Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשמע מוזר... מה אתם חושבים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי Fabia סטיישן שנת 2006, שעברה 115,000 ק"מ, יד 1, נהג יחיד - על פניו נשמע טוב.

התקשרתי, ומכלל השאלות ששאלתי הנה התשובות מעוררות החשד - זקוק לדעתכם המלומדת:

1. הרכב רשום על שם הבוס של המוכר, התשובה ל-למה הוא מוכר ולא הבוס הייתה:

זה רכב שנמצא אצלי מהיבואן ונקנה בשבילי כרכב עבודה.

כלומר, ליסינג? שאלתי. והוא אמר לי לא, בעלות פרטית של הבוס כי החברה מאוד קטנה ולא מתעסקת עם ליסינג.

אני לא יודע איך לאכול את זה, מה אתם אומרים? יש לו תירוץ טוב...

2. כששאלתי על שעבודים, נאמר לי שיש שעבוד של גג 4000 שקל בעקבות הלוואה לרכישת הרכב ושהיא תכוסה מיד אם באמת ארכוש את הרכב.

שוב, תירוץ שנשמע הגיוני, מה אתם אומרים?

2 הדברים הללו העלו אצלי חשד שמשהו פה לא מסתדר. אשמח לתשובות, תודה.

Bimmer

פורסם

תקשיב טוב.

אל תדבר עם אף אחד אחד מלבד בעל הרכב הרשום ברישיון הרכב ומצדך שאפילו יציג תעודת זהות.

דבר שני, קודם שהרכב לא יהיה משועבד לשום דבר, ואחר כך אתה קונה.

פורסם
תקשיב טוב.

אל תדבר עם אף אחד אחד מלבד בעל הרכב הרשום ברישיון הרכב ומצדך שאפילו יציג תעודת זהות.

דבר שני, קודם שהרכב לא יהיה משועבד לשום דבר, ואחר כך אתה קונה.

אני מכיר חברות שרוכשות כלי רכב לצרכיהן, לעתים אפילו מיד שניה - יתכן ש"בעל הבית" העדיף לרשום את הרכב על שמו משיקולים כלשהם - למשל מקוריות פרטית בעת מכירה.

מכל מקום עליך להקפיד על שני דברים:

1. לבצע את העסקה מול בעל הרכב.

2. רכב - וכל רכוש אחר - קונים רק כאשר אין לו כל שיעבוד - ויש לודא זאת ב"רשם המשכונות" לפני ביצוע העסקה. את הבדיקה מבצעים באינטרנט תמורת תשלום קטן (או בדואר תמורת תשלום יותר גדול). אם לעסק יש קושי להחזיר הלואה של 4000 ש"ח לפני מכירת הרכב אני חושש שהוא בבעיה כלכלית ועלול לא לטפל ברכב כראוי - בדוק זאת היטב!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1.העניין שלך הוא עם בעל הרכב בלבד- בלי סיפורי מעשיות.

2.טריק ידוע:נדרש ממך לקנות את הרכב עבור השגת כסף לתשלום והסרת השעבוד.אל תתפתה לתכסיס, שיועיל לסלק בכספו שלו את השעיבוד לפני הכל.

3.לדעתי , יש בסיס מוצק לתחושות שלך.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
אני מכיר חברות שרוכשות כלי רכב לצרכיהן, לעתים אפילו מיד שניה - יתכן ש"בעל הבית" העדיף לרשום את הרכב על שמו משיקולים כלשהם - למשל מקוריות פרטית בעת מכירה.

מכל מקום עליך להקפיד על שני דברים:

1. לבצע את העסקה מול בעל הרכב.

2. רכב - וכל רכוש אחר - קונים רק כאשר אין לו כל שיעבוד - ויש לודא זאת ב"רשם המשכונות" לפני ביצוע העסקה. את הבדיקה מבצעים באינטרנט תמורת תשלום קטן (או בדואר תמורת תשלום יותר גדול). אם לעסק יש קושי להחזיר הלואה של 4000 ש"ח לפני מכירת הרכב אני חושש שהוא בבעיה כלכלית ועלול לא לטפל ברכב כראוי - בדוק זאת היטב!

חזרת על אמרותי, רק במילים אחרות.

פורסם

גם בחברה שלי לא מתעסקים עם ליסינג, הבוס קונה יד שניה לעובדים.

אבל את הרכבים מוכר וקונה הוא בעצמו, תדבר עם הבוס שלו ישירות :-)

וכמו שנאמר כבר, ללא שיעבוד בלבד.

פורסם
חזרת על אמרותי, רק במילים אחרות.

כתבתי את הפוסט במקביל אליך. התוספת שלי היא המשפט לגבי החשש מרכישה מעסק שיתכן שמצבו הכלכלי רעוע ולכן הזניח את הטיפול ברכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מצאתי Fabia סטיישן שנת 2006, שעברה 115,000 ק"מ, יד 1, נהג יחיד - על פניו נשמע טוב.

התקשרתי, ומכלל השאלות ששאלתי הנה התשובות מעוררות החשד - זקוק לדעתכם המלומדת:

1. הרכב רשום על שם הבוס של המוכר, התשובה ל-למה הוא מוכר ולא הבוס הייתה:

זה רכב שנמצא אצלי מהיבואן ונקנה בשבילי כרכב עבודה.

כלומר, ליסינג? שאלתי. והוא אמר לי לא, בעלות פרטית של הבוס כי החברה מאוד קטנה ולא מתעסקת עם ליסינג.

אני לא יודע איך לאכול את זה, מה אתם אומרים? יש לו תירוץ טוב...

2. כששאלתי על שעבודים, נאמר לי שיש שעבוד של גג 4000 שקל בעקבות הלוואה לרכישת הרכב ושהיא תכוסה מיד אם באמת ארכוש את הרכב.

שוב, תירוץ שנשמע הגיוני, מה אתם אומרים?

2 הדברים הללו העלו אצלי חשד שמשהו פה לא מסתדר. אשמח לתשובות, תודה.

כאשר הרכב הוא של עבודה אין משמעות לנהג יחיד כי אין לך דרך לוודא זאת

הרישום של הרכב על שם עובד במקום על שם העסק מבחינתך הוא להוריד במחיר כאילו הרכב רשום על שם חברה. ראה במחירון יד 2 או של יצחק

לרכישת הרכב נלקחה הלוואה ל 5 שנים למשל , לכן ייתכן ונשארה יתרת הלוואה. תברר מי המלווה , בנק חברת מימון שלזכותה רשום השעבוד/מישכון לה תשלם את יתרת ההלוואה כנגד שיחרור השיעבוד, כמובן אחרי שתסכם ותחליט כי ברצונך לרכוש את הרכב .

טכניקה דומה עושים ברכישת דירות שעליהם יש משכנתא , אז מה שטוב שם ,טוב גם לרכישת רכב , כמובן הכל יש לעשות בזהירות.

לא אלה הדברים שבגללם תחליט לא לרכוש את הרכב אבלכאמור יש לפעול בזהירות ולשקלל את מחיר הרכב בהתאם לנתוני האמת ולא על פי הרישום הלא נכון של הרכב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות.

הגעתי לראות את הרכב לפני כמה שעות וזה בכלל לא הרכב המדובר, גרסאות קצת שונות :) בנוסף הוא חרש איתו את כל הארץ - הייתי מוכן לשקול 110K במידה וזה לעבודה וחזרה על בינעירוני, לא כשנוסעים איתו לכל מקום אפשרי במהלך השבוע.

מה שכן, מצב מכני מדהים.

בכל מקרה, רשמתי בפני את כל העצות ואכן אשתמש בהן. תודה!

Bimmer

• תוכן חדש...