנוע של המנוע שלי (KFW) וה-16(KFU) זה אותו ניהול.

1. לפי דבריך , במידה ואני רוכש מנוע KFU קומפלט , אזי חיבורי המחשב לחיישנים אמורים להתאים?

חוץ מזה שמתי לב שאפשר לפרק את גוש החיישנים(חלק מהם בכל אופן) מסעפת היניקה, האם יש אופציה לחבר את הגוש הקיים במידה ולא מדובר באותו הניהול, ב KFX או ב- Z ? KFW

2 .ד"א בספרות כתוב שה"מגנטי מרלי" להלן ה-ECU של המנוע KFU 16V הוא L5 , ואילו המנוע KFW 8V הוא L4\IFL5\L5 ,האם נובע מכך שהניהול שונה? (במידה ומתאים ,האם בדגם KFX שמופיע רק L4\IFL5 אזי שהוא שונה?)

3. לא יכולתי שלא להתעלם מהעובדה שיש במנוע KFU מערכת VVT ,האם היא מסבכת את העניינים בהשתלה(איך זה עובד בכלל)? מועיל?

4. לפי הספרות יש הבדל במזרקים ובלחץ של משאבת הדלק , בKFU יש 3.5 באר והתנגדות המזרקים הינה 14.5 אום.

וב KFW יש 3 באר והתנגדות המזרקים הינה 12 אום.

יש אפשרות להשאיר את המזרקים המקוריים ,ולהרכיב אותם פיזית בראש של ה KFU .

או לחילופין ,האם בד"כ למזרקים יש מידה סטנדרטית?

"

פורסם

אין לי מושג מה רואים בתמונה הזאת,צריך לבדוק למה הם מתכוונים שהם אומרים VVT.

עד כמה שאני יודע במנועי TU עדיין לא המציאו מערכת של תזמון שסתומים משתנה,וגם בתמונה אין שום מערכת כזאת.

תבדוק את זה,רוב הסיכויים שהראש זהה לדגם של ה 1.6 16 שסתומים.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

שים לב לפולי השמאלי של קמשאפט היניקה.

מדובר בתזמון משתנה. דומה למה שיש במנועים הגדולים יותר של פיג'ו.

מעניין מאוד!

שווה בדיקה

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

• תוכן חדש...