Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

סליחה על השאלה המעט מוזרה .

יש לי פיג'ו 206.

רכשתי רמקולי קואקס וכרגע אני מנסה לחבר אותם אבל קצת הסתבכתי.

כשפירקתי את הרמקולים הישנים שהגיעו עם הרכב עוד משנת 2001 [והגיעו למצב מפורר פלוס] גיליתי שבמקום שיהיו שני חוטים שמחברים את הרמקולים אל יחידת הראש [רדיודיסק],

יש מין פלאג מקורי של פיגו בדלת שמתחברים אליו 6 חוטים [אבל אפילו לא אחד מהם שחור או אדום].

לא ידעתי ולא הבנתי איך אני מחבר את הפלוס והמינוס אל הרמקולים שקניתי אז כרגע שברתי את הפלאג מהרמקול המקורי,

חתכתי את החוטים שיצאו מהפלאג אל הרמקול המקורי בצורה זמנית וחיברתי בליפוף לרמקולים החדשים.

ובגלל שהכל זמני גם לא הברגתי את הברגים של הרמקול לדלת וכתוצאה ישירה שומעים ממש ממש גרוע [מן הסתם].

אשמח לעזרה כדי לגמור עם ההתקנה שמחכה כבר שבוע כי אין לי כח,ואני לא רוצה לשלם 100 ש"ח לחשמלטור על 2 דק' עבודה.

אשמח לעזרה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

חפש חוטים בצבע לבן+לבן שחור לרמקול השמאלי ואפור+אפור שחור לרמקול הימני.

אלה אמורים להתחבר לרמקולים.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

ומה לעשות עם שאר החוטים בפלאג ?

וגם האם יש בעיה אם לא ידעתי איזה יציאה היא המינוס וחיברתי לא נכון ?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אילו חוטים יש לך עוד בפלאג?

תוכל לצלם את זה?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

ואיך אני יודע מה פלוס ומה מינוס ?

ברמקול עצמו זה לא בעיה כי המינוס דק יותר והפלוס עם קונקטור עבה.

אבל מה בצד הדלת ?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

פשוט תחבר חוט אחד למינוס ואת החוט השני לפלוס, תבדוק איך שומעים.

לאחר מכן תהפוך בין החוטים ושוב תבדוק איך שומעים - איך ששומעים יותר טוב ככה תשאיר.

• תוכן חדש...