Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הימנעות מלחץ בטסט, הכיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מה שגם אני בדרך כלל מנסה לעשות, אבל אתה לא מבין לכמה מצבים זה מכניס אותי. הנהג הישראלי לא ממש אמפתי, גם כאשר יש לי סימן "למד" בולט מאוד על הרכב והם ישר מתחילים לבצע עקיפות(אפילו כשיש קו רצוף) וכל מיני עבירות אחרות שעוד יותר מקשות עליי בנהיגה(צריך להגיב בצורה מהירה ו"וותרנית" לאותם נהגים, כי מה לעשות - אני ה"נהג החדש" שתכלס, נוהג יותר טוב מהם).

אני חושב שזה מאוד נכון, אבל הבעיה היא שכולם רוצים לעבור טסט ראשון וזה מה שמלחיץ אותם(ואני מבניהם).

אני נפלתי בטסט ראשון על נהג עם תרבות ישראלית מצוייה. קלטתי אותו עוד במראה האמצעית מאות מטרים אחריי, הבנתי שהוא הולך לעקוף אותי בקטע שבו יש קו רצוף וצפיתי את המאוחר. פעלתי בדרך שלי היא נראית הכי נכונה - האטתי קצת ונתתי לו לעקוף אותי בבטחה. אממה, הטסטר ראה את זה בעין לא יפה, התערב לי בנהיגה והתעצבן על מה שעשיתי. אני עד עכשיו חושב שפעלתי נכון ושהוא סתם התערב כי הוא ראה שמדובר בתלמיד שעושה טסט ראשון, והוא אחד כשזה שבחיים לא העביר מישהו טסט ראשון.

אין פה על מה להתבכיין. גם כשאתה תצבור בטחון בכביש ותראה זקנה לפנייך שנוסעת על 20 קמ"ש מתחת למהירות המותרת תראה שגם אתה פתאום תתעצבן מזה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

הקטע של המהירויות תלוי בהרבה סיבות, אם המהירות המותרת היא 50, זה רחוב קטן ואתה נוסע 50 אתה תרגיש ממש בטיסה ואם תיתקל במישהו שנוסע 30 אני מצטער לבאס אותך אבל הוא לא אישה זקנה אלא אדם אחראי שיודע שיכולים לקפוץ לו מימין ומשמאל כל מיני הפתעות ולא מעוניין לאסוף אותם איתו במהירות גבוהה. אם זה כביש רחב שמאפשר 70-80 ואתה תתעצבן על מישהו שנוסע 50 כי לפי החוק מותר רק עד 50 גם פה יש לך בעיה, כי מה לעשות שהחוק קבע שב50 תיסע אז ב50 תיסע.

ליד הבית שלי יש כביש שמאפשר גם נסיעה ב100 מבחינת תנאי הדרך אבל בתמרור רשום 60, אז ב60 נסעתי, ומאחורי נסעה אישה שכל הדרך צפרה לי והתעצבנה שאני נוהג לאט, אבל תכלס, על ה***. אני נוהג כחוק ולמי שיש בעיה שישתוק.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...