Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי נסיעה של יותר מ20 דקות האוטו מתחיל לקרטע ועל סף להכבות

אחרי כיבוי מנוע והתנעה מחדש מופיעה הנורה check engine

לפי דעתי יש בעיה באחד החיישנים,כנירא אחרי שהם מתחממים

נסעתי למוסך חשמל שאני מכיר-דומיניק בקרית ביאליק, הוא בדק עם המד מתח והתעקש שבעיה באלטרנטור.

אלטרנטור משופץ כולל עבודה 1100 ש"ח

בדרך חזרה הביתה הרכב שוב קירטעה ושוב פעם אותה בעיה. כשחזתרי אליו הוא בדק עם מחשב ולא מצא כלום

-יכול להיות שנפלתי על בן אדם לא מקוצעי?

תעזרו לי בבקשה

פורסם

יכול להיות שיש לך יותר מתקלה אחת בו זמנית. ויכול להיות שהוא פתר לך בעייה עוד לפני שהרגשת בסימפטומים שלה.

זה יחסית פשוט לוודא תקינות של אלטרנטור, מניעים ובודקים מה המתח על הדקי המצבר. אמור להיות בסביבות 14V, אני לא זוכר את המספר המדוייק. אני מניח שהחשמלאי מדד מתח וגילה מתח לא נכון ולכן החליט להחליף את האלטרנטור.

אני תמיד לוקח איתי את הרכיבים שהחליפו אצלי ברכב ובודק אותם מאוחר יותר. עד היום 99% מהפעמים גיליתי בסוף שהרכיבים האלה באמת היו תקולים/רקובים/פגומים.

חבל שלא לקחת את האלטרנטור שהוציאו לך מהרכב.

לא ברור לי למה פנית דווקא לחשמלאי, התקלה שלך דווקא לא מריחה כמו תקלת חשמל.

מה שאני מציע לך זה לא לחזור אליו כי הוא לא רואה את הבעייה שיש לך, חפש מכונאי מומלץ באיזור הצפון דרך הפורום...

פורסם

או קי החשמלאי דומיניק אמר גם שהבעיה כנירא באחד החיישנים,אך אין לו מושג איפה,המחשב שלו לא קולט תאוטו שלי

יכול להיות שזה הreley? הפיוזים?

איפה אני יכול לעשות סריקת תקלות במחשב באיזור חיפה קריות?

תודה מראש לכל המגיבים!

פורסם

מנסיון אישי:

1. לבאלנו יש הרבה בעיות במערכת החשמל, החזקתי באלנו כ-6 שנים והבעיות הכמעט יחידות שסבלתי מהן היו בסטרטר.

2. מנסיוני ומנסיון של עוד כמה מכירים - מוסך שבתי שמר ברח' מרקוני (בצ'קפוסט) - מקצועי והגון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...