Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיקון פרטי הוא בדרך כלל איכותי יותר מיכוון שאתה עובד מול המוסך ולא חברת הביטוח. לטעמי, מוסכי הסדר עובדים ברמה לא כל כך גבוה מיכוון שהשיקול העיקרי המנחה אותם הוא הקטנת עלויות מול חברת הביטוח המשלמת להם.

בנוסף, במוסך פרטי ניתן להוסיף תשלום ולבצע דברים נוספים לפי בחירה.

-שים לב כי איני אומר לקמבן את חברת הביטוח ולהשתמש בחלק מתשלום הפוליסה לתיקונים אחרים8)

וחוץ מזה, אני מעדיף שזה יהיה דרך הביטוח כדי שאם משהו לא יהיה בסדר אז יהיה לי למי לפנות (לפחות אני מקווה)

פנה למוסך ההסדר. לחברת הביטוח אין חבות כלפיך למעט תשלום הפוליסה וינפנפו אותך דיי מהר אם תבקש "אחריות"

פורסם

היי, לפני שאתה ממהר לתקן, בדוק את השוק של האוטו

ישנה טויטה כזו בצבע כסוף, חונה על דרך לוד בת"א ומפורסמת למכירה, שנת 99 עם 110K ק"מ

תראה אם תוכל לרכוש במחיר דומה למה שהביטוח מציע, אולי זה שווה.

בדרכ מתיקוני תאונה ברמה הנ"ל, נוצרים חבלי לידה מיותרים ומרגזים (זה קורה גם ברכב חדש, אז בטח שאין סיבה שזה לא יקרה ברכב ישן)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...