Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך המגבר Kicker ZX650.4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי עכשיו Rockford R300.4 ורציתי להחליף למגבר קצת יותר טוב וחזק והציעו לי את ה Kicker ZX650.4

איך הוא ?

וכמה הוא אמור לעלות?

ומה ההבדל בין ה ZX ל KX?

פורסם

אה... :-P

טוב - לימים קראתי למגבר הזה "ג'נסיס לעניים" - אני עדיין חושב שזה גם נכון במידה רבה.

הKX היא הסדרה הישנה יותר - ההבדלים הם בעיקר בעיצוב ובכך שלKX אין מנגנון הגנה של כיבוי והדלקה שקטים (רק הדלקה שקטה נדמה לי) כמו שיש בZX.

הZX הינו מגבר מאוד מאוד חזק וגם זללן בהתאם - מוצהר 125 וואט RMS לערוץ ב4 אוהם בפועל מוציא קצת מעל ה180 וואט לערוץ.

מדובר במגבר נקי יחסית מעיוותים, ברוב המערכות שיצא לי לכוון אותו עליהם גוון הצליל שהתקבל היה יותר לכוון ה"חם" או כמו שחלק מהאנשים מכנים את זה גם - "מתוק" אבל זה כבר מאוד עניין של כוונים.

השאלה היא באיזה מצב הוא ובכמה מציעים לך אותו?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ב1400 זה מחיר ששווה לחטוף עבורו את המגבר הזה

היחידים שאני מכיר כאן ששווים גם כן השקעה דומה הם מגברי סאן דאון 120.4 וסלסטרה RA75 שהיו כאן במחירים מבצע של 1800 שקלים לחברי הפורום אני רק ממש לא יודע אם זה המחיר שלהם גם היום.

בכל מקרה - זללן - תחשוב טוב בעצמך 180 וואט ב14.5 וולט - המממ כמה אמפר זה? אם אני לא טועה משהו כמו 12.5 אמפר לערוץ ו50 אמפר לכל המגבר בצריכת שיא - זה זללן... תיקח בחשבון שאלטרנטור סטנדרטי של רכב מפיק בין 60 אמפר ל90 אמפר במקרה הכי טוב. מה שזה אומר בעצם שהמצבר שלך סובל...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אממממ יתכן ואני מבלבל את האותיות - אני מדבר על סדרת הכניסה, אם זו הFA אז כן.

המגבר עובד בצורה לינארית, הוא מקבל X ומוציא X+Y, צריכת הזרם הזרם אם זאת משתנה וזה הרמקול שבעצם "מוצץ" מהמגבר את ההספק שלו.

אות כניסה נמוכה = אות מוצא מוגברת נמוכה = צריכת זרם נמוכה.

אות כניסה גבוהה = אות מוצא גבוהה = צריכת זרם גבוהה.

כשהמגבר הזה ידרש להעביר את מלוא היכולת שלו הוא יצרוך זרם רב וכאן זה תלוי לאיזה רמקולים אתה משדך אותו, באיזה עוצמות אתה שומע ולמשך כמה זמן.

כל זה - צריך להתבצע תוך כדי לקיחה בחשבון של יכולות התשתית של מערכת החשמל שלך.

Pioneer TS-X150

פורסם

תחטוף את המגבר מהר יש לי את ה-KX 650.4 ואני מרוצה עד השמים מאוד חזק יציב איכותי ולא מתחממם כלל.

אני עובד אם גיינים סגורים לחלוטין מרוב שהוא מאוד חזק.

לא תמצא במחיר כזה כמו שאתה אומר (1400) ועוד חדש מגבר ברמה ובעוצמה הזאת זה מציאה מארץ המציאות.

בהצלחה.

• תוכן חדש...