Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי טויוטה קורולה 1998 שעברה תאונה שלשום.

השמאי העריך את הנזק בכ- 50% מערך הרכב אך ללא פגיעה בשילדה אלא רק מכות עליונות (מכסה מנוע,כנף,רדיאטור ועוד).

יש לי אפשרות להשבית את הרכב ולקבל את הכסף עבורו מהביטוח כ-27,000 ש"ח ,או לתקן את הרכב .

יש לציין כי לפני התאונה הרכב לא ראה מוסך פרט לטיפולים והיה במצב מצויין ,עבר טיפול גדול וטסט לפני כחודש .

כמו כן הק"מ שלו נמוך מאד יחסית 148,000 ק"מ.

מה אתם אומרים ?האם לתקן או להשבית.

יש לציין שבמידה ואני ישבית אין לי כסף כדי להוסיף ולקנות אוטו יותר טוב.אלא אני אקנה רכב באותו סכום בדיוק.

תודה מראש,

פורסם

אני אישית (ועמדתי במצבך בדיוק עם רכב ששוה הרבה פחות-הדייהו שבחתימה) הייתי מתקן.

זאת בתנאי שאין נזקי שילדה ולא זזו תושבות מנוע/גיר.

לא תמצא רכב שיהיה מטופל כמו הרכב שאתה כבר מכיר ויודע מה עבר.

כל רכב שתקנה ידרוש מראש ישור קו, ואח"כ- לך תדע מה עוד.

אתה גם יכול לנצל את ההדמנות ,להוסיף כמה גרושים ולבצע פחחות+צבע כללי לכל הרכב, ואז יהיה לך רכב ממש "כמו חדש".

אם כל זה יבוצע במוסך טוב ואמין זה עשוי להראות עוד יותר טוב מלפני התאונה.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני הייתי משאיר את הרכב ומתקן אותו בתנאי שאין פגיעות במערכות החשובות. במיוחד שאתה הולך לקנות רכב דומה, לך תדע מה תקבל ... כאן אתה מכיר טוב את הרכב שלך.

פורסם

הייתי במצב שלך.

אני פשוט הייתי טיפש ואחרי שהרכב התכבה הנעתי אותו כדי לזוז מאמצע הכביש ונסעתי ואז הרכב התכבה שוב.(התחמם-רדיאטור שבור לשניים)

החלטתי לתקן את הרכב, תיקנתי ואחרי חודשיים המנוע הלך, לפי המוסכניק כל הצינורות הוצפו בשמן(לא הבנתי בידיוק איך)

פורסם
הייתי במצב שלך.

אני פשוט הייתי טיפש ואחרי שהרכב התכבה הנעתי אותו כדי לזוז מאמצע הכביש ונסעתי ואז הרכב התכבה שוב.(התחמם-רדיאטור שבור לשניים)

החלטתי לתקן את הרכב, תיקנתי ואחרי חודשיים המנוע הלך, לפי המוסכניק כל הצינורות הוצפו בשמן(לא הבנתי בידיוק איך)

אני יכול רק לנחש איך, נסעת אחרי תאונה עם מערכת קירור שלא מתפקדת המנוע התחמם לקודה שבה נפרץ אטם הראש מנוע ומאותו רגע שמן מנוע מגיע לכל מיני מקומות שהוא לא צריך להמצא שם.

פורסם

יכול להיות, אני לא מבין גדול במנוע אבל לצערי יש לי יותר מדי ניסיונות עם הדברים האלה.

רשמתי את זה במידה וזה קרה גם לו שידע מה עלול לקרות.

פורסם

מספר דברים:

-האם הסכום שמציע הביטוח כולל גם את ירדת הערך המיסחרית?

-האם אתה מצפה שתמשיך להשתמש ברכב הזה עוד הרבה זמן? כלומר, האם סיגנון החיים שלך (נישואים, ילדים, מעבר מקום מגורים וכו') אינו אמור להשתנות בזמן הזה.

-שים לב שאם תתקן את הרכב יהיה לך מאוד קשה למכור אותו לאחר תאונה כזאת ובוודאי לא במחיר המתקרב למחירון.

פורסם

התשובה היא כן,

אני מתכוון להשאיר את הרכב עוד הרבה זמן כמובן בתנאי שהוא ימשיך לשרת אותי כמו עד עכשיו ללא תקלות.

דיברתי הבוקר עם המוסך הוא פירק את הרכב כדי לוודא שאין פגיעות תחתונות לוודא שאין פגיעה בתושבות ואכן אין,הכל זה פגיעות ממכסה המנוע ומעלה אפילו הטמבון נשאר שלם.

מצ"ב התמונה של הרכב.

Toyota1.jpg

פורסם

שלום.

אכן לא נעים לראות את הרכב במצב כזה.

אני כחובב יפניות ,וטויוטה ומזדה במיוחד יכול להגיד לך שהדגם הזה

של הטויוטה הוא המוצלח מכולם.

שמעתי על רכב עם 320000 ק"מ שלא תקנו את הגיר או המנוע!

רכב אמין ומצוין.

אישית לא הייתי מהסס -תקן אותו ושתמכור אותו ב4000 ש"ח או תגרוס ב3000

זה ממש לא ישנה אם הרכב עבר תאונה או לא.

שיהיה בהצלחה ואל תשכח להעלות תמונה אחרי התיקון

(נ.ב הטויוטות האלה סבלו מצבע מתקלף מהגג במקרה ולא עשית וקס פעם בחצי שנה -צבע גם את הגג

ועשה VAX כל חצי שנה)

מחכים לתמונות שאחרי:-D

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

לדעתי, קח שמאי שיעריך את הנזק, קח את הכסף של הנזק מהביטוח, תקן את הרכב לבד, ועם העודף תצבע את כל הרכב מחדש

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

נראה לי שאם אני יתקן את הרכב עצמאית זה יעלה לי הרבה יותר ממה שעולהלחברת הביטוח במוסך ההסדר.

וחוץ מזה, אני מעדיף שזה יהיה דרך הביטוח כדי שאם משהו לא יהיה בסדר אז יהיה לי למי לפנות (לפחות אני מקווה)

• תוכן חדש...