Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי רוצה BMW בהנחה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בחינם לא.. אבל תשלם חצי עכשיו (שזה המס שקמור צריכה להעביר למדינה כדי לרשום את הרכב בארץ) ואת החצי השני (העלות של הרכב לקמור) מתי שיהיה לך נוח, באיזו פריסה שתרצה ואיך שתרצה.

נגיד שכל האגדות האלה נכונות.

בסוף הם משלמים. עוד חודש פחות חודש עוד שנה פחות שנה.

אלה אנשים עם מילה של כבוד.

ובמקרה של מחלוקת יש בורר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בחינם לא.. אבל תשלם חצי עכשיו (שזה המס שקמור צריכה להעביר למדינה כדי לרשום את הרכב בארץ) ואת החצי השני (העלות של הרכב לקמור) מתי שיהיה לך נוח, באיזו פריסה שתרצה ואיך שתרצה.

אתה שוכח שיש סיכוי גדול שאותו מזמין לא יאריך ימים או שמא יכנס מאחורי סורג ובריח. קמור גם לא פראיירים. עיין ערך משפחת אבוטבול שהם מלקוחות הגדולים של קמור.

מזומן upfront.

פורסם
אתה שוכח שיש סיכוי גדול שאותו מזמין לא יאריך ימים או שמא יכנס מאחורי סורג ובריח. קמור גם לא פראיירים. עיין ערך משפחת אבוטבול שהם מלקוחות הגדולים של קמור.

מזומן upfront.

ואתה שוכח :lol: - כי הרכב נשאר רשום ע"ש היבואן - (לטובת המזמין ) גם כדי שלא יחלטו אותו .

או ע"ש - בא כוח , או בין משפחה שחתום על הלוואה לרכב - זה בסדר , יש הרבה תרגילים פיננסיים .

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כנראה , יש ביטוח של היבואן , לכל ( כמו ביטוח משכנתה :lol: ) - חברת הביטוח משלמת את הפוליסה .

ונראה לי . שאם חברת הביטוח עושה בעיות בתשלום - לוקחים אותה לבוררות ..

והיבואן מביא ארצה רכב חדש - משלם מחדש מיסים - והמדינה מרויחה :roll: מי אמר שהם לא תורמים לכלכלה/מדינה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ישה, לא אגדות אורבניותץ ולא נעליים, היה על זה כתבות ברשת ממש לאחרונה, אפילו מס הכנסה הביעו עניין רב באי הסדרים האלה.

בקשר למה שאמרתם על חצי עכשיו, חצי מחר, מדובר בחברה בע"מ והמשחקים האלה לא עובדים ככה, זה לא הקיוסק הפרטי של מישהוא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

העניין הוא שרוב האנשים בעולם לא ממש ניהלו עסק אז לא מבינים איך זה עובד ובאיזו רמה של שקיפות וסדר חייבים לעבוד כדי שמס הכנסה לא ייכנסו בך.

אני בספק שקמור ייתעסקו בכלל בתחום האפור הזה.

אולי למראית עין זה נראה טיפה אפל אבל אני די בטוח שהכל שם מסודר מאוד.

אם לא, היינו כבר שומעים על המון חקירות וכמה אנשים בכלא.

פורסם
"אני רוצה פאביה"-->"אין לנו פאביה, יש ב.מ.וו באותו מחיר"->"זה פאביה?"-->"לא,זה יותר גדול,מהיר, מאובזר,ויש מבצע קנה אחד קבל אחד מתנה,כוסיות מתות על זה"-->"אבל זה לא פאביה"....

אהבתי את החתימה :lol:

בכל מקרה חזרה לנושא מקורי של השרשור ולקשור אותו לדיון משעשע שהתפתח - דגמי סדרה 1 ודגמי 318 זה מכוניות לכוסיות ולפלפים.

:lol:

+1 ענק!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני מודה שאני שייך לאלו שבסוכנות ב.נ.וו לא יהו רואים ממטר :lol:

אבל אישית לא הייי מתנגד ל-135.

רצוי עם M TRIM.

מושבים אדומים וקאבריו חובההההההההה.

את 318 באמת הייתי משאיר לבנות רמת אביב שרק קיבלו רשיון נהיגה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

קמור מוכרים רכב לעבריין.

מה זה מעניין את מישהו איזה תנאי תשלום הוא נותן לו. גם את מס הכנסה זה לא מעניין.

זו החלטה של בעל העסק.

גם אם מחר יבואן פלוני מחליט לעשות מבצע הנחות לכל דכפין , גם זה בסדר מבחינת מס הכנסה.

כל עוד העסק משלם מס על רווחיו , הכל שפיר מבחינת מס הכנסה, אלא אם הו א מבצע פשעים אחרים.

אין בחוק איסור למכור לעבריין.

מס הכנסה כמובן רשאי לבקש פרטים של קונה זה או אחר כמו שהוא רשאי לעשות בכל עסק אחר.

הכל במסגרת מה שמוקנה על פי חוק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כן אבל על כל עסקה צריך להיות תיעוד כמו שצריך.

גם אם נתנו לו ב64 תשלומים, זה צריך להיות מתועד עם קבלה ורשום בספרים.

אף אחד לא אמר שזה לא חוקי למכור לעבריין. מה שאמרנו זה שזה חייב להיות מתועד ומסודר, גם אם התשלום לא מיידי.

פורסם
כן אבל על כל עסקה צריך להיות תיעוד כמו שצריך.

גם אם נתנו לו ב64 תשלומים, זה צריך להיות מתועד עם קבלה ורשום בספרים.

אף אחד לא אמר שזה לא חוקי למכור לעבריין. מה שאמרנו זה שזה חייב להיות מתועד ומסודר, גם אם התשלום לא מיידי.

הדגשתי עבורך את מילת המפתח...

קמור היא גם חברה ציבורית אם אינני טועה. אני יכול להגיד לך, שגם בגלל זה "צריך". אז צריך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
נגיד שכל האגדות האלה נכונות.

בסוף הם משלמים. עוד חודש פחות חודש עוד שנה פחות שנה.

אלה אנשים עם מילה של כבוד.

ובמקרה של מחלוקת יש בורר

לא אמרתי בשום מקום שלא משלמים.

מזומן upfront.

שום upfront ושום בטיח. אצל קמור, גם אם אתה לא עבריין,אתה לא משלם upfront.

ישה, לא אגדות אורבניותץ ולא נעליים, היה על זה כתבות ברשת ממש לאחרונה, אפילו מס הכנסה הביעו עניין רב באי הסדרים האלה.

בקשר למה שאמרתם על חצי עכשיו, חצי מחר, מדובר בחברה בע"מ והמשחקים האלה לא עובדים ככה, זה לא הקיוסק הפרטי של מישהוא.

לא רק חברה בע"מ, היא גם חברה ציבורית שנסחרת בבורסה בת"א (אמנם, למיטב זכרוני, קמור ולא קמור-מוטורס - אבל עדיין).

והם מצליחים לרשום את זה יפה יפה בספרים ובדו"חות, למרות כל התנאים הנוחים במיוחד שמקבלים אנשים מסויימים.

שורה אחרונה: לא חייבים להיות עבריין כדי לקבל תנאים מפליגים על רכישת BMW חדשה.

נכון, סביר להניח שלא כל אחד שיכנס לסוכנות יקבל לצאת עם 650 חדשה מהניילונים אחרי ששילם 100 אלף שקל ונתן מילה שהוא ישלים את ההפרש.

אבל קמור כלכך לחוצים למכור - שבהתאם למצבך הפיננסי תוכל לצאת עם אחלה בחלה של תנאים על תשלום בגין הרכב החדש שלך.

גם אם אתה לא מאחת ממשפחות הפשע שמופיעות בעיתון כל שני וחמישי עם כתובית "חוסל" או "במאסר" מתחת לתמונה שלהם.

ע"ע מבצעי "שים 50 אלף שקל עכשיו, צא מהסוכנות עם BMW 325 חדשה, תשלם לנו פעם בחודש/3 חודשים/חצי שנה/שנה X שקלים חדשים, ואחרי Y חודשים תשלם את היתרה או שתחזיר את הרכב ותיקח חדש".

ההבדל היחיד הוא כל כמה זמן תצטרך לשלוח תשלום באיזה גובה יהיה התשלום הזה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני לא שמעתי על חמש שנות אחריות. מקובל 4 שנים

צודק.

בארה"ב כל BMW חדשה שנמכרת מגיעה עם 4 שנות אחריות מלאה, פגוש לפגוש וכוללת גם 4 שנים של טיפולים שוטפים ומלאים.

כולל חלקים כמו בלמים, ווישרים וכו'.

החלק היחיד שלא מכוסה הוא צמיגים

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
התבלבלת, פליליסטים קונים ב.מ.וו כי הלקוחות שלהם אומרים להם "לך לקמור, תגיד שהרצל שלח אותך ושיתנו לך את אותה עיסקה כמו שלנו, אתה יודע, נותנים לך רכב ואתה מתחייב באיזה שלב לא ברור בעתיד לבוא ולשלם עליו".

נזכרתי בשרשור הזה כרשא קראתי את החלק הבא בכתבה הזו.

זמן קצר לאחר שחתמה על רכישת מניות השליטה בקמור מוטורס במהלך הרבעון השני של 2011, תמורת 162 מיליון שקל, רשמה חברת קמור מוטורס הפסד חריג בתוצאות אותו הרבעון של 100 מיליון שקל.

הגורם העיקרי להפסד נבע מהפרשה חריגה שביצעה קמור, בגובה של כ־51 מיליון שקל, לחובות מסופקים (לעומת מיליון שקל בלבד במהלך 2010 כולה). את ההפרשה הסבירה אז קמור מוטורס בכך ש"התגלו אירועים המעידים על קשיים פיננסיים משמעותיים של לקוחות אחדים. כתוצאה מכך, ולאחר ניתוח החוב והתייעצות משפטית, כללה החברה בתקופת הדו"ח הוצאות בגין חובות מסופקים".

לקוחות אחדים? :shock:

מי זה בכלל מקבל BMW לרשותו בלי לשלם עליה?

מעניין מאוד מי הם אותם לקוחות שקמור מחליטה למחוק חובות של 50 מליון ש"ח ולא לנסות לגבות אותם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...