Jump to content

dannydanny

  • הודעות

    87
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי dannydanny

  1. איילון זה לא הכביש הפרטי שלך. 160 קמ"ש תסע בגינה שלך בבית.
  2. אין מילים שיוכלו להמחיש כמה שאתה אידיוט גמור. בן 21 ללא עבר תעבורתי???!? איזה עבר תעבורתי יכול להיות לך??! אתה נוהג 40 שנה??! אתה עוד עם חלב על השפתיים ! תחכה עם התאוריה והטסט. יש סיכוי טוב שמעבר לזה גם תקבל פסילה בפועל בבית המשפט מעבר לקנס.
  3. לגבי מראה פנורמית - אין צורך. המראה הגדולה הזו נועדה בעיקר בשביל המורה, שיוכל לראות יותר, ולא בשבילך. יש האומרים שהיא מזיקה ואף לא חוקית. המראה המקורית של הרכב היא המושלמת ואני מציע לך להתרגל אליה.
  4. "בני דודינו" מטפלים בכל במוסכים, מורשים, לא מורשים, חוקיים, בלתי חוקיים.
  5. אם תמתין שניה שהאופנוען יזנק ראשון תקבל ימבה צפצופים
  6. אם הוא לא נהג חדש, בלי רקורד, אז יש סיכוי שיסתיים בעסקת טיעון עם קנס שמן יחסית. מעבר לזה, שיקח זאת כלקח לעתיד.
  7. דייהטסו אפלאוז.
  8. אני איתך אבל כדי להגיע להבנות כאלה, צריך מעט IQ שחסר לרוב משתמשי הדרך. כשאני נוקט בזהירות יתרה בכביש ולא מאיץ במקום שאני לא רואה מספיק אני נתפס כפחדן וחסר בטחון בעוד מי שמרביץ מהירות וחותך בלי הפסקה אז הוא "מנוסה" וזה חלק מהבעיה. עוד דבר קטן על הכביש - שימוש בצופר - המורה שלי לנהיגה בזמנו אמר לי להתעלם מזה לגמרי. למה? כי אם אתה יודע בשביל עצמך שנהגת כחוק ובזהירות, חלילה אל תתן לצופר של אידיוט לחוץ לפגוע בבטחונך או להשפיע במידת מה על המעשים שלך. שימוש בצופר נועד להזהיר ולמנוע מצב מסוכן ולא כדי שהלחוץ יגיע יותר מהר(לאן?).
  9. הצמיגים הקדמיים אמנם הוחלפו לא מזמן אבל הם נסעו וכן נשחקו במידה כזו או אחרת. נראה לי שה-EFFICIENT GRIP חדש יותר. יוקוהמה לא ראיתי בשום מקום חוץ מאותו מקום בו הוצע לי ה-A.DRIVE. גודייר, ייצא לי כ-900 ש"ח לזוג. באתר שהצעת ביקרתי לא מעט בכלל, רק שחוץ מלדעת איזה דגמים יש וקצת מחירים (שלא תמיד קרובים לאלה בפנצ'ריה המקומית), זה לא נותן יותר מדי. הרי את רוב הדגמים שמופיעים אין פה.
  10. כל הכבוד להם על הכנות שהם מבהירים בצורה די ברורה בנתונים - לאאאא לקנות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  11. תקן TUV - איך לדעת ? חשבתי שוב, שאת החדשים שמים אחורה- אתה שוב מבלבל אותי לוודא שעושים איזון כראוי - איך ? מה אני מבין בזה? חברות אחרות - גם ככה יצטרכו להזמין כי לרוב אין במלאי, ככה שאם כבר אני אבקש להזמין משהו, אז אולי עדיף משהו שאני יודע כבר. הציעו לי איפשהו YOKOHAMA A.DRIVE, תוצרת פיליפינים, במחיר זול - 340 לצמיג וזה נשמע לי מפוקפק, גם בגלל המחיר הזול, גם בגלל הדגם שלא מצאתי עליו חצי דבר באינטרנט, וגם כי זה מיוצר בפיליפינים ולא ביפן. אבל זה אני מדבר על משהו שנמצא במקום. בת'כלס, אני מניח, שאם ארצה משהו ספציפי בטח יזמינו. חוץ מ-GOODYEAR אני לא מכיר יותר מדי, ככה שאני לא מתפזר על דגמים, אלא אם כבר, כשיש משהו מוכן במקום במידה שלי, אני מוכן להסתכל ולבחון.
  12. ה-NCT5 לא נמצאים במלאי וצריך להזמינם. ה-EFFICIENT GRIP ששם מיוצרים בסלובניה ולכן תהיתי כי ה-NCT5 שלי הם מגרמניה. מה האתר אומר? לא הבנתי יש פה רשימה של דגמים ומאפיינים.
  13. חיפשתי את הנתון הזה ב-http://www.goodyeartires.com/ אבל אין לי מושג. איך אפשר לדעת ?
  14. מה דעתכם על צמיגים תוצרת סלווניה? של GOODYEAR..
  15. איך שלא יהיה אני לא מחפש צמיג זול. זאת אומרת, אני מעדיף לשלם פחות כרגיל, אבל אני רוצה צמיג איכותי. אלה שיש אצלי כבר, צריך לבקש מהפנצ'ריה להזמין ואחרים יש במקום אז בגלל זה חשבתי.
  16. פה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3213711,00.html בסוף בסיכום רשום שמומלץ ש-4 צמיגים יהיו זהים. כמה זה קריטי? אני יכול מצד אחד לבחור דגם אחר, ומצד שני לא לשבור את הראש ופשוט להשיג את אותם צמיגים בדיוק שיש לי מקדימה... מה כדאי ?
  17. במציאות - באמת הכל יכול היה להיות. בת'כלס - זה פוגע בשם המורה, ככה או ככה.
  18. אני רואה שיש לא מעט משתמשים שנרשמו להגן על המורה 1-2 הודעות סך הכל במונה :]
  19. כמי שלא משופשף בתחום ולא מבין, אין לי דרך לדעת כמה הצמיגאי אמין ולכן אני שואל. אני מעפולה. תודה רבה רבה. :]
  20. באותם מקומות שמוכרים צמיגים מטרתם למכור. לכן טבעי ביותר, כמו בכל תחום אחר, שתתייעץ עם אנשים שניסו ותקח את הדעות שלהם יותר ברצינות, מאשר הדעה של זה שרוצה למכור לך. זה נכון גם לגבי חנויות בגדים. אני מניח שהם לא מכינים צמיגים מראש אלא שולפים אותם ברגע הרכישה - לא כך ? זאת אומרת שרגע לפני ההרכבה אני אעבור על הצמיגים והנתונים שלו. מענה טלפוני זה לא כמו להגיע למקום כי בטלפון יכול לענות כל אחד וזה לא רציני כמו שאתה רואה את הדברים במקום, מה גם שלא תמיד בא להם לדבר בטלפון. הייתי היום בסיבוב פנצ'ריות. חבל לי שלא התעמקתי בעוד דגמים אבל אעשה זאת כנראה בשבוע הבא. תודה:]
  21. תודה לא זורק. פשוט אני רוצה שארבעת הצמיגים יהיו נורמליים ובינתיים הוחלפו רק שניים. נראה לי שאני פשוט אתעקש על ה-NCT5. גם יהיו לי 4 צמיגים מאותו דגם, וגם הטובים יהיו מאחור.
  22. שאלת, העברת ביקורת ואז ענית לעצמך. טיפוסי לחשוב שמחרטטים אותי אבל אני נוהג נכון שאני מתייעץ להתרשם אם עובדים עלי או לא - מילים שלך. קראתי את הודעתך. אמרתי לגבי תאריכי ייצור - ברכב מותקנים צמיגים מהשנה. שבוע מדויק לא יכול לדעת עכשיו כי אני בבית והרכב חונה בחוץ בחושך אבל בערך חודש אפריל. לגבי התאריך של הצמיגים שיירכשו - אוכל לדעת ברגע הרכישה ולהחליט.
  23. אם ה-EFFICIENT GRIP פחות טובים אני יכול בכלל לשלוח אותם לאלף אלפי עזאזל ולהתקין דגם אחר לגמרי או NCT 5. לא מאחורה ולא מקדימה אני לא צריך צמיגים שאוחזים פחות טוב. גילם האמיתי- כולם 2010, בדיוק איזה שבוע? צריך לבדוק באוטו ועכשיו חושך :) מניח שחודש אפריל ואני מדבר על הצמיגים שנמצאים על הרכב כרגע. אלה שבכוונתי לרכוש, אבדוק את התאריך לפני הרכבתם.
  24. אם הוא אומר לי שהצמיגים מסוג EFFICIENT GRIP איכותיים יותר, שעדיף להתקינם מקדימה להרגשה נעימה יותר בהגה - הוא מחרטט אותי? כי אם כן, באמת אין לי טעם לגעת בקדמיים אלא להחליף את האחוריים וזהו. אם לא- אז בהנחה שהצמיגים הקדמיים והאחוריים עם אותו וותק, פלוס מינוס, אולי אפשר להעביר את הקדמיים אחורה, כשממילא, אם וכאשר איאלץ להחליף, ממילא אחליף רביעייה. האם לדעתך אני לא צריך להינעל על GOOD YEAR ויכול לנסות חברה אחרת לגמרי לאחוריים ? הצמיגים שציינתי, הדגמים, נחשבים טובים ? תודה !
×
×
  • תוכן חדש...