Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיואש מלנסות לארגן את ה IPOD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לא מזמן קיבלתי נגן IPOD CLASSIC 120GB

ואני ממש לא מצליח להבין איך זה עובד.

התקנתי את ה ITUNES ואני רוצה להעביר מוזיקה מהמחשב למכשיר,הבעיה שאצלי על המחשב המוזיקה מסודרת בתיקיות-למשל לועזי,עיברי,אהבה וכו.....

וכל פעם שאני מנסה לעשות סינכרון זה הכל יוצא ברשימה אחת בנגן ללא תקיות.

ניסיתי ליצור תיקיות ב ITUNES ולחלק את המוזיקה ביניהם אבל עדיין אני לא מצליח להגיע למצב עבודה נוח.

האם מישהו יכול לכוון או לעזור כיצד אני יכול להעביר את התיקיות מוזיקה שלי שמסודרת לIPOD באותה צורה מסודרת.

תודה רבה

שנה טוב

וחג שחמ

פורסם

להבין את אייטונס זה כמו להבין בחורה - פשוט בלתי אפשרי.

דבר ראשון, תלחץ על EDIT למעלה, ואז PREFERENCES. תגיע ללשונית ADVANCED ותסמן ב-וי את שתי אלה:

TS1408_1---001-en.png

עכשיו אתה רק צריך ליצור פלייליסטים והם בעצם יהיו התיקיות שלך לכל סוג מוזיקה.

תלחץ על ה + שלמטה מצד שמאל, כמו בתמונה:

addplaylistbutton.jpg

תן שם לפלייליסט שנוצר, ומשם תעבור לרשימת שירים שלך. תסמן כמה שירים שאתה רוצה, ופשוט תגרור אותם על הפלייליסט שיצרת:

dragdropmulti_sm.jpg

עכשיו תסנכרן וזה הכל. בהצלחה

Stay Dirty

פורסם

כנראה שהתגובה של אסף מקצועית יותר משלי

אני פשוט חשבתי על דרך קצת יותר חמורית כנראה, ובכל זאת:

תיצור play list, תעמוד עליו, ותגרור לשם את כל הקבצים של אותה ספריה

עכשיו הם גם שם וגם ברשימה הכללית

וחוזר חלילה עבור כל הרשימות שאתה רוצה...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

ואז אתה יכול לסנכרן פלייליסטים ידנית.

שים לב שמה שאסף אמר לך - יעשה לך עותק כפול של כל מוסיקה שאתה גורר פנימה - אז שים לב שיש לך מספיק מקום בדיסק הקשיח.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני מזדהה עם הסבל שלך P:

אני גם עם ה120 דור 5, פשוט אחד השבועות חופש בחופשת סמסטר שעברה ישבתי ועברתי על כל הקבצים וצמצמתי את כל הג'אנרים למינימום, לדוגמא אלקטרוני אצלי מכסה לא מעט סגנונת אלקטרוניים, למעט טראנס (על תת סוגיוו), דראם אנד בייס ודאב סטפ. ככה עשיתי גם לרוב הרוק שמתחלק לאלטרטיבי, מטאל, הארד רוק, ואולדי'ז רוק (50-70) אחרי זה יצרתי smart playlists לפי ג'אנרים, ופלייליסטים עצמאיים יותר ממוקדים לפי אומנים ואווירה. עבודה לא קלה, אבל הופך את החיים לקלים יותר אח"כ.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני העדפתי להשאיר את הכל מסודר מבחינת קבצים כמו שאני סידרתי ולא לתת לאייטיונס לבלגן לי את זה - אז לא סימנתי בוי את שתי התיבות המדוברות.

מה שכן - בשביל לשים את הכל בתיקיות פשוט צור פלייליסט. במכשיר תוכל גם לשמוע לי אלבומים, אמנים וכולי. אבל אם יש לך אוסף אז הפתרון הטוב ביותר הוא כאמור יצירת פלייליסט תואם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...