Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוגית ממיר YES

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקחת מחבר ממיר של יאס בכדי להנות ממנו בחדר בצבא.

החבר התקשר ליאס לבקש ממיר נוסף(בשבילי) ואמרו לו שאם הוא רוצה ממיר, יגיע מתקיןועלות התקנת שקע 200 שקל בביתו.

שאלתי היא, אם הוא יתקשר בשנית ויבקש ממיר ויגיד שזה לחדר שלו בצבא, הם יסכימו להביא ממיר?

או שאפשר להגיד שהוא ביצע התקנת שקע עצמית והוא זקוק רק לממיר?

תודה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אני נמצא באותה בעייה.

אם תגיד שהמכשיר הוא לצבא הם יסרבו .

אי אפשר לבקש רק ממיר.גם אני ביקשתי לקבל רק ממיר אך נענתי בשלילה בטענה שטכנאי מוסמך חייב להפעיל אותו בביתי,לבדוק שהכל עובד וזה עולה 150 שקל+50 שקל עלות ממיר+מחיר החבילה.

לפי מה שידוע לי עד 3 ממירים בבית מקבלים חינם,לכן חפש מישהו שיש לו פחות משלוש.

רוב הזמן אני בבסיס ככה שאני מביא את הממיר מהחדר לבסיס:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

יש לו שניים בבית והשלישי חינם מגיע לו, אבל הם לא נותנים. אני לא יכול לקחת את הממיר שלי כי אצלי הוט..

אין לי בעיה לשלם תוספת גם על ממיר נוסף, אבל כמו שאמרת הם נותנים ממיר רק אם מגיע טכנאי.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מה הבעיה שיגיע טכנאי,יתקין את הממיר,יילך הבית ,אתה תבוא תפרק את הממיר ותיקח לבסיס? 

שיאיים עליהם בעזיבה להוט,רק ככה הם מבינים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בחיים לא תקבל ממיר.

הדרך היחידה היא לשים עוד טלויזיה בבית (במקום שנראה אמיתי ולא מקום שהטכנאי מבין שאתה תכף מעיף את הטלויזיה בחזרה לשכנה)

ואז יבואו, ישימו לך עוד ממיר, תפרק אותו - וקח אותו.

בלי טלויזיה אין ממיר.

גילוי נאות - אחי עובד כמתקין ב YES מס' שנים.

פורסם

זה נכון, כשנכנסתי לדירה החדשה והטלויזיות שהזמנתי עדיין לא הגיעו, YES לא הסכימו לעשות לי את התשתית ולהרכיב ממירים בלי שהם רואים טלויזיות.

נאלצתי לסחוב לשם 3 טלויזיות CRT, מתוכן 1 בכלל לא תקינה שמצאתי ברחוב כדי שירכיבו לי את הממירים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

סיפור מצחיק, ששיפצנו תבית לא טרחנו להודיע ליס על השיפוץ, השיפוץ היה מסיבי, כל הבית.

כל נקודה של יס שהייתה קיימת הוחלפה והועברה למקום אחר, יש לציין שעל ידי אדם שעבר ביס, חשמלי מוסמך, יודע תעבודה.

שהשיפוץ יסתיים התקשרנו כדי להודיע שאנחנו זקוקים לעוד 3 ממירים נוספים, אמרו שאין בעיה.

שהטכנאי הגיע, הוא קלט את עניין השיפוץ, לא הסכים לעבוד.

חזרו אלינו באותו היום, דרשו (היה ממזמן לא זוכר בידיוק) משהו כמו 250 לכל נקודה (לא כולל ממיר, לא כולל עבודת טכנאי, לא כולל כלום.) 5 נקודות זה יוצא 1250 ש"ח, תוסיפו לזה ממירים והגענו למצב שעלינו לשלם ליס משהו כמו 2000 ש"ח רק בשביל התנה של ממירים(אפילו שעל חלק כבר שילמנו).

כמובן שלא הסכמנו, הם מצידם - "אתם מחויבים אצלנו", ההורים רצו לשלם, אני התנגדתי, תשלום יציאה עמד על 1200, טלפון אחד להוט, הסכימו לעשות את כל ההתקנה חינם, ממירים ללא עלות, כמה חבילות חינם, תשלום הקנס ליס, כמובן שבלי לחשוב פעמיים עברנו להוט. (עזבו תכמה חודשיים טובים שהרגשתי שאני חיי בלי TV), כיום חזרנו ליס.

פורסם

בדיוק היום רבתי איתם על זה, רוצה נקודה נוספת לטלויזיה שתגיע בעתיד.

למה שאקרא להם פעם נוספת? הרי זה תמיד בזמן לא נוח ומחייב חצי יום חופש (מה לעשות, גר לבד!)

לא ברור לי ממה הם מפחדים עם זה שהם רוצים לראות טלויזיה על כל נקודה שהם מחברים.

פורסם

יגאל - באמת לא ברור לך ממה הם מפחדים? :roll:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

א. אין בעייה לעשות נקודה נוספת במקום שאין טלוויזיה - עשיתי את זה בדירה שלי בחדר עם יציאה למרפסת ואמרתי ליס שמידי פעם אני מעביר טלוויזיה לשם בשביל לצפות בחוץ.

התקינו שם נקודה בלי לעשות בעיות.

ב. אמנם קרה בהוט, אבל אולי עלול לקרות גם ביס: אח שלי לקח את אחד הממירים מהבית של ההורים שלי וחיבר אותו לדירה שלו בב"ש.

אחרי כמה ימים התקשרו לאבא שלי מהוט ואמרו לו שאחד הממירים מחובר ממקום לא מורשה ואו שהוא מנתק את הממיר או שוא מחוייב לשלם קנס מונפץ כלשהו.

• תוכן חדש...