Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי ביטוח לרכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מבקשת את עזרתכם בהחלטה לגבי ביטוח חובה + מקיף לרכב חדש (סוזוקי סוויפט).

מאיזה חברות ביטוח כדאי להתרחק? האם יש חברת ביטוח מומלצת?

איזה סעיפים בפוליסה חשוב לבדוק?

תודה,

רונית

פורסם

עלויות הביטוח תלויות מאוד במאפיינים שלך כבעלת הרכב.

אישית ביטחתי לאחרונה SX4 חדשה בסוכנות הביטח הקשורה ל"מכשירי תנועה" בשל כמה הבטחות שלהם לביטוח משופר יחסית לפוליסה הסטנדרטית, כאשר העלות היתה דומה להצעה שנתן לי סוכן הביטוח שבאמצעותו אני מבוטח כבר קרוב ל-10 שנים.

מבחינת חברות הביטוח - הסוכנות של "מכשירי תנועה" ביטחה אותי ב"איילון", בעבר סוכן הביטוח החליף לי את החברה המבטחת מפעם לפעם לפי התנאים שכן בסופו של דבר הפוליסה הבסיסית אחידה ולכן שיקול המחיר משמעותי מאוד. היו שנים שהוא אף פיצל את הביטוח החובה והביטוח המקיף בין שתי חברות שונות.

לדעתי הטוב ביותר הוא להתייעץ עם סוכן הביטוח המטפל בך גם בעניינים אחרים (למשל ביטוח הדירה), ואם זה הביטוח הראשון שאת רוכשת - להתייעץ עם בני משפחתך וחברייך לגבי סוכני ביטוח שהם מכירים. כמוכן - לקבל הצעות מחיר מכמה סוכנויות ביטוח ואם ההפרש קטן - לבחור בסוכן שהתרשמת שהוא האמין ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא מכירה סוכני ביטוח בתחום ביטוח רכב ואת אלה שאני כן מכירה מתחום ביטוח החיים פנסיה וכו אין לי מילים טובות להגיד עלייהם. לדעתי הם רק דואגים לעצמם ולא למבוטח. לי אין אמון בסוכני ביטוח.

פורסם

אין לך ברירה אלא לעשות קצת shopping. הטוב ביותר הוא להתייעץ עם בני המשפחה ולבדוק אם מקום העבודה, ארגון העובדים או ארגון צרכנות שאליו את משתייכת יצרו הסכמים עם סוכנויות אוח חברות ביטוח. כמובן קיימת האפשרות לעבור בין כמה סוכנויות באופן אקראי הרי את לא חייבת להן כלום עד שתתקשרי בחוזה ביטוח. אני שיתי זאת כאשר רכשתי את המכונית הראשונה שלי - כל העסקה נעשתה באופן אקראי ומהיר, נכנסתי לסוכנות הביטוח הראשונה שמצאתי ורכשתי ביטוח, בשנה הבאה כבר עשיתי זאת דרך סוכנות הנותנת שירות לאיגוד המקצועי שלי, לאחר בדיקת כמה אשפרויות.

את יכולה גם להתקשר לחברות ביטוח הישירות. לי, אישית, אין מושג מה טיב השירות שהן נותנות, אבל כמי שרכה רכב חדש כדאי להקיע כמה שיחות טלפון.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אנחנו ביטחנו את הגרנד ויטארה הקודמת שלנו בביטוח ישיר.

נתנו מחיר שאף אחד לא עמד בו, וכשגנבו את האוטו, היו בסדר גמור ושילמו הכל.

כעת אנחנו מחכים להגעת האלטו, ביטוח ישיר שוב הכי זולים, וככל הנראה נעשה אצלם שוב.

מציע לבדוק אצלם, באלטו הפרש של 600 ש"ח מהסוכנות ביטוח של סוזוקי עבור האלטו..

פורסם

1. האם מישהו מכיר את חברת הביטוח הכשרה ביטוח ואת סוכנות הביטוח ענבל שהם עובדים איתה? האם ניתן לסמוך עלייהם?

2. הבנתי שלסוכנות סוזוקי יש סוכנות ביטוח בשם "מתיב" - האם מישהו מכיר אותם? האם כדאי לבטח רכב בסוכנות ששייכת ליבואן הרכב?

תודה

פורסם
1. האם מישהו מכיר את חברת הביטוח הכשרה ביטוח ואת סוכנות הביטוח ענבל שהם עובדים איתה? האם ניתן לסמוך עלייהם?

2. הבנתי שלסוכנות סוזוקי יש סוכנות ביטוח בשם "מתיב" - האם מישהו מכיר אותם? האם כדאי לבטח רכב בסוכנות ששייכת ליבואן הרכב?

תודה

"אאל"ט "ענבל" היא חברת הביטוח המבטחת עבור מדינת ישראל. אין לי היכרות אתה. יתכן שיש גם סוכנות ביטוח באותו שם, סה"כ מדובר במילה עברית כשרה, כדאי שתצייני היכן נמצאת אותה סוכנות.

"מתיב" היא סוכנות הביטוח העובדת עם מכשירי תנועה, יבואנית סוזוקי. כאשר רכשתי לפני מספר שבועות סוזוקי SX4 קיבלתי מסוכנות זו מחיר דומה למחיר שקיבלתי מסוכן הביטוח שבשירותיו אני משתמש כבר כ-10 שנים. היתרון היה הבטחה ל"חדש תמורת ישן" בשנה הראשונה וכנראה גם בשניה (אבל אדע סופית רק לאחר חידוש הביטוח) בעוד שנה וכן הבטחה לשימוש בחלפים מקוריים חדשים וביצוע תיקונים במוסכים מורשי יבואן ולאו דווקא במוסכי הסדר, ועוד כמה יתרונות קטנים. החברה המבטחת היא "איילון".

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

לפני כחודש נגנב לי רכב חדש שהיה בבעלותי רק7 חודשים. לתומי חשבתי שאקבל מהביטוח את מלוא הכסף על מנת לרכוש רכב חדש, לצערי הופתעתי לקבל פחות מ 20000 שח הסכום הקניה שהוא לפי המחירון של לוי יצחק פחות 2200 שח שחתכו לי שרירותית שכביכול הרכב עשה מעל 11500 קמ' (מאיפה לקחו את הנתון? ) לי יש כרטיס רישום מהמוסך טויוטה כשהכנסתי את הרכב לפני חודשיים מהגנבה, לטפל בבעיית מערכת המולטימדיה וברטיס רשום בפירוש 5560 קמ', אז איך זה יכול להיות שבחודשיים נסעתי יותר משנסעתי 7 חודשים!!!

הבעייה השניה היא שהם מוכנים לפצות אותי בעד 10% רק במידה ואקנה רכב חדש!!!. זה אומר שהסכום שקיבלתי + 10% לא יכסה את מלוא המחיר של האוטו , אני צריך להוסיף עוד כ 15000 שח על מנת לקנות רכב מאותו סוג חדש.

אשמח לקבל ייעוץ בנושא

תודה

• תוכן חדש...