Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 6 ותרבות נהיגה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Croc מה לגבי התמרור במקום.

מהנסיעות הבודדות שלי בכביש הזה הבחנתי במספר מקומות בתמרורים האוסרים עקיפה של משאיות בקטעים מסויימים.

האם הנהגים מתעלמים?

או שניתן לראות אותם נוהגים בימין עד אשר מגיע התמרור המאפשר להם עקיפה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מסכים לגמרי עם האבחנה, יש פה שילוב של כמה גורמים:

1. כנראה שהאוכלוסיה הבעייתית לא מוכנה לשלם על כביש אגרה ("מה אני אצא פראייר")

2. עבור יתר הנהגים, זו הוכחה שכשמתנהגים אליך כמו בן-אדם ולא כמו אל קוף, אתה מפתח הרגלים של בני אדם

3. אולי מפתחים גינונים אירופאים בגלל הכביש

בסך הכל, אני משתדל לסוע דרך כביש 6 כשאפשר. בחשבון הכולל, זה כנראה חוסך לי כסף, והמון זמן, ועצבים, וסכנות של לסוע על כבישי "הרשות הלאומית לדרכים".

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הכי טוב לדעתי שכביש הזה ספג אליו כל כך הרבה משאיות, אוטובוסים ורכבים צבאיים שכביש 2 ו-4 הפכו לפנויים הרבה יותר מכל העומסים שרכבים אלו מייצרים.

גם כביש 40.

מאז שנפתח מחלף מאחז, אני יוצא מהבית שלי אפילו ב-8 בבוקר ולא צריך לסבול פקקים במקומות כמו צומת קסטינה או ראם.

למרות שעדין יש משאיות שיוצאות מבאר טוביה, אבל יש הרבה פחות משאיות שבאות מהנגב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

על כביש 6 לא יוצא לי לנסוע הרבה אבל בכביש 1 יצא לי להכיר את התופעה.

אנשים פשוט כמעט ולא נתקעים על השמאלי (בניגוד לאיילון).

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כאחד שנוהג על כביש 6 כמעט לכל אורכו, פעמיים ביום ,כמעט בכל יום,אני יכול להגיד שבתכלס רוב הנהגים על הכביש הזה ממש בסדר מבחינת תרבות נהיגה, כלומר שלרוב חוזרים לימין אחרי עקיפה וההרגשה היא קצת שונה מאשר כבישים אחרים.

מצד שני יש כמה חולירות לא נורמליות כמו שלא ראיתי בשום כביש אחר בחיי, בגלל זה גם כמו שמישהו אמר קורות המון תאונות "מוזרות" בכביש הזה, בנוסף שמעתי שהנתיב ה3 שבונים בין מחלף אייל לניצני עוז אמור להיות נתיב למשאיות אםזה נכון או לא אני לא יודע אבל עוד נתיב יכול להיות מאוד נחמד.

בנוסף בשבועיים האחרונים המשטרה התחילה להתלבש על כביש 6 בצורה לא נורמלית ניידות על שמאל וימין, ביי ביי לשיוט על 140?

פורסם

כנראה שכן

אתמול נצפתה ניידת על כביש 6 מדרום לצפון, באיזור מחלף נשרים

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בנוסף שמעתי שהנתיב ה3 שבונים בין מחלף אייל לניצני עוז אמור להיות נתיב למשאיות אםזה נכון או לא אני לא יודע אבל עוד נתיב יכול להיות מאוד נחמד.

היתה על כך כתבה שהעלו לפורום בחודש האחרון על כך שיש נתיב נסיעה מיוחד (שול ימין), בהן המשאיות "המזדחלות" נוסעות בו בשעת העומס ובכך לא מעכבות את התנועה.

אאל"ט הנתיב הזה מתחיל באיזור מחלף בן שמן צפונה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מעניין אותי שיעשו מחקר למה זה כך רק בכביש 6 ולא גם בכבישים מהירים אחרים או בכלל בכל כביש.

לדעתי מאחר ומדובר בכביש ללא הגבלת מהירות בפועל - כל אחד מוצא את המהירות שמתאימה לו וכל אותם מתנחלי השמאל על 110 קמ"ש פשוט קולטים אחרי קילומטר או שתיים שהם איטיים מידי ועפים ימינה..

אני נוסע בכביש הזה 3 פעמים בשבוע ואני חייב לציין שהערסים הגיעו גם לשם.

לא חסרים מטורפים שמזגזגים בין הנתיבים ב 150 קמ"ש, עוקפים מהשוליים ומהנתיב הימני תוך הדחפות מסוכנת.

רק לפני כמה ימים ניסיתי לעקוף מישהו בנתיב הימני ואיזה אינפנטיל חמור גרם עם פוקוס מליסינג שהיה 300 מטר מאחורי בנתיב השמאלי האיץ כמו טיל למרות שהתחלתי בעקיפה וכשראה שהוא לא מצליח לחסום אותי - ירד לשול השמאלי - חתך אותי בפראות ועוד הוציא יד מהחלון להראות כמה שהוא גבר.

חולי רוח לא חסרים.

לגבי המשאיות - אכן יש להם אפשרות לרדת לשוליים אבל הם כמעט ולא עושים את זה.

מכאן התובנה שלי שהמיקום משנה את ההתנהגות. אותו הערס שצועק במגרש מתנהג בתרבותיות כאשר הוא במקום תרבותי

כמו שכתבו כאן - הערס נשאר במגרש.

פורסם
היתה על כך כתבה שהעלו לפורום בחודש האחרון על כך שיש נתיב נסיעה מיוחד (שול ימין), בהן המשאיות "המזדחלות" נוסעות בו בשעת העומס ובכך לא מעכבות את התנועה.

אאל"ט הנתיב הזה מתחיל באיזור מחלף בן שמן צפונה.

ל'

יכול להיות שקראתי על הכתבה פה ואני לא זוכר.

זה יכול להיות מאוד נחמד אם "יפנו" את המשאיות מהכביש, יחסוך הרבה עמידה בפקקים.

פורסם
טעות בידך

אני הוא הערס במגרש , והתרבותי במקום התרבות

כל מי שאומר אחרת סתם גזען

אם כך חוששני שאנחנו לא מדברים על אותו הערס

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
יכול להיות שקראתי על הכתבה פה ואני לא זוכר.

זה יכול להיות מאוד נחמד אם "יפנו" את המשאיות מהכביש, יחסוך הרבה עמידה בפקקים.

לינק לשרשור ולכתבה בנושא כאן. :arrow:

ל'

• תוכן חדש...