Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שציינתי... רכב משפחתי שיהיה אמין וסביר בתחזוקה, הרכב מיועד בעיקר לנסיעות בתוך העיר (כרמיאל) והסביבה (אזור הררי).

התלהבתי מה- C5 בגלל הנוחות ושאר הפינוקים אבל הבנתי שזהו רכב שמתאים יותר לנסיעות ארוכות ומתונות ולא לעליות וירידות מרובות כמו שיש כאן, שקלתי גם את הפורד (פוקוס ומונדאו) אבל אני לא סגור מבחינת הצריכה שלו בנסיעה עירונית.

מזדה ומיצובישי פחות מדברות אליי וטיוטה אוכל לרכוש בשנתון של 2001-02 בסכום הזה ואני לא ממש מתחבר לצורה הישנה של הרכב (אולי סריטה אבל לא מתחבר), אשמח לשמוע את המלצותיכם :)

פורסם

ישנה עוד אפשרות, יש לנו זוג חברים שרוצים למכור את הרכב שלהם (יונדאי אלנטרה 1.6 2005, יד 2 מיליסינג) על פניו נראה שמור וכמו שאני מכיר אותם גם מטופל מתי שצריך, העניין הוא שאני לא בטוח שאני רוצה לעשות עסקים עם חברים ושנית הבנתי שרכבי יונדאי לא שומרים על הערך שלהם והסחירות מאוד נמוכה.

מה דעתכם על רכב מסוג זה?

• תוכן חדש...