Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

לא מזמן הרכב שלי התחיל לעשות לי בעיות הוא נכבה במהלך הנסיעה , המד סל''ד משתגע קופץ כמו משוגע

הלכתי למוסך מורשה של מיצובישי אחרי שבדקו במחשב אמרו שהבעיה באימובילייזר שמובנה בתוך המפתח ועלות החלפת המפתח היא 450 שח כל אחד.

הייתי רוצה לדעת האם האימובילייזר באמת יוכול לעשות בעיות כאלה או לא ?

וגם האם המחיר שנתנו לי הוא הגיוני ?

הרכב הוא מיצובישי כריזמה 1.6 GLX אוטו' 1998

:-Pחייך הכל לטובה:-P

Mitsubishi Carisma 1.6 GLX

פורסם

מעניין מאוד.....

בדרך כלל אם האימובילייזר הוא הבעייה אזיי ישנה בעיית התנעה,נסה בבקשה לבדוק :בכריזמה ישנה בעייה של מגעים

ב(+) של הצמה של המחשב ,תפרק את ה(+) נקה מגעים ותבדוק שוב,אל תשכח לעדכן אם נפתרה הבעייה ואיך.

נ.ב : יש "לחשוד" בחיישן גל זיזים אם הסל"ד "משתגע".

שבת שלום לך,אלי.

פורסם

אלי נשמעתי להצעתך וניקיתי את הפלוס של המחשב אפילו שמתי ספריי מגעים הבעיה לא נפתרה בקשר לחיישן עדיין לא בדקתי פשוט לא הייתה לי אפשרות עדיין.

שאלתי אם זה היה בעיה באימובילייזר כי זה מה שאמרו לי במוסך מורשה בסופו של דבר קניתי מפתח חדש אם צ'יפ מובנה כמו במפתח המקורי 450 ש''ח (גנבים).

הבעיה היחידה שנפתרה זה שעכשיו הרכב מניע בחצי שניה יותר מהר .

פורסם

אבי תברר כמה עולה חיישן גל זיזים ,הפרוק שלו הוא לעניות דעתי שני ברגים והוא יושב מצד ימין שאתה מול המנוע ,

לדעתי זה יפתור לך את הבעייה אם אין כמובן היתחברות של מערכת אזעקה על הקו שלו שמשגעת את המחשב,תעדכן .

אלי.

פורסם

אלי אני מודה לך מקרב לב על העזרה

הבעיה הייתה אכן בחיישן , חבר של אבא שלי הוא מוסכניק הוא בדק וראה שאחד החוטים שמתחברים לחיישן מחזיק על שערה(בקושי)

הוא פשוט נקרע לא יודע ממה לבנתיים הוספתי לשם חוט כדי שהיה מגע כמו שצריך וזה עובד הרכב לא מקרטע ולא מזייף עובד כמו חדש .

תודה רבה לך על הזמן והעזרה.

• תוכן חדש...