Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת רכב עד 65k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מחפש רכב משפחתי לא גדול (חנייה בתל אביב). אך גם לא מיני (ילדה אחת ועוד אחת בתנור).

רוב השימוש הוא של אשתי בנסיעות לא רבות בגוש דן ויציאה סטנדרטית לירושלים פעם בשבועיים.

נמשך בעיקר ליפאניות/קוריאניות (יצאתי ממערכת יחסים סבוכה ויקרה עם פיז'ו 306)

כמובן שעם הילדים בא גם הצורך בבטיחות...

כבר התחלתי לטבוע בים הדגמים והשנתונים ולכן אני מבקש את עזרתכם האדיבה.

עד עכשיו נטיתי לניסאן אלמרה 2006(אפרורית ביותר אך אמינה) או פוקוס.

ההתלהבות הגדולה שלי היתה מהנוט - אבל היא יקרה מדי..

סוזוקי sx4 ?

המון תודה מראש

פורסם

מאזדה 3 או טויוטה קורולה יכולות מאוד להתאים וגם הפוקוס שציינת.

אם בטיחות של 5 כוכבי ריסוק היא הדרישה אז בתקציב הזה רק רנו מגאן יכולה להציע לך 5 כוכבים ובמחיר הזה תוכל להשיג רכבים משנת 2007, אולי אפילו 2008 אם מדובר על רכב יוצא ליסינג באיזה מבצע מזדמן של אחת מהחברות הגדולות. בקרסו טרייד, הטרייד אין הרשמי של רנו ישראל תוכל למצוא עשרות מגאנים שמשוועים ללקוח.

בקשר לקורולה, פוקוס וה-3, תוכל למצוא אותם בכל חברות הליסינג הגדולות, הקורולה מציעה איבזור בטיחותי נחות של 2 כריות אויר והיא דלה למדי, בדגמי 2008 שלדעתי לא יכנסו לתקציב מוצע הגיר הרובוטי הבעייתי (לדעתי).

המאזדה 3 והפוקוס בדגמי הליסינג יכנסו לתקציב בשנתוני 2007 והן מציעות 6 כריות אויר ומרווח מספק, הפוקוס מרווחת יותר, המאזדה מציעה ביצועים עדיפים.

בהצלחה.

• תוכן חדש...