Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו סע למשתלה באיזור שעושה משלוחים, בחר עציץ יפה, צרף לו מכתב תודה ושלח להם למוסך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 514
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התרשמתי מאוד

כל הכבוד

עושה חם על הלב

אני הייתי מביא לו סמירנוף בלאק.

שתיתי אתמול...מצויין.

בברכה

mush

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

לאחר הקריאה המהנה לגבי מכון הגירים של יניב וספי,

שלחתי את אחי עם רכבו לבדיקת הגיר .

מדוע הנורה דולקת ומדוע הרכב נכבה תוך כדי נסיעה.

אחי הגיע עם רכבו לספי .

וספי חיבר את סורק התקלות לרכב.

מאחר ואחי אינו מבין כלל במכונאות ואין לו כל חוש טכני,

הוא התקשר אלי ונתן לי לדבר עם ספי עצמו.

ספי הסביר לי שאין בעיה בגיר וכי הבעיה היא באחד החחישנים (אמר לי את החיישן המודייק ).

בירכתי את ספי להמשך יום טוב ואמרתי לו כי קראתי עליו דברים טובים באתר .

לאחר כ חצי שעה אחי התקשר אלי ואמר לי כי ספי אינו רוצה תשלום כלל.

אמרתי לאחי שיכנס אליו בהיזדמנות הראשונה עם בקבוק שתיה איכותי.

לכן ממליץ בחום על :

"י.ס גירים אוטומטיים", רח' דוד מרכוס 27 א.ת סגולה פ"ת, טל' לספי 057-3868964 או ליניב 057-4561723

או 03-9303488.

ירון מאיר

פורסם

וואו! עושה רושם שהבחור הזה עושה מצוות על ימין ועל שמאל!

כל הכבוד לו!! הלוואי היו עוד אנשים כמוהו שהיו מבינים שככה מרוויחים היום לקוחות במוסכים! (ולא ע"י דחיפת תיקונים לא נחוצים בעליל).

בברכה!

יונתן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני ממליץ על אהוד ממוסך מילניום, שרת 2 אזה"ת חדש ראשון לציו,ן כחשמלאי רכב יסודי, מקצועי וסבלן.

כבר מזמן הייתי צריך להתקין ממסרים לאורות באלפא שלי, והתלבטתי אם לעשות זאת לבד או לסמוך על חשמלאי שיהיה פדנט כמוני ויעשה הכל עם הלחמות, שרינקים,שרשורי הגנה כמו שצריך - ושגם ירצה להתעסק עם רכב ישן ומשוגע מקוריות כמוני.

אני שמח לומר שבעקבות המלצתו של רפי לין הגעתי לאהוד שביצע את העבודה באופן מקצועי ביותר, זהיר וסבלני תוך שמירה על מקוריות מירבית של הרכב, התקנת הממסרים בתיבה המקורית ותיקון עוד מספר בעיות חשמל קטנות ללא כל תמורה, כל זאת תוך שהוא מסביר לי על כל דבר שהוא עושה בסבלנות ואדיבות.

אמנם העבודה לא מסובכת במיוחד, אבל הגישה והמקצועיות הם כאלו שלא רואים הרבה בענף חשמל הרכב. אני ממליץ בחום.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תיקון אגזוז:

מוסך שבתאי אגזוזים ברח' שכטרמן 2 (פינת פנקס) אזה"ת הישן נתניה. טל. 09-8824359.

המוסך קיים כבר עשרות שנים, והתחיל אותו אביו ז"ל של הבעלים הנוכחי.

העבודה סופר מקצועית של אדם שלמד את העבודה מילדות ואכפת לו לעשות אותה על הצד הטוב ביותר מבחינת הלקוח.

אני מכיר אותו כבר שנים ותמיד העבודה מקצועית ואדיבה והמחיר סביר ביותר. אבל הכי חשוב: הבחור מגדיל ראש, לא מסתכל רק

על האגזוז אלא רואה את הרכב כמכלול ולא פעם יצאת ממנו עם פתרון ללבעיות שבכלל לא קשורות אליו (והוא לא מבקש תוספת תשלום).

לפני שנתיים הגעתי אליו עם סדק בצינור אגזוז, ובמקום להחליף צינור מה שהרוב היו עושים, המליץ לרתך טלאי על הסדק (בניגוד לאינטרס הכלכלי שלו) ועל יותר מחצי שעה עבודה לקח לקח בסופו של דבר רק 70 ש"ח.

לפני שבוע הייתי אצלו שוב עם בעיה דומה אבל ברכב אחר של אחי, שוב הוא המליץ לרתך ולא להחליף צינור, אלא שהפעם גם סירב לקחת כסף על העבודה שעשה. :-D

קרבורטור:

מוסך מלכי ברח' שניצלר 23 (חוצה את סלמה) ת"א טל. 03-6837398.

הגעתי אליהם לפני כחצי שנה בהמלצה של רפי לין שהתבררה כמוצדקת ביותר. יחס אדיב, טיפול סופר-מקצועי + הסברים מפורטים

על הבעיה והפתרון + מחיר בהחלט סביר (עשיתי השוואת מחירים והם יצאו טוב). יצאתי מרוצה.:-D

search_right_corner_but.gif

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

מצטרף להמלצות על צביקה: את צביקה אני מכיר כבר מזמן כך שאני יודע שאפשר לסמוך עליו. ביום ראשון באתי בבוקר לשיפוץ קרבורטור, נתתי לו את המפתחות והלכתי. בלי דיבורים. סומך עליו בעיניים עצומות.

אחרי כשעה קפצתי אליו לקחת משהו מהאוטו. בזמן הזה הוא הספיק להבחין שהפלגים לא סגורים טוב(פדיחה שלי:oops:), שהם לא המומלצים לפורד(אבל חפיף), שהצנרת דלק יבשה, פילטר דלק שחור..כמובן שהכל סודר על ידו.

בסופו של דבר, הסרק שקט ויציב(עבד כמו טרקטור לפני זה), צריכת דלק עוד לא נבדקה.

המחיר:450 ש"ח. לא הכי זול בעולם אבל אצל צביקה יש לי שקט נפשי וזה העיקר!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

לאחר המון בלאגן וטרטור מצד אחד נפתרה היום הבעיה אצלי במזגן לאחר דליפת גז מצינור בחיבור למדחס,

לאחר שצינור שני של החיבור למדחס דלף ואני הצעתי שנקמבן שם צינור מXSI(רכבי הוא XS 97\GTI מבחינת מזגן(שניהם זהים) ומוסב לראלי מבחינת הכול מלבד מזגן כולל צמה של ראלי וחיבור על ידי של הצמת מזגן\מאווררים של הXS לראלי)

לאחר זה וגילוי הדליפה בצינור המדחס בפעם הראשונה ועקב זה שלא מצאתי אחד תקין ובעיה לרתך שם הבאתי מXSI וקימבנתי שם קומבינה שכנראה לא היתה משהו, ולחץ ע הצינור השני, בכל אופן ,מרפי הבנזונה התגלה כנכון, ויומיים אחרי הקומבינה מתאתי XS מרוסקת עם הכול תקין והצינור אפילו חדש,הבאתיא ותו שיהיה כמובן למה לא, אחרי פחות מחודש נשבר הצינור לעיל ושמתיתצינור שהבאתי,אבל מאז היו דליפות שהיום התבררו על ידי יצחק שכצינור השני שנפתח,

בכל מקרה יצחק וייס שיצא צדיק עזר לי שוב(וכמובן היה לי המון בלאגן היום והשארתי אותו עד 7 במקום 5 אחרי שהיה קצר שם וסידרנו יחד וכ'ו וכ'ו)

אז יצחק יצאת תותח! ותודה

פורסם

מוטי שמיר - חשמלאות רכב, א.ת פרדס-חנה 04-6370347

הגעתי אליו עם משהו שהיה נדמה לי כבעיה. מוטי עשה בדיקת טעינה עם מכשיר + עוד מספר בדיקות ויזואליות

והרגיע אותי שאין בעיה, אבל המצבר קטן מידי בשביל הרכב ומומלץ להחליף אותו למרות שאפשר גם לחיות עם זה. הוא לא ניסה לדחוף לי מצבר חדש והוא לא רצה כסף על הבדיקות (להערכתי חצי שעה עבודה בסה"כ).

פורסם

שלום לכולם

רציתי לשטף אותכם בבעיה שהייתה לי עם הרכב.3 שנים הייתה בעיה ברכב שגרמה לקרטועים במהלך הנסיעה וכיבוי הרכב בסרק לסרוגין היינו במוסכי שירות כמה פעמים והם לא הצליחו לעלות על הבעיה.

השארתי הודעה בפורום וקיבלתי תגובה מבחור חביב שנקרא חיים יוד שעובד במכון קרבורטורים משה זר הוא השאיר לי טלפון התקשרתי אליו ומאז הוא עשה הכל כדי לעזור לי הוא ייעץ לי לגבי דרכי זיהוי הבעיה ודרכי טיפולה וזאת מבלי לנסות לשכנע אותי להגיע אליו.

אני גר בעמק חפר והוא נמצא בפתח תקווה ובכל זאת החלטתי להגיע עד אליו ולא התאכזבתי הוא וצוותו בדקו טיפלו הסבירו וסידרו לי בעיה ש 3 שנים לא הצליחו מוסכים מורשים לפתור.

רציתי להגיד שזאת הפעם הראשונה שיצאתי מהמוסך מאוד מרוצה ובלי ההרגשה הזאת שדפקו אותך

תודה רבה לחיים ולצוות ממכון קרבורטורים משה זר.

פורסם

שמח לשמוע שיצאת מרוצה מהעבודה של משה זר ועובדיו המסורים.

לצערי, הניסיון האישי שלי עם המכון של משה זר הפוך לחלוטין. כנראה שיש דברים שכן משתנים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...