Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכשיר לגלישת אינטרנט WIFI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אפשר לקנות IPADים יחסית מאוד בזול (דגם ספציפי 32G WI-FI). מחיר של חדש בסביבות 2600ש"ח! (כמובן לא מחנות, יש הרבה אנשים בצפון שקיבלו במתנה מוכרים אותו סגור באריזה המקורית)

אני מניח שאותם אנשים אפילו יתפשרו עוד קצת על המחיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי הנתונים\תמונות זה נראה כמו WITZ A81E שמריץ גירסא כלשהיא של WinCE (אבל מסוגל גם להריץ אנדרויד).

זה המכשיר עם ה-GPS שנתתי לך לינק אליו מקודם.

פורסם

דוגמא למכשיר מבוסס Telechips (שכרגע הוא העיסקה הכי משתלמת, וגם בעל התמיכה הרחבה ביותר מבחינת פיתוח עצמאי וקהילה):

http://www.aliexpress.com/product-gs/337604209-Free-UPS-shipping-Tablet-PC-7-Inch-Android-2-1-IROBOT-256MB-DDR-WiFi-Camera-G-wholesalers.html

יש רוט לדבר הזה?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אמור להיות לו רוט. תציץ קצת בפורומים של slatedroid.com כדי לקבל מושג על עולם הטאבלטים הסיניים.

כרגע, מכשירים המבוססים על שבב ה- Telechips הם המכשירים בעלי התמיכה הגדולה ביותר ברשת (כנ"ל אלה המבוססים על שבב ה-Rockchip - אבל אלו נחשבים נחותים יותר, ולא מסוגלים להריץ אנדרויד 2 ומעלה).

פורסם

אין GPS באף אחד מהטאבלטים פרט לדגם הספציפי שהזכרתי מקודם.

לחלקם אפשר אולי לחבר GPS חיצוני, לא סגור בדיוק באיזה מהם, וזה בד"כ תלוי גם בעידכוני firmware.

פורסם

אני יכול לראות לאן הת'רד גולש מכאן. בוא לא נהפוך את הת'רד לקרב "אייפון נגד העולם" כמו הרבה שירשורים שראיתי לאחרונה. אני מייעץ בקטע פרקטי\תקציבי, ולדעתי התמורה למחיר שתשלם על טאבלט "סיני" שכזה היא אדירה.

פורסם

יש אייפון ויש גם אנדרואיד, אבל הם יקרים מידי.

מה גם שהמסך שלהם פחות נוח לגלישה מאשר טבלט 7 שעולה פחות מחצי מחיר

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לדעתי התמורה למחיר שתשלם על טאבלט "סיני" שכזה היא אדירה.

אתה שוכח שזה סיני, ואיכות יכולה מאוד להיות בהתאם למחיר שתשלם, אם לא פחות טובה.

לפותח השירשור, למה לא כזה דבר?:

http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=900&catId=336

או כזה:

http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2368&catId=336

אומנם לא 5", אבל די עונה לדרישות שלך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

צריך להפריד בעניין, אני רוצה את זה קודם בתור מחשב, ואחרי זה אם ניתן אז שיהיה בזה גם GPS.

המטרה שלי זה מחשב נייד קטן ונוח שלא יעלה הרבה, לכן מעדיף מסך של 5-7, ואם יש אפשרות להריץ שם גם GPS אז עוד יותר טוב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה מחשב כף יד (PDA) משולב GPS. רץ, אאל"ט, על WM6.

נ.ב. אגב, מה שמוזר לי, זה איך ASUS עוד לא הוציאו מוצר מתחרה לאייפד מסדרת הEEE שלהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתמול הזמנתי טאבלט סיני מבוסס telechips.

עלה לי 160 דולר כולל משלוח חינם דרך ups.

אני מניח שזה יגיע בתחילת שבוע הבא, ואז אני אוכל לעדכן אותך ברשמים שלי מהמכשיר.

אני לא חושב שאני אתאכזב כי ההוצאה היא לא גדולה מדי, ולפי ביקורות של אנשים זה נשמע כמו עיסקה מאוד משתלמת.

• תוכן חדש...